Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ajax » 06 jan 2015, 15:52

muhamedkonjic je napisao/la:Kovacic i Hernanes su konkurencija jednom drugom i tu Kovacic ima prednost posto Hernanes ne dobiva priliku nikako skoro od Mancinija a isto tako nije ni od Mazzaria. Ja ti kazem da je jedino Kuzmanovic konkurencija Tini i eto Guarin zaboravio sam njega ali jedan od njih ce napustiti Intera poslije ove sezone sigurno a Guarin moze i desni vezni igrati i igrao je tu par utakmica ove godine zato po meni jedina konkurencija je Kuzmanovic u ovom trenutku, ali ako potpise neznamo kako ce ga koristiti hoce li uopste biti u kombinacijama ili ako ce na poudbu ili sta vec, uglavnom Mancicni igra sa trojicom ali i zna igrati sa rombom a isto tako vidi Kovacica kao lijevo krilo i ako napusti jedan od Kuzmanovic/Guarin ima prostora za igru definitivno.
Nisam namjeravao pisati do transfera samo kako mozes nesto tako da izjavis. Ljepo ti je onaj Interovac @SiamoNoi objasnio prije. Cuj Hernanes mu nije konkurencija. Pa znas li ti jarane ko je Hernanes. Bar duplo bolji igrac po svemu, 9xskuplji, covjek je nastupao na SP za Barzil i ima 30 nastupa za Brazil.. Ovo nema ni jedan 1% sansi da ce TSS igrati prije Hernanesa ko god da bude trener. Ako uzmemo da ce prodati i Guarina i Kuzmanovica i jos Taider ( koji nije losiji od TSS samo pustimo sad to ) kada se vrati da nece zadovoljiti i da nikoga ne kupe ( sto nije realno ) jos uvijek je tu bar Hernanes. A i Mancini ili ko god bude trener tada se moze odluciti da igra zatvorenije sa dvojicom zadnjih veznih i samo Kovacicem isturenim.

Odgledaj ovaj video do kraja pa mozda neces govoriti takve stvari da jedan Hernanes nije konkurencija Tini. Pojedini stvarno nemate nikakve mjere i realnosti. Ne mislim na tebe zato me je zacudilo ovo za Hernanesa.
[youtube][/youtube]

mladi Hernanes
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jan 2015, 16:32, ukupno mijenjano 3 puta.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 jan 2015, 15:57

HST je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:I to je valjda taj bombastični transfer... Ovaj Hajduk ima retardiranu upravu,baš kao i Inter! Rapajićevog malog su pustili na posudbu u Inter,i ako bude valjao uzet će ga za siću... Koja budala kupuje igrača od 23 godine u januaru, da bi ga onda ostavila na posudbi... Pa ako im sad ne treba,mogu mislit koliko će ga tek trebat poslije ove sezone,kad dobiju lovu i kupe još novih igrača... Ovo na sve miriše,osim na normalan transfer!
Jesi ti ikad gleda Rapaićevog malog? (znan, pitan idiotarije). Bude li 500 000 od njega na lito :pray: Ostavljanje na posudbi nije ništa novo u svitu nogometa, dapače meni bi bilo draže da ostane još po godine ode.
Dobit ćete isto kao za Livaju... A to je malo.... Ništa... Samo da se prezivi,na jedvite jade...A i ovo za Tinu,sam Bog zna koliki je transfer... Isto tako hrvatski portali su pisali za Leovca,transfer za 3 miliona,pa sta bi... Rijeka ga ne da jarane za 1,7... jer imaju upravu s mozgom!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 06 jan 2015, 16:49

Jeje, lijepa priča s Kantride. Samo je taj element falia ciloj ovoj diskusiji. :salut:

Dobit ćemo 500 000. To je za netalentiranog igrača odlična cifra. Livaja je debil, zato sad i je tu di je.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 jan 2015, 16:54

HST je napisao/la:Jeje, lijepa priča s Kantride. Samo je taj element falia ciloj ovoj diskusiji. :salut:

Dobit ćemo 500 000. To je za netalentiranog igrača odlična cifra. Livaja je debil, zato sad i je tu di je.
Apsolutno da,zato ćete kmečati i narednih godina,Mamić ovo,Mamić ono... A ustvari vi se ne mozete nositi ni sa Rijekom,ako cemo biti posteni,tu ste negdje s Lokomotivom...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 jan 2015, 16:57

Svaka cast Tino ! :bih: :tokralju:
1946

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 06 jan 2015, 16:59

rishaaa je napisao/la:
Apsolutno da,zato ćete kmečati i narednih godina,Mamić ovo,Mamić ono... A ustvari vi se ne mozete nositi ni sa Rijekom,ako cemo biti posteni,tu ste negdje s Lokomotivom...
Dadada.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jan 2015, 17:02

Sta je sad prica na ljeto ce :lol: :lol: ostaje na posudbi :mrgreen:

Kad je rijec o Hajduku tu se radi iskljucivo o ublehaskoj ekipi koja je ruku na srce znala dobro prodati igrace sa obzirom kakvi su ti igraci ublehasi, ko je kupovao od njih kupio je iskljucivo skart i polovno, dok tata Maminjo uvali igraca za velike pare ali taj igrac na kraju se u vecini slucajeva i isplati od Hajudka ko je kupovao glava ga je zabolila :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 jan 2015, 17:05

Je li, bar u Interu, dogovoreno koju poziciju igra ? Vidim , ne zna se je li mu konkurencija Hernanes, Guarin, Kovacic ili.. ?
Do nedavno je , na TM, bio def. vezni, od nedavno je ofanzivni vezni...ima li konacan odgovor, koju poziciju igra novi igrac Intera ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jan 2015, 17:10

Nemojte tako meni je Hajduk drag kao klub. Sto se tice ovoga sto hvale svog igraca i sto ga zele prodati za maksimalne pare tako bi svi klubovi isto radili. I ja im zelim da ponove stari ugled jer Rijeka realno se nemoze porediti sa njima po nicemu sve do zadnjih par godina. Mada jako tesko ce ih sada prestici osim sa par dobrih transfera. Nekima je smetalo dali je Tino za prvih 11 reprezentacije i dali je bolje preci u neki ovakav klub ili mozda u neki manji za pocetak gdje ce vise igrati. Samo Hajduk kao klub radi ovdje sasvim prirodno svako hvali svog igraca. Ja im zelim da izuvuku maksimalne moguce pare iz ovog transfera jer je to dobro i za Tina u konacnici da bude skupo pojacanje a ne jeftino. Samo oni moraju da razumju da vecina nema nista protiv njihovog tima samo zelimo najbolje za nasu reprezentaciju. Da nam igraju najbolji igraci i za igrace da izaberu klub u kojem ce jos napredovati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jan 2015, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jan 2015, 17:12

Mislim da ce na defanzivnog veznog :mrgreen: Naravno sad je to prica od prvog dana nego de nam daj te igracine koje je Hajduk prodao koji su bili dobri da nije mozda Kalinic? :cool:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 06 jan 2015, 17:17

Nije to naravno nego pratiš kampanjski, šta naravno moj problem nije nego tvoj tako da kuco.

Može i Kalinić, po minutaži najbolji strijelac Blackburna u Premierligi dok je bia tamo i sad najbolji strijelac Dnipra.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jan 2015, 17:19

SjeverniVjetar je napisao/la: Do nedavno je , na TM, bio def. vezni, od nedavno je ofanzivni vezni...ima li konacan odgovor, koju poziciju igra novi igrac Intera ?
Defanzivni vezni nece biti 100%. Tu su odlicni Medel, M'Vila i dolazi vjerovatno Diarra a moze i Kuzmanovic to odigrati ako bas zatreba. Krilne pozicije isto vjerovatno nece. Znaci centralni - ofanzivni vezni. @SiamNoi je objasnio sve pefrektno nema se sta dodati i covjek je pravi fan Intera. Sa Hernanesom i Kovacicem ce svakako pokrivati iste pozicije i ne samo njima. Samo oni su daleko najveci konkurenti. Puno ce i zavisiti dali ce Inter kupiti Shaqirija ili nece. ZA TSS bi bilo bolje da Shaqiri ne zaigra za Inter. Jer on kao i Podolski ce sigurno imati veliku minutazu ovu polusezonu a i kasnije ako ostanu. Mislim da je i Kovacic siguran starter. Sto znaci da ce vise igraca morati da "dijele" ostale pozicije.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 jan 2015, 17:29

Jaci je TSS od Shaqirija. Sto se brinete za to?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jan 2015, 18:35

Izgleda da ce Tinkec zaigrati za Inter, k'o Laudrup za Celik.
Celik!3,2,2.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 jan 2015, 19:03

GOTOVO JE!!!

sretno majstoreeeeeeeee :tokralju: :tokralju: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2015, 19:05

Jel presao u Inter ne pratim zadnjih dana nikako desavanja?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 jan 2015, 19:06

Goalgetter je napisao/la:Jel presao u Inter ne pratim zadnjih dana nikako desavanja?

izgleda da jeste
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2015, 19:11

Kaunas je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jel presao u Inter ne pratim zadnjih dana nikako desavanja?

izgleda da jeste
Link koji to dokazuje? :)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 jan 2015, 19:17

objavio BHF udbal.ba, vjerujem da govore istinu :cool:
15.10.2013.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jan 2015, 19:27

Kaunas je napisao/la:objavio BHF udbal.ba, vjerujem da govore istinu :cool:
Bhfdubal je u rangu sa onim blogom zmajevi7bih. Postavaju sencazionalne naslove, a vijest nema veze sa naslovom. Pogotovo na njihovom Facebook page-u, lazu samo tako. Zivo sranje od portala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.