FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 06 jan 2015, 12:36

Ma j... Velikonju! U napadu smo popunjeni vrhunski. Dajte nekog da zamjeni Deju nasu najslabiju kariku vise! :D :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 12:42

Hordas Doboj je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Head je napisao/la:Traze puno love.
E **** znao sam.
Za dobrog igraca se uvjek trazilo puno/više para.Nije mi jasno prvi put smo se snjim dogovorili,i sad na jednom digao cifru.Tesko je dici kapitalca,a da nije skup.Jedino ako ga vracas u formu,ili je povrijeđen,posudba ovo-ono.Moramo poceti malo vise riskirati,poceti kupovati igrace, koji nesto vrijede(kao Benko).Jedino tako i mozemo kasnije uzeti, neku vecu lovu.
Ja bih prije dovodio ove talentirane mlađe igrace, tipa Cimirot nego se razbacivao novcem na neke "provjerene" igrace. Pitanje je koliko bi se davao evo recimo Miske da je dosao, kada zaigra na ovim nasim oranicama. Ovi mlađi igraci su ipak zeljni dokazivanja... Naravno treba tu i 2-3 iskusnija, kvalitetna igraca, u svakoj liniji po jedan. Mada mislim da to to i jeste recept po kojim radimo. Imamo manje vise dobru ekipu, jos dovesti golmana, stopera i mozda jednog iskusnijeg centralnog veznog i to je to. Po prioritetima, golman pa stoper. Sredinu mogu iznijeti Cimi i Radovac bez po beda. A vidjet cemo i kakav je ovaj novi.
Jos malo pa ce pripremne, vidjet cemo kako to izgleda. Mislim da cemo dosta bolje izgledati nakon sto Kodro ustima sve po svom ukusu. Svakako smo na dobrom putu i vec sada igramo lijepo i ostvarujemo dobre rezultate.

Sve se slazem legendo. :clap:
Naravno treba dovesti mlade igrace,i to je prioritet našeg kluba u buducnosti.Ali moraš imeti u ekipi jednog Benka,neku zvijezdu.Jer navijac zeli da kad plati kartu ,vidi neko ime facu(ko ce gledati Nedu :urnebes: ),neki potez majstora.On privlaci publiku,a tad je tu lova,sponzori.Zamisli kakav bi dar mar napravio Miske. :hmmmmm:
Objaviš recimo sutra da u fan shopu uz kupljeni dres se slikaš sa Misketom,i dobiješ poptis sa istim.Da ne pricam kakvu bi medijsku paznju izazazvao, ne samo ovde ,vec i u regiji .Možemo mi pricati sta hocemo,ali bez velikih ulaganja u igracki kadar,nema ni prodaje igraca.Danas je fudbal biznis,a neko sto se loži, na price o nasoj djeci,su samo bajke.Samo ulaganjem u nove investicije,izgradnjom infrastrukture,mozemo naprijed.
Mi fala Bogu idemo u tom pravcu. :salut:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jan 2015, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jan 2015, 12:46

pa mislim da to i jest neki nas koncept koji je tek u zacetku da guramo mlade a da uz njih bude 3-4 starija al bas da su kvalitetna tipa ,benko,jajalo,stojcev , miske ,velkoski i slicni

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 06 jan 2015, 12:52

Kad smo vec kod Rio ave-a, trebali bi i s njima neku saradnju uspostaviti ako nismo do sad, u Portugalu isto ima strasnih igraca, ko prati preglede na SK, i oni su medju pet na tabeli a imaju finee igrace za nase uslove .

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 jan 2015, 13:04

bordobijeli je napisao/la:pa mislim da to i jest neki nas koncept koji je tek u zacetku da guramo mlade a da uz njih bude 3-4 starija al bas da su kvalitetna tipa ,benko,jajalo,stojcev , miske ,velkoski i slicni
Upravo tako. Imati tu neku okosnicu od 3-4 kompletna igraca i uz njh talentiranu djecu koja ce da uce i napreduju.

Al' kakve ljude imamo u klubu, znaci i kada mislim da ne moze bolje, iznenade me. Tako da me sada bas zanima ko ce da obuce bordo dres. Vjerujem da su dobro skautirali igrace tj da sigurno necemo fulati. Mada po meni je jos bitnije i kljucno to sto iz prvih 11 nije niko otisao. Napokon smo klub kakav sam prizeljkivao. :njanjanja:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 jan 2015, 13:13

amypitar je napisao/la:
Nema nam nešto Hilme.
Mora da je otišao da kupi Avazov sport. :urnebes:
:P :P
Nisam, gledam sjednicu skupštine KS. Možda u povratku s posla kupim, vidio sam da ima nešto o Radovcu.
A ti izgleda opet gladan :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 06 jan 2015, 13:16

Jel Piksi popisao ugovor novi sa onim Kazahstancima ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 13:19

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Nema nam nešto Hilme.
Mora da je otišao da kupi Avazov sport. :urnebes:
:P :P
Nisam, gledam sjednicu skupštine KS. :damn: :facepalm: Možda u povratku s posla kupim, vidio sam da ima nešto o Radovcu.
A ti izgleda opet gladan :D

Teško je mene nahraniti. :urnebes:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jan 2015, 13:43

Edit:
Da ne uzimam posao PR službi ;)
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 06 jan 2015, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 06 jan 2015, 13:46

Sjajne vijesti stižu iz našeg kluba. Potpisan ugovor sa izvodjacem radova, koje će na trening kampu u Butmiru postaviti visokokvalitetnu vještačku travu. Više na - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... tmiru/2042

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 06 jan 2015, 13:46

;) Istina je da nas direktor sa jednim covjekom iz naseg marketinga ...IDU SUTRA U ISTANBUL ;) ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 jan 2015, 13:51

Super, samo naprijed :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 13:57

Samo nebo nam je granica. :salut:

Ovo mi se posobno sviđa.

"Uslovi koje će fudbaleri Sarajeva imati nakon završetka radova u rangu su vodećih ekipa na prostoru bivše Jugoslavije, kao što su GNK Dinamo iz Zagreda, NK Rijeka iz Rijeke, ali i Fudbalski Savez Srbije. Tereni su takvog kvaliteta, da različite starosne kategorije mogu trenirati tokom čitavog dana, a na dnevnoj bazi preporučeno je 10 do 15 termina. Teren je otporan na vremenske promjene i tokom čitave godine se može nesmetano trenirati.",

Evo kako ti tereni izgledaju. :o

http://www.polytan.de/en/references/overview/" onclick="window.open(this.href);return false;

I neko se nesto ljuti,da od onog rugla na Butmiru(gdje su se okupljali narkomani i divlji psi),uradimo ovako lijepe terene. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jan 2015, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 06 jan 2015, 14:03

Ima li neko neke informacije oko pojacanja? hajde ibrakadabra obraduj naaaaaas viseeeeeee..
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 14:12

I Olimpic želi Kenana Pirića

- Istina, i Olimpic želi angažovati Pirića... Bojim se da me ne "izradi" Ibrak (Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva - op.a.), kaže Husarić. :urnebes:

Podsjetimo, Pirić je i ljetos bio na korak od Koševa...

- Uradio sam sve što sam se dogovorio s Ibrakom... Rekao mi je da spremim sve Pirićeve papire i sad čekam(o) realizaciju transfera, kaže Husarić.

Baš je ublehas ovaj Husarić.Niko ama baš niko nema, lijepo misljenje o njemu. :thumbdown:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jan 2015, 14:19

Gomis99 je napisao/la:Kad smo vec kod Rio ave-a, trebali bi i s njima neku saradnju uspostaviti ako nismo do sad, u Portugalu isto ima strasnih igraca, ko prati preglede na SK, i oni su medju pet na tabeli a imaju finee igrace za nase uslove .
Iskreno ja bih najsretniji bio kad bi se mogla dogovoriti neka saradnja sa Portom jer oni svake godine mnogo igraca dovedu, sto iz lige sto iz J.Amerike i posalju po raznoraznim klubovima na posudbe pa bi se uvijek moglo tako nafatati talentovanog igraca koji kod njih nema mjesta na pocetku, ali realno je ovo tesko ostvarivo i ne zelim previse ni razmisljati o tome nego se samo nadovezah za ovaj tvoj post gdje Rio Ave spominjes, a ja se nadam da cemo mi u buducnosti imati konkretnijih sarandnji sa evropskim klubovima
Pyro is not a crime !

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 06 jan 2015, 14:36

THEC je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Kad smo vec kod Rio ave-a, trebali bi i s njima neku saradnju uspostaviti ako nismo do sad, u Portugalu isto ima strasnih igraca, ko prati preglede na SK, i oni su medju pet na tabeli a imaju finee igrace za nase uslove .
Iskreno ja bih najsretniji bio kad bi se mogla dogovoriti neka saradnja sa Portom jer oni svake godine mnogo igraca dovedu, sto iz lige sto iz J.Amerike i posalju po raznoraznim klubovima na posudbe pa bi se uvijek moglo tako nafatati talentovanog igraca koji kod njih nema mjesta na pocetku, ali realno je ovo tesko ostvarivo i ne zelim previse ni razmisljati o tome nego se samo nadovezah za ovaj tvoj post gdje Rio Ave spominjes, a ja se nadam da cemo mi u buducnosti imati konkretnijih sarandnji sa evropskim klubovima

Ma treba nama samo dobar skauting tim, gledaj Dinamo Zagreb dovode igrace iz razni sredina... 80% ekipe cine brazilci,portugalci itd, itd...
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 06 jan 2015, 14:52

4 igraca pozvana za u19 reprezentaciju: Burovic, Mihojevic, Radovac, Andjusic (Y)
orde del male

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jan 2015, 15:02

amypitar je napisao/la:Samo nebo nam je granica. :salut:

Ovo mi se posobno sviđa.

"Uslovi koje će fudbaleri Sarajeva imati nakon završetka radova u rangu su vodećih ekipa na prostoru bivše Jugoslavije, kao što su GNK Dinamo iz Zagreda, NK Rijeka iz Rijeke, ali i Fudbalski Savez Srbije. Tereni su takvog kvaliteta, da različite starosne kategorije mogu trenirati tokom čitavog dana, a na dnevnoj bazi preporučeno je 10 do 15 termina. Teren je otporan na vremenske promjene i tokom čitave godine se može nesmetano trenirati.",

Evo kako ti tereni izgledaju. :o

http://www.polytan.de/en/references/overview/" onclick="window.open(this.href);return false;

I neko se nesto ljuti,da od onog rugla na Butmiru(gdje su se okupljali narkomani i divlji psi),uradimo ovako lijepe terene. :hmmmmm:
bilo bi naročito lijepo da urade ovu vještačku travu u bordo boji :D sa bijelim linijama :thumbup:
ima na tim slikama jedan teren u bojama britanske zastave, pa onda mora bit moguće u Bordo uraditi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 06 jan 2015, 15:06

Na ovaj sklopljeni ugovor samo se može reći: wwwaaaauuuuuuuu. Velikim koracima naprijed,,, je.bo te ljudi radili za Bajern...
Jedne prilike Avdić mi je reko da su uspostavili suradnju sa skautima za Albaniju i Makedoniju al da im je naj problem roditelji i državljanstva kao nedaju im roditelji da se presele bez njih da traže da i oni dođu sa djecom ima neki mali Makedonac slavi za talenta bio je interesantan i C. zvezdi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.