Nisam namjeravao pisati do transfera samo kako mozes nesto tako da izjavis. Ljepo ti je onaj Interovac @SiamoNoi objasnio prije. Cuj Hernanes mu nije konkurencija. Pa znas li ti jarane ko je Hernanes. Bar duplo bolji igrac po svemu, 9xskuplji, covjek je nastupao na SP za Barzil i ima 30 nastupa za Brazil.. Ovo nema ni jedan 1% sansi da ce TSS igrati prije Hernanesa ko god da bude trener. Ako uzmemo da ce prodati i Guarina i Kuzmanovica i jos Taider ( koji nije losiji od TSS samo pustimo sad to ) kada se vrati da nece zadovoljiti i da nikoga ne kupe ( sto nije realno ) jos uvijek je tu bar Hernanes. A i Mancini ili ko god bude trener tada se moze odluciti da igra zatvorenije sa dvojicom zadnjih veznih i samo Kovacicem isturenim.muhamedkonjic je napisao/la:Kovacic i Hernanes su konkurencija jednom drugom i tu Kovacic ima prednost posto Hernanes ne dobiva priliku nikako skoro od Mancinija a isto tako nije ni od Mazzaria. Ja ti kazem da je jedino Kuzmanovic konkurencija Tini i eto Guarin zaboravio sam njega ali jedan od njih ce napustiti Intera poslije ove sezone sigurno a Guarin moze i desni vezni igrati i igrao je tu par utakmica ove godine zato po meni jedina konkurencija je Kuzmanovic u ovom trenutku, ali ako potpise neznamo kako ce ga koristiti hoce li uopste biti u kombinacijama ili ako ce na poudbu ili sta vec, uglavnom Mancicni igra sa trojicom ali i zna igrati sa rombom a isto tako vidi Kovacica kao lijevo krilo i ako napusti jedan od Kuzmanovic/Guarin ima prostora za igru definitivno.
Odgledaj ovaj video do kraja pa mozda neces govoriti takve stvari da jedan Hernanes nije konkurencija Tini. Pojedini stvarno nemate nikakve mjere i realnosti. Ne mislim na tebe zato me je zacudilo ovo za Hernanesa.