FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 28 mar 2010, 19:56

1921 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
1921 je napisao/la:
da malo pratis klub po gostovanjima, znao bi da su bolje partije pruzali u Mostaru i Sirokom, nego na Grbavici.
Da ti malo pratiš klub po gostovanjima znao bi kakvi su uslovi za igru u Tuzli, Trebinju i Vrapčićima. Ono u Mostaru je ideal šta će da bude u navedenim gradovima. Ispreci pa reci ;)
PS Propustio sam Modriču, Laktaše i Banja Luku ove sezone što se tiče gostovanja ;)
teren koliko god bude los nama, toliko ce biti los i protivnicima, pa ko se bolje snadje njemu bodovi.
Ne pričam o terenu, pričam o seljačkim startovima i seljačkoj igri navedenih ekipa. **** teren, brinu me nindže koje ulijeću nogama u pluća, haman a naši igrači dobijaju žute zbog prigovora jer mu je papak otkunuo nogu.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 20:00

1921 je napisao/la:
Da ti malo pratiš klub po gostovanjima znao bi kakvi su uslovi za igru u Tuzli, Trebinju i Vrapčićima. Ono u Mostaru je ideal šta će da bude u navedenim gradovima. Ispreci pa reci ;)
PS Propustio sam Modriču, Laktaše i Banja Luku ove sezone što se tiče gostovanja ;)
teren koliko god bude los nama, toliko ce biti los i protivnicima, pa ko se bolje snadje njemu bodovi.
Ne pričam o terenu, pričam o seljačkim startovima i seljačkoj igri navedenih ekipa. **** teren, brinu me nindže koje ulijeću nogama u pluća, haman a naši igrači dobijaju žute zbog prigovora jer mu je papak otkunuo nogu.
u zadnje dvije utakmice smo pokazali da mozemo igrati po krmadarniku, i protiv sudije (Zrinjski, Slavija). meni je vazno da nasi odigraju kako treba, i bodovi ce sami doci uprkos tim majgerijima u predjelu pluca i ostalih udaraca.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 28 mar 2010, 20:03

Krajnje je vrijeme da se orkestrirana hajka i blaćenje Željezničara od strane, na silu novinara, Igora Kristića prekine i najoštrije sankcionira, u sportskom dijelu BHT umjesto da se daje snimak golova, ocjena igre itd. tj. svega što spada u sportski domen, on se bavi osudama, iščekivanjima kazne Željezničaru u narednim danima, i od čitavog susreta je napravio rat i javno poziva na linč kluba Željezničar. Malograđanski lobi koji je ovog opskurnog novinara niske razine inteligencije, poznatijeg po izjavi "ne vjeruj Dancima i kad darove donose" čime bi zasigurno zaslužio premještaj na biro za nezaposlene u svakoj zemlji, i na ovaj način želi neuspjehe na sportskom terenu da prenese u mahalske divane gdje je sve unaprijed dogovoreno. Kristiću, pleme ti se zatrlo :evil: :evil:
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 20:05

I da stvar bude zalosnija, on navija za Zelju (mada sada nesmije to reci)...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 20:05

Seyo_TM je napisao/la:I da stvar bude zalosnija, on navija za Zelju (mada sada nesmije to reci)...
i on je neciji rob, i on rilja za svog sefa...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 mar 2010, 20:07

1921 je napisao/la:
u zadnje dvije utakmice smo pokazali da mozemo igrati po krmadarniku, i protiv sudije (Zrinjski, Slavija). meni je vazno da nasi odigraju kako treba, i bodovi ce sami doci uprkos tim majgerijima u predjelu pluca i ostalih udaraca.
Sudija jeste šiljio za Zrinjski al ovi nisu mlatili. Vidjećeš kad sudija bude šiljo a papci mlate. U Lukavici su mlatili al sudija nije previše šiljio, nije bilo idealno al je poništen gol Slaviji, nije bilo penala i previše faulova u zoni šuta. O tome pričam. Ostajem pri tvrdnji, 1 bod iz ta tri gostovanja, ko kuća. Dvije šanse su nam Prijedor i njanje uz nadu da Borac neće uzeti ništa u gostima i da će njanje odigrati pošteno zadnje kolo ako ne budu imale šansu za Europu što je također vrlo upitno.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 mar 2010, 20:09

1921 je napisao/la:
Sudija jeste šiljio za Zrinjski al ovi nisu mlatili. Vidjećeš kad sudija bude šiljo a papci mlate. U Lukavici su mlatili al sudija nije previše šiljio, nije bilo idealno al je poništen gol Slaviji, nije bilo penala i previše faulova u zoni šuta. O tome pričam. Ostajem pri tvrdnji, 1 bod iz ta tri gostovanja, ko kuća. Dvije šanse su nam Prijedor i njanje uz nadu da Borac neće uzeti ništa u gostima i da će njanje odigrati pošteno zadnje kolo ako ne budu imale šansu za Europu što je također vrlo upitno.
Jesu li oni nama ostali dužni nešto takvo, još iz yu lige, ili se varam? 8-)

Što se Kristića tiče, dno dna!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

TM87_Maniacs
Kontakt:

Post Postao/la TM87_Maniacs » 28 mar 2010, 20:12

Zna li iko kad ce biti sjednica saveza, da nam odluce kaznu...valjda nam nece biti bez navijaca.. :( :( :? :?
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 mar 2010, 20:15

Jesu, al to su njanje, dok se tekma ne završi ja im ne vjerujem. Također, ako se njanje navijači budu pitali ovi si mogu komotno autogolove davati i popravljati Borcu gol razliku. Slučaj Leotar nije zaboravljen. Više su njanje slavile titulu nego što se slavilo u Trebinju,.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 mar 2010, 20:22

Seyo_TM je napisao/la:I da stvar bude zalosnija, on navija za Zelju (mada sada nesmije to reci)...
Ne navija za Zelju,navija za Sarajevo ( ako sam shvatio da mislis na Kristica )...a za post iznad koji je napisao Krvotok,mislim da je to skroz bez veze,momak je apsolutno na mjestu i te recenice koje koristis protiv njega nisu na mjestu,drugo je sto ja mislim da on kao komentator nema slifa za prenos utakmica,ali kao momak koji je rodjen u Sarajevu je nevjerovatno regularan...ljudi na ovakve postove stvore potpuno pogresnu sliku o nekom covjeku,a u kakvom je odnosu sa Zeljom i upravom Zelje mozes saznati direktno preko Amara Osima i ostalih koji su oko njega,pa ce ti svi reci da je odlican momak...sve ovo sto neko misli da se on stavlja na neciju stranu kao komentator,treba pogledati komentare koje daje za fk sarajevo,pa ce onda slika biti jasnija...pozdrav za tebe Krvotok,ali ovaj put nisi u pravu sto se tice ove osobe,mada je sasvim jasno da je Kristicu mozda bolje da radi studijske emisije nego live prenose jer nema žara...sve ostalo sto si napisao za njega je potpuno pogresno vidjenje koje si iznio a da ne znas ama bas nista o njemu,samo zato sam reagovao,pa se izvinjavam na off topic
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 20:23

Ako ce nam oni pomoci (mada to dvoje ne ide u istoj recenici) da osvojimo titulu u zadnjem kolu, onda remse se ja na tu titulu...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 mar 2010, 20:30

Seyo_TM je napisao/la:Ako ce nam oni pomoci (mada to dvoje ne ide u istoj recenici) da osvojimo titulu u zadnjem kolu, onda remse se ja na tu titulu...
Slazem se s tobom Seyo...mislim da mi mozemo i bez njihove pomoci,podici taj pehar...
1921-2011

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 mar 2010, 20:35

Krvotok je napisao/la:Krajnje je vrijeme da se orkestrirana hajka i blaćenje Željezničara od strane, na silu novinara, Igora Kristića prekine i najoštrije sankcionira, u sportskom dijelu BHT umjesto da se daje snimak golova, ocjena igre itd. tj. svega što spada u sportski domen, on se bavi osudama, iščekivanjima kazne Željezničaru u narednim danima, i od čitavog susreta je napravio rat i javno poziva na linč kluba Željezničar. Malograđanski lobi koji je ovog opskurnog novinara niske razine inteligencije, poznatijeg po izjavi "ne vjeruj Dancima i kad darove donose" čime bi zasigurno zaslužio premještaj na biro za nezaposlene u svakoj zemlji, i na ovaj način želi neuspjehe na sportskom terenu da prenese u mahalske divane gdje je sve unaprijed dogovoreno. Kristiću, pleme ti se zatrlo :evil: :evil:
drug nicija do zore ne sja ,mnogi voditelji zaboravljaju koliko mi u gradu imamo otvoreni sahtova i kako je lako upasti u njih po noci heheeeeee

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 20:36

1921 je napisao/la:
Njanje, hehe... :mrgreen: Ma ja sam siguran da ce im trebati pobjeda za Europu u zadnjem kolu, ne vidim ih nize od treceg mjesta, tako da nam tu njanje mogu pomoci... valjda nece biti po onom "nek komsiji crkne krava, pa makar i meni crkla"... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 20:36

Esii TM87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ako ce nam oni pomoci (mada to dvoje ne ide u istoj recenici) da osvojimo titulu u zadnjem kolu, onda remse se ja na tu titulu...
Slazem se s tobom Seyo...mislim da mi mozemo i bez njihove pomoci,podici taj pehar...
Necemo o ovome jer mi se prosto gadi pomisao na ovaj scenario...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 20:53

Na ovom pdf-u velika vecina brine i zanima se sta se desava u Zeljeznicaru, a sta se desava kod anamoonih nas zaboli neka stvar...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 28 mar 2010, 20:54

manite se supljih prica,nek zlobnici razbijaju glavu sa sudijama i nekim racunicama :!:

mi se sad okrecemo Travniku,pobjeda aBd ne bi trebala izostatii :mrgreen: :arrow: TITULA SVE BLIZE

btw : navijanje sinoc strasno,pokazalo se ko je najjaci,Svi nas vole jer od nas uce TM 87

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 mar 2010, 20:57

mislim sto se tice navijanja sinot da je bilo jako dobro i mislim da su nam pod hitno potrebne 2 ili 3 nove dobre navijacke pjes..

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 mar 2010, 20:58

ljudi idemo korak po korak...dosta je jos utakmica i bodova u igri...samo polako ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 mar 2010, 20:58

aBd titula stize u DOLINU
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.