Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Evo je predzadnja, MOTM:
[youtube][/youtube]
Meni je najvise zao Inieste. To je jedini igrac kojeg sam gotivio u onoj Barci i bilo ga je uzitak gledati. Moja zelja je bila gledati Spaniju sa Iscom i Iniestom u naponu snage. Nazalost, covjek se izgubio u Barci i nije ni sjena onog igraca od prije.
[youtube][/youtube]
Meni je najvise zao Inieste. To je jedini igrac kojeg sam gotivio u onoj Barci i bilo ga je uzitak gledati. Moja zelja je bila gledati Spaniju sa Iscom i Iniestom u naponu snage. Nazalost, covjek se izgubio u Barci i nije ni sjena onog igraca od prije.
A zadnja ?
kazem ne sjecam se bas najbolje ..
Pa to je jasno, ali za Spaniju jos uvijek igra sasvim dobro. Ne mora tu Isco ispastati uopste
Pa to je jasno, ali za Spaniju jos uvijek igra sasvim dobro. Ne mora tu Isco ispastati uopste
džabe i Isco i Koke i Thiago- kad nece moci zamjeniti Dona u Španiji još naredne 2-3 godine
Zadnju su zijanili protiv Njemaca sa Nolitom, RG8, Moratom i Brunom u prvoj postavi.Rajaz je napisao/la:A zadnja ?kazem ne sjecam se bas najbolje ..
Iniesta ce uz Ikera, ostati zapisan kao najzasluzniji za sve ove uspjehe, ali reprezentacija takvog ranga ne smije sebi dopustiti da se ekipa gradi oko igraca koji ulazi u godine a u isto vrijeme mu forma drasticno pada.
Brko u kvalifikacijama moze pobjediti jednu Bjelorusiju sa Iniestom ili bez njega. Prva stvar koja se treba gledati kod postavljanja ekipe je uigravanje za veliko takmicenje.
Spanija ce se na bilo koji nacin plasirati u Francusku, ali na selektoru je da odluci sa kojim timom tj da vidi da li ce mu bolje pomoci jos stariji Iniesta koji ne daje neke znakove zivota, ili neki mladji igrac koji se moze fino ugraditi u sistem i koji ce tada biti u punom naponu snage (Cesc, Koke, Thiago)
Ja ne mogu da vjerujem da brko pored zivog Carvajala zove ovog Juanfrana. 
ne znam zasto te to cudiDzoni je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da brko pored zivog Carvajala zove ovog Juanfrana.
sjeti se slucaja Torres na EURO 2012 kad je Soldado bio 10x bolji igrac od njega ali nije upao na spisak
blago receno ima cudan kriterij u nekim situacijama
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sto jest jest.miki_92 je napisao/la:ne znam zasto te to cudiDzoni je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da brko pored zivog Carvajala zove ovog Juanfrana.
sjeti se slucaja Torres na EURO 2012 kad je Soldado bio 10x bolji igrac od njega ali nije upao na spisak
blago receno ima cudan kriterij u nekim situacijama
Juanfran je koliko ja vidim gotov.
Sinoc protiv barce (gledo nekih 20ak minuta) Alba ga ubio.
Jel on i napravio onaj penal?
U napadu nidje veze.
Carvajal je barem dva puta bolji igrac od njeg,jos je i kondiciono jaci.
Sad ne znam jel se sta zamjerio brki,il je kako ti kazes stvar njegovog kriterija.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sta se docekalo, da Katalonac bude kapiten.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Madridski mediji šire mržnju, dakako.Del Bosque (coach ESP): "Pique whistled by Madrid fans at ESP training? Some media should realize they are spreading hate." [ser]
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Ama na kojem stadionu se ovo igra?
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Stadion od Leonese.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
a zašto ovi pastiri zvižde Šakirinom 
Bit će da je zbog Kevina Roldana. Evo već cijelu sedmicu piše marca o njemu.let3 je napisao/la:a zašto ovi pastiri zvižde Šakirinom
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pola stadiona skandira Ikeru, druga polovina zvizdi - guba bola'
Ikeru, najveci sine kraljevine
Ikeru, najveci sine kraljevine
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kakva seljadurija kastiljskamessilla je napisao/la:Bit će da je zbog Kevina Roldana. Evo već cijelu sedmicu piše marca o njemu.let3 je napisao/la:a zašto ovi pastiri zvižde Šakirinom
frajer pomenuo samo jednog nebitnog pjevaca, niti je pomenuo Real niti Madrid.... to bi prije svega trebalo pogoditi Ronalda i nikoga više
ovo je razlog više da se Pique nikad više ne odazove selekciji Španije, a toliko im je valjo u prošlosti i da mu sad zvižde radi nekakvog Roldana
Fora je, koliko se sjećam, da su oni sve demantovali u vezi Kevina Roldana. Znači, ako su se pronašli u ovome što je Pique rekao, to je samo njihov problem.let3 je napisao/la:kakva seljadurija kastiljska![]()
e ne mogu da vjerujem
![]()
frajer pomenuo samo jednog nebitnog pjevaca, niti je pomenuo Real niti Madrid.... to bi prije svega trebalo pogoditi Ronalda i nikoga više
ovo je razlog više da se Pique nikad više ne odazove selekciji Španije, a toliko im je valjo u prošlosti i da mu sad zvižde radi nekakvog Roldana....gamad nezahvalnu u gulag protjerati
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A šta je problem s tim Kevinom Roldanom

Del Bosque (coach ESP): "Busquets makes everything look so easy that we sometimes don't realize how hard he works."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Jako bitan meč za Furiju i šansa za osvetu protiv ekipe, koja je za sada stopostotna (jedino oni i Englezi). Ukoliko ne dobiju ovaj meč, Slovačka će, u najboljem slučaju, zadržati prednost, a Ukrajina bi se pobjedom protiv Bjelorusije mogla približiti na jedan bod ili izjednačiti. Pored ovog meča, do kraja slijedi gostovanje otpisanoj Makedoniji, koja će se boriti za četvrto mjesto sa Bjelorusima, meč kući protiv Luksemburga te meč u Ukrajini, od kojeg bi, u zavisnosti od raspleta situacije, moglo dosta toga ovisiti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.