smiri se pricas gluposti... raspitaj se malo da je upravo on otvorio kafic poslije rata i dobro je radio.. sumnjam da bi radio da je bio u ratu onakav kakvim se predstavlja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ti imas upola obraza kao ti sa yt koje spominjes ne bi vise pisao ovdje.aS_Roma je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Neko te dobro slago.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imas ratne emisije na yt potrazi pa polusaj ko se sve spominje
koji si ti bratstorm_raider je napisao/la:Ma ti imas upola obraza kao ti sa yt koje spominjes ne bi vise pisao ovdje.aS_Roma je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Neko te dobro slago.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imas ratne emisije na yt potrazi pa polusaj ko se sve spominje
RiverPlate je napisao/la:Prvo da se najebem mame onom Avazovom Sportu zbog objave imena ljudi koju su zainteresovani za ulaganje, Misimović je sam izgradio pomoćni teren ali čovjek nije dao da se priča o tome, želi tako da radi jer mnogo voli klub, a ne da se piše pompa onih plaćenka što pišu za 50 maraka, **** ljudska.
Za Odovića je nažalost tačno da je bio u četničkoj vojsci i to ne kao tenkista nego kao logističar, a njegov brat je baš pravi četnik bio pitajte bilo koga u Ilijašu. Možda popijem ban, ali istinu ću uvijek govoriti, ne znam kako se preko ovoga prešlo kad nas je prvi put vodio, ali nama na obraz, kao i ovaj put. U razgovoru sa drugovima, niko od nas neće vidjeti Grbavice dok je on trener, pola nas je očeve izgubilo i mene uključujući i jednostavno ne možemo gledati nekoga ko je bio pripadnik četničke vojske na klupi nam voljenog kluba.
Tebi braca mogu biti samo ti sa yt.aS_Roma je napisao/la:
koji si ti brat![]()
![]()
Reci ti nama momčino šta se dešava sa igračim kadrom, da li nas neko napušta, da li neko dolazi? To je mnogo zanimljivije od Ode tenkiste.JIJoe je napisao/la:Sva ostala prica je bespotrena, raspravlja se i polemise oko gluposti i lazi, usput molim moderaciju da ostavi ovaj post, kao odg. na sve buduce price i polemisanja oko ove price, stavite vise tacku na ovu, pa zar stvarno mislite da kao takav, da bi dobio posao ikada u Zelji ?? par godina poslije rata?? dajte ba ...
Virtu4l je napisao/la:Reci ti nama momčino šta se dešava sa igračim kadrom, da li nas neko napušta, da li neko dolazi? To je mnogo zanimljivije od Ode tenkiste.JIJoe je napisao/la:Sva ostala prica je bespotrena, raspravlja se i polemise oko gluposti i lazi, usput molim moderaciju da ostavi ovaj post, kao odg. na sve buduce price i polemisanja oko ove price, stavite vise tacku na ovu, pa zar stvarno mislite da kao takav, da bi dobio posao ikada u Zelji ?? par godina poslije rata?? dajte ba ...
Sad se ti kao uvrijedio. Vidim barataš informacijama, Brajlovići, HIFE, itd, pa samo da priupitam.JIJoe je napisao/la:![]()
Znam koliko i ti i vecina ovdje, za daljnje informacije nazovi 033 660 - 134
jug-onostalgicar je napisao/la:nadam se da onaj papak iz robota nece ulagati... lik je kriminalac samo tako
Predvidjeno je da to bude jedna vrsta konzrcija.Head je napisao/la:Znaci koliko sam ja razumio vasa uprava tezi da okupi par lokalnih investitora koji bi ulagali zajedno novac?
Vise investitora ili samo jedan investitor?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.