Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la muhamedkonjic » 06 jan 2015, 04:34

bhfanatic14 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11.
Sta veli Mancini,veliki talenat za buducnost :rol: , a momak ima 23 godine...talenat je onaj norvezanin mali,Halilovic a ne ovaj panj sa 23 !!! Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat .. Treba priznat da radi Mafija veliki poso,dobro su to ukomponovali,dosta novinara popdplatili i sad svako ceka dio kolaca :stop: . A najsmijesnije je to da se pojedini raduju sto mafijasi uzimaju lovu preko nase repke kojoj su veliku stetu nanjeli !
Mancini i jeste to izjavio na pressicu kada su ga pitali o Susicu i 23 godine nije nista pogotovo ako potpise za Inter onda ce moc napredovat i imati vrijeme da bude pravi igrac a isto tako moze propast ako nedobije sansu kao Stevanovic. Znaci to su najbolje godine ima znaci jos potencijala i godina da se izgradi u dobrog igraca a isto tako ako neuspije onda ce mu biti vrlo tesko da se probije kasnije sa svoji 26 27 godina kao sto sada Stilic ima problema da makne iz Wisle posto je prokockao najbolje godine i uzeo pogresene odluke sto ga je kostalo, nadam se da ce potpisivanje za Inter biti prava stvar za Tina posto i nisu nesta jaki na sredini terena, mislim da moze on tu uspjeti ima tehniku za Italiju i taj tehnicki sporiji fudbal pase njegov stil igranja.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JoseMourinho » 06 jan 2015, 04:40

Nisu jaki na sredini? E yebem ti pogled na fudbal i igrače :rol: :rol:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 jan 2015, 04:41

muhamedkonjic je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11.
Sta veli Mancini,veliki talenat za buducnost :rol: , a momak ima 23 godine...talenat je onaj norvezanin mali,Halilovic a ne ovaj panj sa 23 !!! Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat .. Treba priznat da radi Mafija veliki poso,dobro su to ukomponovali,dosta novinara popdplatili i sad svako ceka dio kolaca :stop: . A najsmijesnije je to da se pojedini raduju sto mafijasi uzimaju lovu preko nase repke kojoj su veliku stetu nanjeli !
Mancini i jeste to izjavio na pressicu kada su ga pitali o Susicu i 23 godine nije nista pogotovo ako potpise za Inter onda ce moc napredovat i imati vrijeme da bude pravi igrac a isto tako moze propast ako nedobije sansu kao Stevanovic. Znaci to su najbolje godine ima znaci jos potencijala i godina da se izgradi u dobrog igraca a isto tako ako neuspije onda ce mu biti vrlo tesko da se probije kasnije sa svoji 26 27 godina kao sto sada Stilic ima problema da makne iz Wisle posto je prokockao najbolje godine i uzeo pogresene odluke sto ga je kostalo, nadam se da ce potpisivanje za Inter biti prava stvar za Tina posto i nisu nesta jaki na sredini terena, mislim da moze on tu uspjeti ima tehniku za Italiju i taj tehnicki sporiji fudbal pase njegov stil igranja.
Mogo bi jedino u Serie C da zaigra. Ljudi jel vi stvarno vjerujete u ova njasra? Nema on 18 godina, pa da se gradi. Star se konj ne uci jahat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 06 jan 2015, 04:52

JoseMourinho je napisao/la:Nisu jaki na sredini? E yebem ti pogled na fudbal i igrače :rol: :rol:
Pa nisu jaki na poziciju koju Tino igra, njegova konkurencija ce biti Kuzmanovic ako je on tebi neki vrhunski fudbaler onda super ali meni nije i mislim da Tino moze konkurisati pored njega. A @amorovski Tino dolazi iz Hajduka iz Hrvtske lige i zato ima itekako prostora za napretka u igri koji ce dobiti u Inter, u Hajduku bi samo stagnirao nije on jos sav svoj potencijal iskoristio to moze samo ako ode iz Hajduka a Inter bi bio super,U Italiji se racunas kao izgradjen igrac kada si tek 25,26 godina, ali isto tako mozes setati od poudba do posudba kao sto ti kazes dok dobijes pravu sansu , liga je vrlo specificna i klubova imaju masu igraca pod ugovorima kao Gabbiadini sada od njegovog transfera je pola pripalo Juvetu posto su imali pola prava na igraca a nikada nije zaigrao za Juve. Znaci rizik je otic u Italiji ali bolje i igrati na posudbi u Sere B nego u Hajduku i to je uspjeh i korak naprijed.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 jan 2015, 05:03

JoseMourinho je napisao/la:Nisu jaki na sredini? E yebem ti pogled na fudbal i igrače :rol: :rol:
Pa nisu jaki na poziciju koju Tino igra, njegova konkurencija ce biti Kuzmanovic ako je on tebi neki vrhunski fudbaler onda super ali meni nije i mislim da Tino moze konkurisati pored njega. A @amorovski Tino dolazi iz Hajduka iz Hrvtske lige i zato ima itekako prostora za napretka u igri koji ce dobiti u Inter, u Hajduku bi samo stagnirao nije on jos sav svoj potencijal iskoristio to moze samo ako ode iz Hajduka a Inter bi bio super,U Italiji se racunas kao izgradjen igrac kada si tek 25,26 godina, ali isto tako mozes setati od poudba do posudba kao sto ti kazes dok dobijes pravu sansu , liga je vrlo specificna i klubova imaju masu igraca pod ugovorima kao Gabbiadini sada od njegovog transfera je pola pripalo Juvetu posto su imali pola prava na igraca a nikada nije zaigrao za Juve. Znaci rizik je otic u Italiji ali bolje i igrati na posudbi u Sere B nego u Hajduku i to je uspjeh i korak naprijed.
Ja i ti od svih ostalih veznjaka Naso kuanovica koji opet realno jeste bolji trenutno al neće napredovat, isto tako gdje ti je u tim racunicam hernanes? Guarin? Mvila?, kao sto sam preko neki dan inter ima 8 igrača + lass koji potpisuje za koji dan, a igrat ce sa 3 samo vezna i VI ga vidite u Interu po kojoj logici? Nije on dijete od 18-19 godina koje ce inter slat koju godinu na poaudbu pa et ako sta bude, još ljudi pokušavaju uci u LP ponovo i sigurno ce im igrat pored svih nabrojanih da bi ispunio talent koji čuči u njemu

Isto tako inter kao svi talijani štede majko moja, dovode igrače na poaudbe pa ih nekako u rate otkupljuju i sl., Allana iz Udina hoće al im puno dat 5-6-7 miliona al et za mladog talenta od 23 godine iz HNL-a ce dovesti za 5miliona...

De uozbiljite se majke vam jedan mario Pašalić ode za 2,5 miliona, a bolji je od ovog našeg zidana bio koji je duplo skuplji ;)

Kao sto sam reko danas, koristite mozak, logički sami zaključite neke stvari ne moraju hrvatski portali za vas ;)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 jan 2015, 05:35

MikaHakinen je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C :lol: :lol:
Hajmo iz pocetka.
Prvo je taraba koja nigdje ne moze preci.
Pa onda ma kakva suplja, nigdje on nece, hrvataki novinari lazu.
Pa zatim, da hoce preci, nece se naigrati tamo.

Jojjj koje teorije, koje zalopoljke iskomplksiranih mrzitelja.
Tino Sven Susic ce sa svoje 22 godine zaigrati u Interu i to onom iz Milana.
Da vise nista ne uradi u karijeri, da imate iti malo obraza zaobilazili bi ovu temu u sirokom luku, a ne dodatno pokusavala omalovazavati momka koji je ovo sve svojim postenim radom stekao.

Zasto recimo Inter ne trazi Stilica, Prcica, Cimirota, Medunjanina, Zahirovica, Zukanovica, Mujdzu, Zolotica ili ine fudbalere koji su nam se vrtili u i oko reprezentacije?
Evo ja cu ti reci zasto, zato sto su u Tini vidjeli kvalitet ta razliku od nabrojanih.

P.S. Zanimljiva je jedna cinjenica. Proslo ljeto kad je bila aktuelna prica Dzeko u Interu, tad su isti ovi koji pokusavati Inter prikazati kao oronuli klub u kojem moze igrati amater, govorili da bi to za Edina bio napredak jer je Inter velikan u odnosu na City.
Ako je i po cemi ovaj forum poznat, onda je to po dvostrukim standardima pojedinih "istaknutih" forumasa :)
Ti si Mika novi ovdje..primjecujem da na pogresan nacin privlacis paznju, nazivas balavcima neke koji te mogu fudbalski nacrtati.

Veliki sam navijac Intera, i tom klubu zelim najbolje, ova prevara od igraca kojeg je Amidza isforsirao naustrb rezultata za repku nije dorastao velikanu iz Milana, i nikakvi kompleksi nisu u pitanju, samo cinjenice kojih ti nisi svjestan.

Nije centralni vezni, nije ofanzivni vezni, da Bog sacuva da je dmf k'o sto ga je teletina javnosti gurnula, nije napadac, nije poluspica, nije krilni napadac, nije box to box player, nemamo pojma sta je, samo znamo da bjezi od odgovornosti, da igra u mrtvom Hajduku, da ga hoce uvalit', i da je preko nepotizma dobio priliku u repci.

Iskreno, daleko mu kuca od Intera, i repke bila, jer je statican, tezak, i nema u sebi to sto je potrebno za veliki nivo.

TSS nece zaigrati za Inter iz Milana, i mozemo se kladiti, a to sto Hr novine pokusavaju doprinjeti transferu ostaje samo mrtvo slovo na papiru.

Podolski lijevo, Saćiri desno(hope so), Kova iza Ikca, i to je navala Intera, Susic negdje u Tursku sa Vrsajevicem smijesnim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 06 jan 2015, 05:35

JoseMourinho je napisao/la: Ja i ti od svih ostalih veznjaka Naso kuanovica koji opet realno jeste bolji trenutno al neće napredovat, isto tako gdje ti je u tim racunicam hernanes? Guarin? Mvila?, kao sto sam preko neki dan inter ima 8 igrača + lass koji potpisuje za koji dan, a igrat ce sa 3 samo vezna i VI ga vidite u Interu po kojoj logici? Nije on dijete od 18-19 godina koje ce inter slat koju godinu na poaudbu pa et ako sta bude, još ljudi pokušavaju uci u LP ponovo i sigurno ce im igrat pored svih nabrojanih da bi ispunio talent koji čuči u njemu

Isto tako inter kao svi talijani štede majko moja, dovode igrače na poaudbe pa ih nekako u rate otkupljuju i sl., Allana iz Udina hoće al im puno dat 5-6-7 miliona al et za mladog talenta od 23 godine iz HNL-a ce dovesti za 5miliona...

De uozbiljite se majke vam jedan mario Pašalić ode za 2,5 miliona, a bolji je od ovog našeg zidana bio koji je duplo skuplji ;)
Mvila je def vezni igrac kao Medel i nije konkurencija Tini, isto tak Mvila je katastrofalno odigrao dosad i veliki je promasaj i njega ce sigurno zamjeniti sa Lassom. Mvila napusta ako ne sada onda poslije ove sezone nije nikako u kombinacijama za buducnost ovog tima. Kovacic i Hernanes su konkurencija jednom drugom i tu Kovacic ima prednost posto Hernanes ne dobiva priliku nikako skoro od Mancinija a isto tako nije ni od Mazzaria. Ja ti kazem da je jedino Kuzmanovic konkurencija Tini i eto Guarin zaboravio sam njega ali jedan od njih ce napustiti Intera poslije ove sezone sigurno a Guarin moze i desni vezni igrati i igrao je tu par utakmica ove godine zato po meni jedina konkurencija je Kuzmanovic u ovom trenutku, ali ako potpise neznamo kako ce ga koristiti hoce li uopste biti u kombinacijama ili ako ce na poudbu ili sta vec, uglavnom Mancicni igra sa trojicom ali i zna igrati sa rombom a isto tako vidi Kovacica kao lijevo krilo i ako napusti jedan od Kuzmanovic/Guarin ima prostora za igru definitivno.

A za ove cifre to je samo sto Hajduk trazi zasad neznaci da ce ga prodati za te pare, ako ce uopste doci do transfera, meni bi samo bilo drago da dobijemo jednog naseg reprezentativca u jednom klubu kao Inter. Ja nemogu Safeta nikako i nije mi se svidio nacin na koji je Tino uguran pred SP i sve to ali nadam se da ce doc do potpisa za Inter posto je nas i moze puno napredovati i volio bi imati jos jednog naseg igraca u Liga5 :opaopa: Ali nije jos nesta gotovo i trebamo sacekati sta ce se desiti uglavnom nadam se moguceg transfera naseg igraca u Inter :tokralju: Ali iako potpise za Inter po meni nema mjesto u rvih 11 repke prije njega su Medunjanin i Salihovic po meni jos uvijek, zato bi mu ovaj transfer bio dobar za njegov razvoj ne samo za njega nego za njegovu i buducnost u reprezentaciju, a i za repku isto tako posto Medunjanin i Salihovic ulaze u godine a tu imamo i Prcica kao mladog igraca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2015, 10:06

bhfanatic14 je napisao/la:Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat ..
:wave:

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 jan 2015, 10:46

Virtu4l je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Jos raja vjeruje da je Mancini to izjavio,moze se glupim bosnji sve prodat ..
:wave:

[youtube][/youtube]
Koji minut? :wtf:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 06 jan 2015, 11:18

:lol: :lol:

Kakvo slavlje zbog dvije, tri rijeci Mancinija o panju Tinu Svenu :wtf:
23 godine talent :lol: :facepalm:

Igraci na posudbi tipa Taider(22), Ricky(26), Botta(21), Schelotto (25) :mrgreen: da ne govorimo o cijeni svakog od njih - nisu do klupe... a Tino nosioc igre talent 23 g valja ga i sacekati ako zapne... :lol: ipak Mancini je to jednoc rekao na press.
slika
X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jan 2015, 12:26

Ovako je u 10-om mjesecu 2014. SD pisala o Tinu Susicu!!!

Tino Sušić, najbolji kad je najteže

Ako je Artem Milevski dosad - flop, Tino Sušić je Hajdukov – top! Najbolji nogometaš aktualnog trenutka “bijelih”! Nema dvojbe, ne bi je smjelo više biti ni za one dežurne zlobnike u Bosni i Hercegovini koji zanovijetaju amidži Safetu da zove nećaka među “zmajeve”. U reprezentaciju samo zato što je - nećak. Sin brata mu Seada? I prigovoraju Safetu nepotizam?!

Ma kakvi, Tino više nije samo nećak. Safet može biti miran. Tino je – nogometaš! I to klasa za sebe.
Hajduka nosi na svojim plećima. Razigrava i zabija golove. I to super efektne pogotke.

PRVA VIOLINA
Ako Rijeka kao glavni adut ima Andreja Kramarića za nedjeljni Jadranski derbi, Hajduk uzvraća Tinom Sušićem. I Sušić je reprezentativac, Bosne i Hercegovine. I tamo među “zmajevima” igra u tandemu s Miralemom Pjanićem, čarobnjakom Rome, najdražim suigračem jednog Tottija. Kako Talijani kažu Pjanić, “pianista di Tuzla”. Sušić bi onda mogao biti – prva violina!

Da je Sušić najbolji igrač “bijelih” ne sugerira samo dojam, nego i suhe brojke, golovi što ih je postizao, te ocjene što smo ih dijelili.

U proljeće se nekako gubio, tražio sebe, čamio na klupi. Bilo je to doba kad je patio od proljetne alergije i imao problema s dišnim putevima. Međutim, pravilnom terapijom liječnika odagnao je taj problem i potom se – razletio.

Ljeto i jesen, bolje mu pašu.

- To je sve daleka prošlost, problema više nemam – prisnažio nam je još na Bledu, na pripremama “bijelih”, u povratku sa Svjetskog prvenstva.

Bio je krcat dojmova iz Brazila, s nastupa na Maracani, u Rio de Janeiru, susreta s Messijem, asistencijom za pogodak Pjaniću kad je BiH svladala Iran.

- Tamo sam se definitivno oslobodio pritiska, stekao samopouzdanje, počeo igrati opušteno. Osjećam veliko olakšanje, pao je golemi pritisak.

Trebalo je dočekati njegovo samopouzdanje, tko bi rekao danas da će izrasti u takvu klasu, naklon stidljivih početaka u dresu Hajduka, kad ga je preporučio Miki Rapaić, čvrsto vjerujući u Tina.

- Poznam ga dobro, ne znam zašto se Hajduk nećka – grintao je tada Miki. Danas je i Rapaić na svome, nije se trudio uzalud, u dodiru s Tinom još iz Belgije, iz vremena kad su živjeli u Liegeu i kad je Sušić imao već broj 31 u mlađim uzrastima, što ga je – da mu nosi sreću - ostavio do danas; kad su mu u mlađim selekcijama Belgije društvo pravili danas belgijski reprezentativci napadač De Bruyne, vratar Chelseaja Courtois...

MARACANA INSPIRACIJA
Sušić se nije prodao u Veronu ovo ljeto, zgrabio je objeručke situaciju po kojoj se u Hajduku mora dalje dokazivati. Nije problem, ima vremena.

Maracana ga je inspirirala, shvatio je pod Glavom Šećera u Riju da je veliki igrač za veliku scenu. Prihvatio je taj teret. Otac Sead koji posebno bdije nad razvojem Tina i u zadnje vrijeme je u Liegeu, prima iz Hajduka samo radosne vijesti.

I trener Igor Tudor Tinu - vjeruje. Daje mu sve veće ovlasti. Sušić mu se odužuje. I poručuje:

- Možemo se s Rijekom nositi na bilo kojem stadionu!

Hajdukov Kramarić je – Tino Sušić! I to je najava za malu scenu velikog derbija u nedjelju u Dugopolju. Sušić vas zove na spektakl! RADI OVOG JA GOVORIM DA NIJE VAZNO OCE LI TINO U INTER VEC JE VAZNO DA RADI I TRENIRA I IMAT CEMO U NJEMU IGRACA ZA BUDUCNOST. A INTER JE SAMO MOGUCI BONUS.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 jan 2015, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jan 2015, 12:28

Ali fazon je da su na toj famoznoj presici novinari redom MAncinija ispitali o svakom igracu o kojem su bile spekulacije drugih novina da ce preci u Inter, izgleda po tome Inter ce dovesti jedno desetak igraca :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jan 2015, 12:49

BigBigBang je napisao/la:Ali fazon je da su na toj famoznoj presici novinari redom MAncinija ispitali o svakom igracu o kojem su bile spekulacije drugih novina da ce preci u Inter, izgleda po tome Inter ce dovesti jedno desetak igraca :lol:
ma bez to mancini govori nije ga nikad ni vidjeo ,ovo je pape platio novinara da pitaju za Tinu :crazy: :crazy: :crazy:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 jan 2015, 13:24

Ajde Sušiću i jedan i drugi, a i treći **** nam svima mame.

:bih:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jan 2015, 13:29

Nece u Tottneham, ceka Intera :tokralju: :tokralju:
SLOBODA NAVIJAČIMA

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 jan 2015, 13:29

Je li Tino u protokolu za vecerasnji derbi, protiv Juventusa ?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jan 2015, 13:37

SjeverniVjetar je napisao/la:Je li Tino u protokolu za vecerasnji derbi, protiv Juventusa ?
:D :D :D Legenda si i stvarno ti moram priznati da svoje misljenje drzis do kraja. Nekad je to i u redu pogotovu kad su
u pitanju stvari koje su u suprotnoscu s interesom nase repke. Na stranu sto mislim da ovdje nisi u pravu. Ali eto.
Vrijeme ce pokazati jesi li bio u pravu i na ovoj temi. Ja cu svoju gresku bez problema priznati ako do nje dodje. Ipak skidam ti kapu jer cesto stvari nazoves pravim imenom i stvarno mi je nekad zao biti sa druge strane forumasima kao sto si ti. I jos mnogi ovdje na ovoj temi. Ali hebi ga ne mogu ni ja protiv svojih razmisljanja. Pozz!!! :thumbup:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jan 2015, 13:39

SjeverniVjetar je napisao/la:Je li Tino u protokolu za vecerasnji derbi, protiv Juventusa ?
Ne bi me cudilo da i tu bombu Rapaić izbaci preko svojih satelita u toku dana.
SLOBODA NAVIJAČIMA

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 06 jan 2015, 13:53

dubrovnik je napisao/la:
:D :D :D Legenda si i stvarno ti moram priznati da svoje misljenje drzis do kraja. Nekad je to i u redu pogotovu kad su
u pitanju stvari koje su u suprotnoscu s interesom nase repke. Na stranu sto mislim da ovdje nisi u pravu. Ali eto.
Vrijeme ce pokazati jesi li bio u pravu i na ovoj temi. Ja cu svoju gresku bez problema priznati ako do nje dodje. Ipak skidam ti kapu jer cesto stvari nazoves pravim imenom i stvarno mi je nekad zao biti sa druge strane forumasima kao sto si ti. I jos mnogi ovdje na ovoj temi. Ali hebi ga ne mogu ni ja protiv svojih razmisljanja. Pozz!!! :thumbup:
Ma druze, opet na stranu licni animozitet, koji je neupitan :mrgreen: ,ja ne vjerujem, jer nema logike da Inter kupi tog igraca . Naravno da cu priznati gresku, iako, i da potpise, ima do toga da zaigra dugo, dugo.
Sve je ovo zezanje, vazno je da je otisao anamo onaj, a eto , bar mi radi tebe ne bi bilo toliko zao da potpise !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jan 2015, 13:57

JoseMourinho je napisao/la: Ja i ti od svih ostalih veznjaka Naso kuanovica koji opet realno jeste bolji trenutno al neće napredovat, isto tako gdje ti je u tim racunicam hernanes? Guarin? Mvila?, kao sto sam preko neki dan inter ima 8 igrača + lass koji potpisuje za koji dan, a igrat ce sa 3 samo vezna i VI ga vidite u Interu po kojoj logici? Nije on dijete od 18-19 godina koje ce inter slat koju godinu na poaudbu pa et ako sta bude, još ljudi pokušavaju uci u LP ponovo i sigurno ce im igrat pored svih nabrojanih da bi ispunio talent koji čuči u njemu

Mvila je def vezni igrac kao Medel i nije konkurencija Tini, isto tak Mvila je katastrofalno odigrao dosad i veliki je promasaj i njega ce sigurno zamjeniti sa Lassom. Mvila napusta ako ne sada onda poslije ove sezone nije nikako u kombinacijama za buducnost ovog tima. Kovacic i Hernanes su konkurencija jednom drugom i tu Kovacic ima prednost posto Hernanes ne dobiva priliku nikako skoro od Mancinija a isto tako nije ni od Mazzaria. Ja ti kazem da je jedino Kuzmanovic konkurencija Tini i eto Guarin zaboravio sam njega ali jedan od njih ce napustiti Intera poslije ove sezone sigurno a Guarin moze i desni vezni igrati i igrao je tu par utakmica ove godine zato po meni jedina konkurencija je Kuzmanovic u ovom trenutku, ali ako potpise neznamo kako ce ga koristiti hoce li uopste biti u kombinacijama ili ako ce na poudbu ili sta vec, uglavnom Mancicni igra sa trojicom ali i zna igrati sa rombom a isto tako vidi Kovacica kao lijevo krilo i ako napusti jedan od Kuzmanovic/Guarin ima prostora za igru definitivno.
Kovacic prakticki nema konkurenciju.Tj.njegovo mjesto je sigurno,a ostali se bore za dvije pozicije:
1.zadnji vezni/holder-Medel,MVila,Kuzmanovic
2.drugi centralni vezni-Hernanes,Guarin,Kuzmanovic

Hernanes je bio ozlijeden od kada je Mancini tu i samo iz tog razloga "nije dobivao priliku".Da je nije dobivao kod Mazzarrija je prvoklasna laz.

"Guarin moze i desnog veznog igrat"...sto bi to trebalo znacit da moze I (?!) desnog veznog igrat?Pa ta pozicija i je jedina gdje bi Susic "ozbiljno" konkurirao ukoliko se transfer ostvari.

Kovacic je lijevo krilo igrao prisilno kako je i sam Mancini rekao.Doveden je Podolski,dovesti ce se vec ovog sijecnja jos jedan krilni igrac i s racunicom "Kovacic na krilu,vise prostora za Susica na centralnom veznom" se moze zaboravit.

Istina je da bi do ljeta jedan ili cak oba iz dueta Guarin-Kuzmanovic mogao napustiti klub sto vecina ocekuje,ali ocekivat da Inter nece dovesti jos bolje igrace u vezi i da ce se tu oslonit na Susica kao nekog vaznog igraca je smijesno.A tu je i nekolicina koji igraju dobro na posudbama,konkuriraju za te pozicije i takodjer cekaju svoju sansu (Taider,Crisetig...)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.