FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 17:37

Burberry46 je napisao/la:Realno golman nam treba i produziti ugovore bitnim igracima i to je to, neka se dobro spreme i jos bolje uigraju i onda juris!
Zelimo to zlatno proljece uz nasu ogromnu podrsku!

Da najvece pojacanje bi nam bio potpis Radovca.Uz jednog dobrog stopera,mi smo beton.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 06 jan 2015, 18:26

Sta god bilo u Istanbulu (a znam da nisu bezze otisli) nas klub napreduje gigantski koracima. Ljubomorne ckepi mogu da nam puse ...sto i rade svojim bolesno ljubomornim postovima.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 jan 2015, 18:30

Oooo Volim te Sarajv'o!!! Jedva cekam ljeto i eUropske utakmice, gdje svakog ljeta imam priliku pogledati koju utakmicu. Inace ovo vezano za Tursku, jesu li otisli zbog dogovara priprema ili nekog igraca?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 06 jan 2015, 18:36

Zbog igraca nisu otisli. Odnosno idu tek sutra i ostaju do petka.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 jan 2015, 18:47

[youtube][/youtube]

JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE... :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Uživajte u ovim danima i veselite se nadolazećim braćo moja, jer koračamo krupnim koracima lagano ali sigurno STAZAMA SLAVE I USPJEHA!!! :clap:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jan 2015, 18:57

Kod nas vlada baš opuštajuća tišina da me nekad te tišine bude i strah. Ali poneka objava službene stranice na facebook-u mi (a vjerujem i svima vama) daje do znanja da ljudi u klubu rade. Sve u svemu jako sam spokojan jer u klubu imamo ljude koji s puno ljubavi rade svoj posao.
Ljubav prema klubu :think: :hmmmmm:
Da li nekom treba objašnjavati šta je to ljubav prema klubu, ne treba, onaj ko je ima to razumije i nisu mu potrebni eseji o tome. U modernom nogometu nije dovoljno imati samo ljubav prema klubu, treba imati znanja i volje, a kad se sve to poklopi (ljubav, znanje i volja) dobijemo jedan savršen proizvod. Evropski klub.

Po ko zna koji put se želim dotaknuti jedne druge stvari koja je aktuelna od završetka jesenjeg djela takmičenja. To je naš mladi, perspektivni kapiten U19 selekcije Bosne i Hercegovine Samir Radovac. Velika je želja sviju nas da on produži svoj ugovor i opći koncenzus je da bi to za njegovu karijeru bio najbolji potez.
Ukoliko ne dođe do dogovora onda se njegova prodaja u januaru/februaru nameće kao logičan slijed. A siguran sam da ima interesanata, što bi klubu donijelo određenu financijsku injekciju.
Na kraju ostaje, za trenutne rezultate ne tako loša, opcija da ostane standardni prvotimac.
Ako zaboravimo činjenicu da postoji mogućnost da ode bez obeštećenja, sastavljanje sredine i ofanzivne linije tima za trenera bi bile slatke muke.
slika
Gdje bi u lijevoj verziji imao i rezerve u vidu Duljevića, Bilbije, Velkoskog, Kouadio-a. A u drugoj Bilbija, Duljević, Rustemović i Kouadio. Nadam se da će i Purić biti na nivou kao jesenas tako da ni njega ne treba zaboraviti, kao ni Bekića od kojeg tek sad treba očekivati dobre igre.
To su samo neke kombinacije (sa Samirom, a i bez njeg ima mnogo), ali na ovim pripremama ćemo vidjeti koga će Meho forsirati a ko će u drugi plan. Mišljenja sam da Bilbija prvi ispada iz startnih 11 jer i njemu ugovor ističe na ljeto a, ruku na srce, i nije pokazao ono što se od njega očekivalo. Mada kada se sve sabere ja sam relativno zadovoljan njegovim igrama u FKS, jedina moja zamjerka je što je uzeo da izvede penal u Bijeljini.
U ove moje verzije ubrajam i Kouadio-a jer valjda taj momak nešto vrijedi inače ne vidim razlog da ga ovako dugo čekamo. Duljević se dokazao kao zlatni joker s klupe, a zbog nekih nepromišljenih poteza još uvijek je taman za jokera, da brzinom lomi umornog protivnika.

I što kaže @head smanjite doživljaje, kada su u pitanju očekivanja spustite ljestvicu, kakvi Turkish airlinesi i ostali...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 jan 2015, 19:05

ha ha ha
Bravo Hilmo... :clap: Mislim na ovaj dio o ljubavi prema klubu. Sve si rekao i to u samo dvije recenice.

ha ha ha :wave:
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 jan 2015, 19:21

Prejaka definicija ! Oduševio si me hilmo, kao nikada do sada. Svaka čast brate .. :thumbup:

PITARI SMO BORDO KRVI UVIJEK ĆEMO BITI PRVI
F.K.SARAJEVO

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 06 jan 2015, 19:23

stvarno ne znam narode sto se lozite bezveze, ako ko dodje, hvala Bogu, dobro nam dosao, ako nee onda odmah oplete se po ovim "Insajderima". Uprava radi svoj posao, nemoj bezveze da se opterecavate o desavanjima u klubu... Postoje i ovi sto "znaju" neke stvari, pa kazu ovdje, pa opet pocne bezvezno razglabanje..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jan 2015, 19:32

Sta je sa Handzicem ja mislim da je njemu istekao ugovor nekad pocetkom januara :?:
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jan 2015, 19:36

simon je napisao/la:Sta je sa Handzicem ja mislim da je njemu istekao ugovor nekad pocetkom januara :?:
Jeste ali nije nigdje objavljeno da neće nastaviti karijeru kod nas.
Čudno, jer se za Todrovića odmah objavilo.
Možda ima neki usmeni dogovor između njega i kluba da produži pa da ide na posudbu. Vjerovatno mu A. Plakalo pričao kako je dobro u Bosni.

@molotovljev
Dosadile bajke. :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 jan 2015, 19:36

simon je napisao/la:Sta je sa Handzicem ja mislim da je njemu istekao ugovor nekad pocetkom januara :?:
Nece s njim produziti koliko ja znam.
1946

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 06 jan 2015, 19:37

Ko nam zlo mislio, o q.rcu nam visio.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 06 jan 2015, 19:40

Treba se sjetiti i rijeci naseg predsjednika Edisa Kusturice koji je rekao da imamo extra ekipu i ako nam niko ne dodje tj ne dovedemo nikoga. Mislim da to nije tek tako rekao i da ima tu nesto...pored najava Ibraka o 3 nova igraca. Ova nasa ekipa pojacana Benkom i Rustemovicem vjerujem da moze do titule a uskov za to su dobre i kvalitetne pripreme i jake pripremne utakmice. To ce se i desiti , pogotovo u Antaliji. Zato...ako ko dodje...welcome...ako ne , idemo dalje idemo jace...

samo da znate ...nije do Radovca ama bas nimalo...on bi sada potpisao ugovor...do managera je i idiotskih zahtjeva istog. Ne bude li dogovora , mali ce na klupu ili tribine svejedno

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jan 2015, 20:11

@hilmaga drzi casove ljubavi :tokralju: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 06 jan 2015, 20:16

........................Benko......................... Velkoski............

Stojcev ................................................................ Duljevic

........................ Rustemovic..................Cimirot

Puzigaca................ Dupovac..........Tatomirovic............Kallasi

........................................Bandovic (...).................................

A klupa je cirkus, ovo je ako Radovac ne potpise ili ode... Ostali nek se bore, Meho je na slatkim mukama s obzirom i da je Sevko bio u formi, ali ja stvarno ne mogu Duljevica da izbacim bez obzira na sve, on donosi novu dimenziju definitivno, to samo laik ne vidi koja je razlika kad on igra i kad ne igra. Kallasi ce valjda nauciti malo jezika, on je po meni pravi bek, ratoboran, borba za svaku loptu. Ostali manje vise, moze se kombinovati, ja vjerujem da ce Meho spremiti dosta solucija i ko zasluzi da ce igrati.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jan 2015, 20:33

I ako sam i ja gore spomenuo nešto ne vjerujem da ćemo često počinjati utakmice u formaciji 4-4-2, tako da je pitanje ko će u špic.
Što se tiče Duljevića on je tek kod nas polusezonu tako da mu one neke nelogične poteze ne treba uzeti za zlo. Ima problem što je Ševku Meho preporodio, a i one neke rotacije Bilbija-Radovac-Stojčev isto mu ne idu na ruku ali je kao zamjena idealan.

Kod nas svaki mladi igrač ima polusezonu u kojoj se nametne kao ključni igrač. Proljeće prošle godine je bilo u znaku Cimirota, jesen u znaku Radovca, neka ovo proljeće bude u znaku Duljevića ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 jan 2015, 20:35

slika

Narudžbe i uplate za dukerice u srijedu i četvrtak u periodu od 17 do 19 sati u Holiday marketu "Bordo kućica". Preuzimanje 7-10 dana nakon narudžbe.

Eto ko voli nek izvoli.. Licno mi se ovaj duks fakat svidja, ali zaista nije malo dati petobu 6 dana nakon nove godine...
1946

CapoDiTuttiCapi
Kontakt:

Post Postao/la CapoDiTuttiCapi » 06 jan 2015, 20:36

Dobar je Hare!

Bolja je majica ^^

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jan 2015, 20:42

hocemo li se ovo dzaba vozati :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk, riki46, rimljanin90, Varijantas8 i 27 gostiju.