FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 06 jan 2015, 23:14

ma pusti ih ja nit ih citam niti o njima zelim vise koment.

mosa rajvosa
bilo bi mi drago da bude nesto od ovoga sa TA...
Također i ovo sunce da progrije :D pa da Butmir malo se posjeti :mrgreen:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 jan 2015, 23:17

Ma ne prizivam ih :mrgreen: samo malo sam htio da im osvjezim pamcenje.Ali nebitni su,samo da mi nastavimo ovim putem kojim smo krenuli :kafa:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jan 2015, 23:20

Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi. :facepalm: :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 06 jan 2015, 23:21

A koliko tek sad oni postaju smijesni, to je cirkus, zaklinjali se hahahah :lol: :lol: :lol: Trebaju svi da se ugledaju na diva sa Koseva.. Fino je kad znas da dobro radis a drugi prepisuju ili bar pokusavaju :roll:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jan 2015, 23:22

Sabinho je napisao/la:Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi. :facepalm: :crazy:
Hahahahahaha sve stade u jednu recenicu! :thumbup: Samo gledat sebe i nas napredak, a nek se oni o svom jadu zabave sad..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 06 jan 2015, 23:22

Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
Nadam se bar milja da ce nas otici.
Treba ponoviti ono gostovanje u Banovicima od prije par godina :D

slika

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 jan 2015, 23:26

Sabinho je napisao/la:Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi. :facepalm: :crazy:

Halalite braco necu vise nista o njima,nema smisla prljati temnu.Jos jednom izvinjenje za prljavstinu :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jan 2015, 23:29

Ado76 je napisao/la:

Halalite braco necu vise nista o njima,nema smisla prljati temnu.Jos jednom izvinjenje za prljavstinu :D
Vecina nas ima alergiju na istu. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 06 jan 2015, 23:29

Nema potrebe da komsinucu pominjete na ovoj temi.
U ovom trenutku oni su u svakom pogledu iza nas. Otprilike su na nivou na kojem smo mi bili 2012. ako ne i gori.
Mi u svakom segementu napredujemo i niko iz ove nase lige nam ne treba biti jedinica za bilo kakvu uporedbu.
Nasa je zelja da imamo klub iznad ove zabokrecine i na dobrom smo putu to da ostvarimo.
Imamo ljude koji u klubu RADE svoj posao kao u bilo kojoj drugoj firmi i za svoj rad odgovaraju nekom, sto je jako bitno. Sto je najbitnije, ti ljudi su jako strucni i puni elana.
Malo strpljenja samo. Za dvije, tri godine smijat cemo se onome sto smo juce i danas pisali i prizeljkivali.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 jan 2015, 23:35

Dobro je vise,sto me naruziste ko malo dijete,sta vam je :urnebes: Fino sam uputio izvinjenje radi unosenja bakterija na temu

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 06 jan 2015, 23:47

Fakat vise ne znam sta nasa uprava jos treba uraditi da se privuku navijaci na Kosevo, stvarno nekad ne razumijem neke ljude od derbija do derbija od evrope do evrope, sta hoce vise .. Najlakse je ispijati kafe kulirati po graadu glumiti neku sminku vikendom, naprdjivati, ali eto.. Razumijem kad je losije vrijeme , Kosevo nije sad da kazes uslovno kad je kisa itd, ali na lijepom vremenu da se ne skupi oko sedam osam milja ne razumijem.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jan 2015, 23:51

MikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
Sa obzirom kakva atmosfera vlada u klubu i medzu nama navijacima siguran sam da ce nas biti masala :D , ne samo u Gradaccu vec nas svim gostovanjima.
Ti si opet šampion !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jan 2015, 00:00

Gomis99 je napisao/la:Fakat vise ne znam sta nasa uprava jos treba uraditi da se privuku navijaci na Kosevo, stvarno nekad ne razumijem neke ljude od derbija do derbija od evrope do evrope, sta hoce vise .. Najlakse je ispijati kafe kulirati po graadu glumiti neku sminku vikendom, naprdjivati, ali eto.. Razumijem kad je losije vrijeme , Kosevo nije sad da kazes uslovno kad je kisa itd, ali na lijepom vremenu da se ne skupi oko sedam osam milja ne razumijem.
Guzicarima je draze sjediti kuci i "navijati" za Real, Barcu i sl, a tesko otici i podrzati svoj kub. A i ove nove generacije vala kako idu sve su manje zainteresovani za fudbal, sve neki sminkercici i derpasi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 jan 2015, 00:01

MikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.

slika
sjecam se ovog gostovanja. Plan domaćina je bio da nas puste samo u prostor do ove žute ograde ali nas je bilo previše tako da su otvorili cijelu tribinu za nas. Domaćini korektni. Šmigalović i Haskić igrali za Banoviće, mislim da nam je Haskić i zabio gol.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jan 2015, 00:17

LegendKiller je napisao/la:

slika
sjecam se ovog gostovanja. Plan domaćina je bio da nas puste samo u prostor do ove žute ograde ali nas je bilo previše tako da su otvorili cijelu tribinu za nas. Domaćini korektni. Šmigalović i Haskić igrali za Banoviće, mislim da nam je Haskić i zabio gol.
vrijeme zije blekica :oops: :lol:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 jan 2015, 00:22

Bio na ovom gostovanju oni poveli i mi pobjedili na kraju 1-2 za nas piksi postigao oba cini mi se pogodka. :) . Gojzda brate nas neka ti je vjecni rahmet :cry:
04.10.2009 !!

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 07 jan 2015, 04:59

sarajlija je napisao/la:Bio na ovom gostovanju oni poveli i mi pobjedili na kraju 1-2 za nas piksi postigao oba cini mi se pogodka. :) . Gojzda brate nas neka ti je vjecni rahmet :cry:
Sjecam se ove utakmice odigrana je 28.8.2010 godine dan pred moj rodjendan ! Odlican poklon za rodjendan

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 05:04

Vrijeme kad smo se bili poprilicno nafurali,sjecam se ove tekme,moje posljednje gostovanje nazalost,ako ne racunamo ovo blize...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 jan 2015, 07:48

FairBet je napisao/la:Danas nas je napustio jos jedan brat sa tribine.

Gojzeru voli te tvoj brat
:( :( :(
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 jan 2015, 10:56

Rahmet mu duši
[youtube][/youtube]
:plac:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bacamblende11 i 43 gosta.