FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kinosvra
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la kinosvra » 07 jan 2015, 15:40

JoseMourinho je napisao/la:Auuu sto lazes :facepalm: i bas si se rad širenja lazi registrovo? :rol:
Jel' ti to najjaci argument?
Garant laze i Vernes.
Sta je onda istina?

titulesutu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la titulesutu » 07 jan 2015, 16:26

Na Svrakinom izgleda velika promaha.... u glavi.
Oda sretno i sve najbolje... mislim da je trenutno najbolje rješenje za poziciju trenera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 jan 2015, 16:48

Prica o dugovima igracima je potpuno netacana.Onaj ko to pise,nije u toku,pise na pamet,pausalno i neodgovorno.
Zeljo nema nikakvih obaveza niti prema jednom igracu ili treneru koji vise nije u klubu. Onaj kome je klub duzan,pri tom izbjegava da plati svoje obaveze,svoj dug prijavi NS BiH.NS daje rok klubu da se obaveze isplate. Usuprotnom slijede sankcije. To je tako. Ko od nabrojanih ne bi trazio svoje pare preko saveza?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 jan 2015, 16:59

kinosvra je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Auuu sto lazes :facepalm: i bas si se rad širenja lazi registrovo? :rol:
Garant laze i Vernes.
Sta je onda istina?
Uhvatio se Vernesa. Ako ti valja kuci ga vodi. Spominje 150 nakih igraca, a uhvatio se jednog Vernesa i njegove izjave. On je mogao iz Želje otići u inostranstvo, on se lud napravio, i sad mu je vrhunac ako zavrsi u nekom od klubova iz sredine tabele. Iz Želje su svi otišli u strane Klubove, Željo im nije pravio probleme ( mislim na igrace koji su imali ugovor jako kratak i koji su u poznim igračkim godinama), krenes od Vasilica, Bogicevica, Radovanovica, itd itd. Vernes je sam sebi upropastio sudbinu. Pitaj ga sad kad je zadnju platu dobio :shhh:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jan 2015, 18:17

kinosvra je napisao/la:
Garant laze i Vernes.
Sta je onda istina?
Vernes nema ni jednog jedinog papira kojim moze dokazati da mu je zeljo duzan.Sr.ao je ko foka kad je dobio nogu iz Želje isto ko sto i ti to sad radis. Ubij se lažove,nakon sto se obrises

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 jan 2015, 18:19

Pa registrovao se covjek da provocira i siri lazi ne obracjte paznju na njega.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2015, 18:57

Da je laz vi sad ne biste kmecali na sve strane strahujuci sta donosi sutra :kafa: znaci da ste u ghovnima do guse, neka Greda dovede nezavisnog revizora ako smije :kafa:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 07 jan 2015, 19:01

lafomamone je napisao/la:
Da je laz vi sad ne biste kmecali na sve strane strahujuci sta donosi sutra :kafa: znaci da ste u ghovnima do guse, neka Greda dovede nezavisnog revizora ako smije :kafa:
ti se izgleda ulito od kahve :oops:

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 07 jan 2015, 19:06

Ako sve bude kako treba Kvesa u ponedjeljak potpisuje na Dnipro, sad preko vikenda otputovat ce u Dnjepropetrovsk sa menadzerom na pregovore, Zelji 225.000 eura u dvije rate.

Info :
Edvin Kurtagic Kvesin menadzer
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

bagrcavi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2015, 19:13

Za takvog igraca malo, ali kad uzmemo u obzir sve faktore pristojna cifra.
Ako se transfer zavrsi kako treba, sretno Josipe i bez povreda samo. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 07 jan 2015, 19:15

Nama je uslov bio od Tana da prije njegovog potpisa ugovora o ulaganju , kroz klub prodje nezavisana revizija...sto je i uradjeno. Tek tada je potpisan ugovor jer su svi dugovi bili evidentirani. Dok to ne uradite......

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jan 2015, 19:18

JIJoe je napisao/la:Ako sve bude kako treba Kvesa u ponedjeljak potpisuje na Dnipro, sad preko vikenda otputovat ce u Dnjepropetrovsk sa menadzerom na pregovore, Zelji 225.000 eura u dvije rate.

Info :
Edvin Kurtagic Kvesin menadzer
Ugovor mu istice ubrzo i ovo je sasvim pristojna cifra za Kvesu uzimajuci u obzir takvu okolnost.
Kvesa hvala ti za sve majstore :tokralju:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jan 2015, 19:19

bagrcavi je napisao/la:Za takvog igraca malo, ali kad uzmemo u obzir sve faktore pristojna cifra.
Ako se transfer zavrsi kako treba, sretno Josipe i bez povreda samo. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
obzirom da zasad ipak nije onaj stari, da ima još pola godine ugovora i da je stariji pune dvije godine od onda kad su se pominjale velike cifre - ovo bi bilo sjajno ako je istina. da se ne lažemo.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 jan 2015, 19:22

HordeBL je napisao/la:Nama je uslov bio od Tana da prije njegovog potpisa ugovora o ulaganju , kroz klub prodje nezavisana revizija...sto je i uradjeno. Tek tada je potpisan ugovor jer su svi dugovi bili evidentirani. Dok to ne uradite......
koga ovde boli **** za to
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 07 jan 2015, 19:23

Željooooo je napisao/la:
Ugovor mu istice ubrzo i ovo je sasvim pristojna cifra za Kvesu uzimajuci u obzir takvu okolnost.
Kvesa hvala ti za sve majstore :tokralju:
Za Kvesu je najbolje da krene dalje. Nama je dao puno, ne treba to nikad zaboraviti.
Da nije bilo povrede mislim da bi duplo para dobili za njega.

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 07 jan 2015, 19:24

HordeBL je napisao/la:Nama je uslov bio od Tana da prije njegovog potpisa ugovora o ulaganju , kroz klub prodje nezavisana revizija...sto je i uradjeno. Tek tada je potpisan ugovor jer su svi dugovi bili evidentirani. Dok to ne uradite......
Uradjeno jos prije godinu ipol, hvala, dovidjenja, prijatno ....
1921'

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2015, 19:32

Kod: Označi sve

Nije uradjeno nikad :kafa:

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 07 jan 2015, 19:39

lafomamone je napisao/la:

Kod: Označi sve

Nije uradjeno nikad :kafa:
2009. kada je dosao Zujo radjena je revizija kao i 2012. negdje u jesen (neznam tacno koji mjesec), po tim podacima su se i izracunala sva dugovanja, od poreza drzavi, do dugova dobavljacima i svima ostalim. 2009. revizorski izvjestaj radila je firma Bilans doo. iz Sarajeva (imam primjerak tog izvjestaja) dok je 2012. revizorski izvjestaj radila firma "ZPS" na celu sa Zijadom Pasicem ;)
1921'

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 jan 2015, 19:55

Od 51 osobe mozda 10 da radi nesto s namjerom da bas pomogne Zelji, ostali glade damu 99% tacno.
Sto se tice Ode ta prica da je bio veliki cetnik I tenkista mislim da nije tacna .Nije da mislim nego znam ba covijek rega i bas ali bas voli Zelju.
Pitari provalili jer njihovi bivsi radnici kluba su bili najveci cetnici.Istina nije laz svi to znamo,znaci nije nabacivanje nego realnost.
Ovaj sto je promijenio 50000000000 nickova aladin ili aldin kako vec on je pitar I vec godinu dana siri mrznju kao lafomamone I ostali zvrkovi ili maslenice.
Tacno je da nam u klubu nije sve kako treba ali ni blizu kao sto navode ovi sto gledaju u kasike :x
Stvarno gotivim ovaj ss.ba I forum ovu temu Zeljinu I molim Acu ili druge da zaustave ove sto smetaju,lazu I iznose pogresne info.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 07 jan 2015, 20:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Prica o dugovima igracima je potpuno netacana.Onaj ko to pise,nije u toku,pise na pamet,pausalno i neodgovorno.
Zeljo nema nikakvih obaveza niti prema jednom igracu ili treneru koji vise nije u klubu. Onaj kome je klub duzan,pri tom izbjegava da plati svoje obaveze,svoj dug prijavi NS BiH.NS daje rok klubu da se obaveze isplate. Usuprotnom slijede sankcije. To je tako. Ko od nabrojanih ne bi trazio svoje pare preko saveza?
Bogami nisi u pravu, volio bih da jesi, ali stvari ipak izgledaju malo drugacije, mada nije bas tako crno kao sto neki pokusavaju predstaviti...
Pa kada vec pocinjes onda i dovrsis do kraja ... duguje se plata? jedna? dvije? doprinosi? ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.