Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Igracina prava ovaj Dzeko...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Plače Munchen za tobom, oni će Gomeza neće Edina.

na kraju krajeva ipak je on zeljino dijete
svaka cast Edine samo deri guzove
svaka cast Edine samo deri guzove
Semper Fidelis
Ja vise ne primjecujem,to meni isto ko' i njemu haman.seha je napisao/la:Jeste primjetili da je prvi gol bio ljevom nogom a drugi desnom nogom ?

Jos tip glavom nije znao ubosti ni bjelog vola dok je u Zelji bio.

Kod magatha frajo je samo prosle sezone desetak glavusom uvaljao u BL, ostale opet nesmijem ni da brojim.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
to edine majstore
igracina

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Covjek uvjek na mjestu, svaka mu cast.
Edin Džeko je majstor, najveci od svih !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kapa dolje majstore.Poslije ova 2 gola Dzeko se sada nalazi medju 15 najboljih strijelaca svih liga petice a u bundes ligi je izbio na prvo mjesto.
BosnaE
Kurany 17
Dzeko 16
Kießling 16
...
Dzeko 16
Kießling 16
...
Ovdje ono koda govori, šta vam ja mogu, takav samŽeljovac je napisao/la:

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- miralem444
- Kontakt:
svaki komentar za dzeku je suvisan...daj dzekane predji u koji veci klub vec mi je wolfsburg ovaj.....momak definitivno zasluzuje da igra u engleskoj...i ja bih volio da to bude manchester ferguson bi od dzeke napravio samo jos kvalitetnijeg i bolje napadaca...kad vidim brauna flecera pa ljudi na pocetku nisu znali povest loptu kako treba ...a sad su pogotov flecer odlicni...tako da dzeko kralju nass samo naprije za god zelim da budes najbolji igrac na svijetu imas preddispozicije za to samo naprijed...najbolji si
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
2 gola protiv Majnca, vrhunac. Jos su mu domaci navijaci zvizdali, a dijamant im je dokazao ko je gazda na terenu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Joj na prvi pogled nisam skonto o cemu se radi,kontam da se obraca svojim navijacima,hehe,kad vidi ti to...Mislio sam da ce mu zucu dat za ovo,hehe....Nema ga nema ,kad bljesne i krh dvicu 

Dali iko od vas zna nesto o onome clanku, kad je neki trener sto je dzeku trenirao u ceskoj, izjavio proslu sezonu da je kao rekao prije dzeki da mu neda da "se fura na ibrahimovica" jer je kao poceo nositi dugu kosu i igrati bez borbe i tako dalje, i nesto u tom smislu da se dzeko treba ugledati "na sebe" a ne na kakve ibrahimovice i tako dalje, negdije je na sportsport.ba (a mozda i kod konkurencije sportin
) bio taj clanak, ali nemogu ga naci, znam da sam bio u frci i samo sam ga poceo citati ali volio bi ga sad opet procitati, ali nemogu ga naci, clanak ima nesto vise od godinu dana, bas bi ga volio procitati jednom vise poslje tako dugo vremena
molim na odgovore

molim na odgovore

Ovo mi vise lici na.............GunnerS je napisao/la:Ovdje ono koda govori, šta vam ja mogu, takav samŽeljovac je napisao/la:
Dva gola primili......ebiga......do mene je.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Edo me sve vise podsjeca na Romaria iz najboljih dana golove daje ljevom ,desnom ,glavom eto samo jos nije dao go guzicom.
Covjek trpa iz svih uglova sa iritirajucom lahkocom. Killer instict one touch i udarac ...
Samo se ponadati da ce svoje najbolje igre pruziti u nekom vecem timu boreci se za kup evropskih prvaka.
Covjek trpa iz svih uglova sa iritirajucom lahkocom. Killer instict one touch i udarac ...
Samo se ponadati da ce svoje najbolje igre pruziti u nekom vecem timu boreci se za kup evropskih prvaka.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma sto on ubija,ali asistira,nosi,kosi vodu nosi itd.kimbo je napisao/la:Edo me sve vise podsjeca na Romaria iz najboljih dana golove daje ljevom ,desnom ,glavom eto samo jos nije dao go guzicom.
Uostalom ima i sansu da se bori za titulu evropskog kupa.I to nije za odbaciti.
Otom potom za kup.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
A ko je ovaj Edin Džeko, izgleda da je neki dobar igrač? 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dali iko od vas zna nesto o onome clanku, kad je neki trener sto je dzeku trenirao u ceskoj, izjavio proslu sezonu da je kao rekao prije dzeki da mu neda da "se fura na ibrahimovica" jer je kao poceo nositi dugu kosu i igrati bez borbe i tako dalje, i nesto u tom smislu da se dzeko treba ugledati "na sebe" a ne na kakve ibrahimovice i tako dalje, negdije je na sportsport.ba (a mozda i kod konkurencije sportin ) bio taj clanak, ali nemogu ga naci, znam da sam bio u frci i samo sam ga poceo citati ali volio bi ga sad opet procitati, ali nemogu ga naci, clanak ima nesto vise od godinu dana, bas bi ga volio procitati jednom vise poslje tako dugo vremena
molim na odgovore
molim na odgovore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.