Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hordas Doboj je napisao/la:Ja bih prije dovodio ove talentirane mlađe igrace, tipa Cimirot nego se razbacivao novcem na neke "provjerene" igrace. Pitanje je koliko bi se davao evo recimo Miske da je dosao, kada zaigra na ovim nasim oranicama. Ovi mlađi igraci su ipak zeljni dokazivanja... Naravno treba tu i 2-3 iskusnija, kvalitetna igraca, u svakoj liniji po jedan. Mada mislim da to to i jeste recept po kojim radimo. Imamo manje vise dobru ekipu, jos dovesti golmana, stopera i mozda jednog iskusnijeg centralnog veznog i to je to. Po prioritetima, golman pa stoper. Sredinu mogu iznijeti Cimi i Radovac bez po beda. A vidjet cemo i kakav je ovaj novi.amypitar je napisao/la:E **** znao sam.Head je napisao/la:Traze puno love.
Za dobrog igraca se uvjek trazilo puno/više para.Nije mi jasno prvi put smo se snjim dogovorili,i sad na jednom digao cifru.Tesko je dici kapitalca,a da nije skup.Jedino ako ga vracas u formu,ili je povrijeđen,posudba ovo-ono.Moramo poceti malo vise riskirati,poceti kupovati igrace, koji nesto vrijede(kao Benko).Jedino tako i mozemo kasnije uzeti, neku vecu lovu.
Jos malo pa ce pripremne, vidjet cemo kako to izgleda. Mislim da cemo dosta bolje izgledati nakon sto Kodro ustima sve po svom ukusu. Svakako smo na dobrom putu i vec sada igramo lijepo i ostvarujemo dobre rezultate.
Upravo tako. Imati tu neku okosnicu od 3-4 kompletna igraca i uz njh talentiranu djecu koja ce da uce i napreduju.bordobijeli je napisao/la:pa mislim da to i jest neki nas koncept koji je tek u zacetku da guramo mlade a da uz njih bude 3-4 starija al bas da su kvalitetna tipa ,benko,jajalo,stojcev , miske ,velkoski i slicni
amypitar je napisao/la:
Nema nam nešto Hilme.
Mora da je otišao da kupi Avazov sport.
hilmo je napisao/la:amypitar je napisao/la:
Nema nam nešto Hilme.
Mora da je otišao da kupi Avazov sport.![]()
Nisam, gledam sjednicu skupštine KS.![]()
Možda u povratku s posla kupim, vidio sam da ima nešto o Radovcu.
A ti izgleda opet gladan
Teško je mene nahraniti.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iskreno ja bih najsretniji bio kad bi se mogla dogovoriti neka saradnja sa Portom jer oni svake godine mnogo igraca dovedu, sto iz lige sto iz J.Amerike i posalju po raznoraznim klubovima na posudbe pa bi se uvijek moglo tako nafatati talentovanog igraca koji kod njih nema mjesta na pocetku, ali realno je ovo tesko ostvarivo i ne zelim previse ni razmisljati o tome nego se samo nadovezah za ovaj tvoj post gdje Rio Ave spominjes, a ja se nadam da cemo mi u buducnosti imati konkretnijih sarandnji sa evropskim klubovimaGomis99 je napisao/la:Kad smo vec kod Rio ave-a, trebali bi i s njima neku saradnju uspostaviti ako nismo do sad, u Portugalu isto ima strasnih igraca, ko prati preglede na SK, i oni su medju pet na tabeli a imaju finee igrace za nase uslove .
THEC je napisao/la:Iskreno ja bih najsretniji bio kad bi se mogla dogovoriti neka saradnja sa Portom jer oni svake godine mnogo igraca dovedu, sto iz lige sto iz J.Amerike i posalju po raznoraznim klubovima na posudbe pa bi se uvijek moglo tako nafatati talentovanog igraca koji kod njih nema mjesta na pocetku, ali realno je ovo tesko ostvarivo i ne zelim previse ni razmisljati o tome nego se samo nadovezah za ovaj tvoj post gdje Rio Ave spominjes, a ja se nadam da cemo mi u buducnosti imati konkretnijih sarandnji sa evropskim klubovimaGomis99 je napisao/la:Kad smo vec kod Rio ave-a, trebali bi i s njima neku saradnju uspostaviti ako nismo do sad, u Portugalu isto ima strasnih igraca, ko prati preglede na SK, i oni su medju pet na tabeli a imaju finee igrace za nase uslove .
bilo bi naročito lijepo da urade ovu vještačku travu u bordo bojiamypitar je napisao/la:Samo nebo nam je granica.![]()
Ovo mi se posobno sviđa.
"Uslovi koje će fudbaleri Sarajeva imati nakon završetka radova u rangu su vodećih ekipa na prostoru bivše Jugoslavije, kao što su GNK Dinamo iz Zagreda, NK Rijeka iz Rijeke, ali i Fudbalski Savez Srbije. Tereni su takvog kvaliteta, da različite starosne kategorije mogu trenirati tokom čitavog dana, a na dnevnoj bazi preporučeno je 10 do 15 termina. Teren je otporan na vremenske promjene i tokom čitave godine se može nesmetano trenirati.",
Evo kako ti tereni izgledaju.![]()
http://www.polytan.de/en/references/overview/" onclick="window.open(this.href);return false;
I neko se nesto ljuti,da od onog rugla na Butmiru(gdje su se okupljali narkomani i divlji psi),uradimo ovako lijepe terene.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mire971, napoleon72, Proximic, Varijantas8 i 51 gost.