Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Malo sam Brzi Virt
Ne mpogu da vjerujem da mrtvi konj Barry opet igra..ovo je na personalnoj osnovi Martinez, Barry-eva zena, Barry

Unica grande amore
Nisi dobro zalijepio sliku sa Grandold.
Biće ovo patnja sa Barryjem, definitivno.
Biće ovo patnja sa Barryjem, definitivno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l zamjena za rezultate.com postava
Sretno Beša majstore

Sretno Beša majstore

Evo dobar stream,
http://mnogosporta.org/live/20490=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mnogosporta.org/live/20490=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesam ja dobro cuo Besic Besiccc u 37 min
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Prvih dvadesetak minuta nevidljiv, ostatak vrlo dobar. Onako agresivno igra, imao je par dobrih startova i ciscenja lopti, sve u svemu dobro.
nadam se da se nije povrijedio, poslije jednog starta se uhvatio za zglob i od tad mi nekako otezano trci.
nadam se da se nije povrijedio, poslije jednog starta se uhvatio za zglob i od tad mi nekako otezano trci.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
dobar,samo mora se osloboditi tog pritiska kada krene prema naprijed,u tom segmentu igre mora se riješiti tog grča..
Kasno se ukljucih nadam se da je dobro odigrao pa ovi madjari na **** u poluvremenu seru o njemu citavo vrijeme 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije vala nesto zainteresovan za igru veceras. Kao da igra preko neke stvari.
Uh, ovaj gol njemu i naismithu na dusu ide. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- plavipatriota
- Kontakt:
objektivno više naismithu, pustio svog igrača.. iako ima i do bešinog skoka..rope11 je napisao/la:Uh, ovaj gol njemu i naismithu na dusu ide.
Udri ga Bešaaa odjekuje sa tribina

ili mu nije dozvoljenozmaj348 je napisao/la:dobar,samo mora se osloboditi tog pritiska kada krene prema naprijed,u tom segmentu igre mora se riješiti tog grča..
To bi bilo to, bar je prosao bez kartona 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ali sam sad malo proletio kroz komentare na twiteru i forumu evertona i 90% ih pise da je Besic daleko najbolji na terenu danas.
Samo sto nisu poludili kad je Besica izveo umjesto Barry-a
Onda pogleda na whoscored i daleko daleko najbolji u Evertonu. Bravo majstore!!!

Onda pogleda na whoscored i daleko daleko najbolji u Evertonu. Bravo majstore!!!

Dobar je bio. Ne sto je nas, ali sigurno moze uci u top 3 igraca utakmice, skoro bez greske je odigrao uz dosta startova i pokupljenih lopti.
S druge strane Beri ponovo jedan od losijih, al' gdje si vidio njega izvadit iz igre, ma bjaazi.
S druge strane Beri ponovo jedan od losijih, al' gdje si vidio njega izvadit iz igre, ma bjaazi.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pozurio si hhhhhhhhhhhihihipropuh je napisao/la:To bi bilo to, bar je prosao bez kartona

ko je izveo besica de ti to pregledaj ponovooo hihihihiDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nisam gledao utakmicu ali sam sad malo proletio kroz komentare na twiteru i forumu evertona i 90% ih pise da je Besic daleko najbolji na terenu danas.![]()
Samo sto nisu poludili kad je Besica izveo umjesto Barry-a

sasvim solidan mec, volio bih da malo vise preuzme incijative kad ima loptu u svom posjedu. citam na fb-u navijaci(englezi) kritikuju roberta sto je opet izveo besica a ostavio barrya na terenu..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, Coolpanda24, edvaE2, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Homelander, invincible1921, jasmin10, kakarut, lol89, Mow, Rimes87, Skojevska, StevieG8, torbica, zastitaIdentiteta, ZmajOdBosne33 i 133 gosta.