Dosta što me ovi moji yebu ne moram i tebe trpiti.Chinaglia je napisao/la:celikmilan
pa ti si druže pravo izjeban
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
opusti se bolan, malo šale, zajebancije 

Opet tvrdim ovaj De Sciglio je najveca prevara modernog fudbala...cccc kako los igra, znaci rang Anttoninia
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj jeste ocajni jel moguce ovo,a ja vas jos na klad odigram 

Ljudi ne pređu polovine čitavo drugo poluvrijeme i odmah gol. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Antonini se makar borio dok se ovaj maneken gubi na svakoj utakmici. Nisu ni ostali ništa bolji, zato smo propali ovako.meskalin je napisao/la:Opet tvrdim ovaj De Sciglio je najveca prevara modernog fudbala...cccc kako los igra, znaci rang Anttoninia
Forza Milan!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dere nas Sasuolo na po San Sira
- 10DelPiero
- Kontakt:
I ovaj Milan da predstavlja Italju u Europi. Pa pokupovali najbolje igrace prosjecnih talijanskih ekipa i sta dobijes nego prosjecnu talijansku ekipu 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav pas Bonaventure za Pazzu i odličan šut Pazze , ali šteta , ne uđe u gol. 
EDIT: Koji je De Sciglio mejt , pa to je neopisivo.

EDIT: Koji je De Sciglio mejt , pa to je neopisivo.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bitno Real ste dobili 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E loš je Šiljo u pm 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
boze sacuvaj, sta vise reci ... dobijes real dva razlike, gubis od ovih ubleha
yebat ih sve, ama bas nijedan ne valja, ko da su u dubaiu mislima ostali hladit muda... i najveci krivac je iz nekog razloga pippo (kazem nekog jer ne mogu dokuciti zasto ovako igraju, slaba motivacija ili pogresna taktika, ne znam), pa prevelika je slucajnost da ama bas niko klincu ne valja.
i yebemu mater, pa da je makar izveo postavu ko protiv reala, znaci dobio si uputu kako koristiti saravija i pomjeri ga na yebenog napadaca, al' jok, ponovo ga se zabilo uz aut liniju i ponovo je nemocan.. nisu ni drugi nista bolji, ne znaju kud gone.
ma idite u pm

yebat ih sve, ama bas nijedan ne valja, ko da su u dubaiu mislima ostali hladit muda... i najveci krivac je iz nekog razloga pippo (kazem nekog jer ne mogu dokuciti zasto ovako igraju, slaba motivacija ili pogresna taktika, ne znam), pa prevelika je slucajnost da ama bas niko klincu ne valja.
i yebemu mater, pa da je makar izveo postavu ko protiv reala, znaci dobio si uputu kako koristiti saravija i pomjeri ga na yebenog napadaca, al' jok, ponovo ga se zabilo uz aut liniju i ponovo je nemocan.. nisu ni drugi nista bolji, ne znaju kud gone.
ma idite u pm

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zbunjeni su totalno, ne mogu u ovakvom psihičkom stanju dati gola do sutra. Teško nama sa ovim trenerima što se uče zanatu na našoj klupi.
Forza Milan!
ono vi hocete u ligu prvaka 

Htjeli bi mi,kao što to i ide sa imenom najuspješnijeg Italijanskog kluba u Evropi.Ali neki drugi ljudi ne žele tamo,i ako tvrde suprotno. Svi znamo o kome je riječ.tajger je napisao/la:ono vi hocete u ligu prvaka
Ćao i prijatno do nekih boljih vremena.

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Kako glupo prospamo bodove kuci uzas, **** sasuolo
AgentttB je napisao/la:Htjeli bi mi,kao što to i ide sa imenom najuspješnijeg Italijanskog kluba u Evropi.Ali neki drugi ljudi ne žele tamo,i ako tvrde suprotno. Svi znamo o kome je riječ.tajger je napisao/la:ono vi hocete u ligu prvaka
Ćao i prijatno do nekih boljih vremena.

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hocemo mi u pm,nismo mi ni za kupa 4 sela. Kako smo samo glupa ekipa,odavno ovoliko glupih mozgova na terenu nisam vidio.
yebo ih sasulo bozji u usta, gonite su u pm hakljavu i nesposobnu, umjesto da ih raspu ko tespih oni bod jedan jedini ne mogu izborit
ma necu se ni nervirat mrs, odmah sam rekao da imam neki ruzan osjecaj i da ce garant zijanit ... mrsssss
ko ce dobit prolaznu ocjenu? niko, katastrofa svi. eto jack lafo solidno odigrao, poli gol, saravi asistencija i to je jedino vrijedno pomena, sve je zakazalo sa glavnim krivcem pippom
al' par ovih sto su kriminalno odigrali, majkooo

ma necu se ni nervirat mrs, odmah sam rekao da imam neki ruzan osjecaj i da ce garant zijanit ... mrsssss

ko ce dobit prolaznu ocjenu? niko, katastrofa svi. eto jack lafo solidno odigrao, poli gol, saravi asistencija i to je jedino vrijedno pomena, sve je zakazalo sa glavnim krivcem pippom
al' par ovih sto su kriminalno odigrali, majkooo

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ono sto je najtuznije da se ovakva ekipa bori tj nema veliki zaostatak za tom pozicijom koja vodi u lp,toliko o jacini lige,cast juvetu i romi koji su svjetlosnu ispred ovih ostali ekipica,moj berluskoni i galijani kakve budale placaju da ovo gledaju i pune vam kasu
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 06 jan 2015, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.