Na kraju jedan donese Cityu titulu, a drugi zavrsi u Valenciji.
Isto ceka i Bonya

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.Mozambik je napisao/la:Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Isto ceka i Bonya
Mislio sam ukupno momcino. Prosle su imali isto.Virtu4l je napisao/la:Prošle nema, ove ima.
Sta ce biti povrijedio se i...HOP.Cartman je napisao/la:Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.Mozambik je napisao/la:Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Isto ceka i Bonya
Bony je tu negdje sa Dzekom, nije za prve postave, ali dobar za rotacije i moze bit glavni igrac Tottenhama i slabijih klubova. Mada Bony ima vise golova od Dzeke ove i prosle sezone, u losijoj ekipi.
vidjećeš koliko će Bony zabiti pored AgueraCartman je napisao/la:Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.Mozambik je napisao/la:Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Isto ceka i Bonya
Bony je tu negdje sa Dzekom, nije za prve postave, ali dobar za rotacije i moze bit glavni igrac Tottenhama i slabijih klubova. Mada Bony ima vise golova od Dzeke ove i prosle sezone, u losijoj ekipi.
Ma pored Aguera nece niko zabijat. On ako je zdrav, on ce i igrat. Kao sto i treba da bude, jer je najbolji napadac lige. Ali je cesto povrijedjen, tako da je pitanje hoce li Dzeko, Jovetic ili Bony bit druga opcija. I Jovetic je uvijek povrijedjen, tako da...zmaj348 je napisao/la:vidjećeš koliko će Bony zabiti pored AgueraCartman je napisao/la:Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.Mozambik je napisao/la:Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Isto ceka i Bonya
Edinova jedina prava konkurencija je Aguero
Negredo je imao tu povredu ramena mjesec dana i poslje toga je bio neprepoznatljiv. Pa onda neku povredu na pripremama City i jos uvijek nije ulovio pravu formu u novom klubu. Zelio ga je i Atletico Madrid samo su odustali zbog povrede. Bony je kao sto si rekao istog kvaliteta otprilike kao Negredo tako da sve zavisi od igraca i puno toga od povreda i srece koji ce zabiti vise golova Dzeko ili Bony. Aguero ce se paziti da se ne povrijedi kao i dosada a ova trojica ce se boriti za to jedno mjesto ako budu igrali sa dvojicom napadaca uopste. Protiv Barcelone mislim da ce igrati samo Aguero.Cartman je napisao/la: Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.