FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa zasto sad ne pokusati preko vaseg udruzenja bordo prijatelji il kako vec,a i kao navijacka skupina da napravite pritisak da ovo rastjerate..jel navijaci imaju nekog svog covjeka u upravi s kim mogu da pokrenu lavinu..jel imate ikakav mehanizam da pokrenete lavinu u upravi ?
-PAJA Fan Club!!
Nije ni Cala glup koliko izgleda mi u Laktase idemo desetkovani zna on sta radi.Ko pruzme Sarajevo u ovoj situaciji,a po svemu ce biti babin sin Alihodjic nece mu biti lako.Cisto sumnjam da je Zeko glup da vadi kestenje iz vatre,a zna sta mu je ova uprava radila! 

Kao sto se moze vidjeti, neki navijaci FK Sarajeva se raduju zbog ostavke trerena Janjosa. To je uredu, ali u slucaju da iza napisanih postova na zadnjih par stranica sjede djecaci od 12 godina, sto sumnjam da je slucaj. Razmislite malo, ostavka trenera je nesto najtrasparentnije sto se moze dogoditi u nekom klubu. Za vađu upravu protiv koje ste vec par godina, ovo je doslo kao kec na desetku. Dovesce nekog novog, a koga god dovedu, nikome nista ne mozes nabijati na nos 2 ili 3 tekme, vec je potrebno duze vrijeme, sto sve vezano za upravu stavlja u drugi plan. U ovakvoj situaciji, nesto najgore sto se klubu moglo desiti 

iggy_tm87 je napisao/la:Kao sto se moze vidjeti, neki navijaci FK Sarajeva se raduju zbog ostavke trerena Janjosa. To je uredu, ali u slucaju da iza napisanih postova na zadnjih par stranica sjede djecaci od 12 godina, sto sumnjam da je slucaj. Razmislite malo, ostavka trenera je nesto najtrasparentnije sto se moze dogoditi u nekom klubu. Za vađu upravu protiv koje ste vec par godina, ovo je doslo kao kec na desetku. Dovesce nekog novog, a koga god dovedu, nikome nista ne mozes nabijati na nos 2 ili 3 tekme, vec je potrebno duze vrijeme, sto sve vezano za upravu stavlja u drugi plan. U ovakvoj situaciji, nesto najgore sto se klubu moglo desiti
Jako ces se ti nasjekirati u p.m
Zar je bitno ocu li se sekirati ili ne, govorim kako jeste, sta je loše u tome ?cena je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Kao sto se moze vidjeti, neki navijaci FK Sarajeva se raduju zbog ostavke trerena Janjosa. To je uredu, ali u slucaju da iza napisanih postova na zadnjih par stranica sjede djecaci od 12 godina, sto sumnjam da je slucaj. Razmislite malo, ostavka trenera je nesto najtrasparentnije sto se moze dogoditi u nekom klubu. Za vađu upravu protiv koje ste vec par godina, ovo je doslo kao kec na desetku. Dovesce nekog novog, a koga god dovedu, nikome nista ne mozes nabijati na nos 2 ili 3 tekme, vec je potrebno duze vrijeme, sto sve vezano za upravu stavlja u drugi plan. U ovakvoj situaciji, nesto najgore sto se klubu moglo desiti
ma nemoras covjeka napadati nije nista lose napisao a ni provocirao samo je iznjeo svoje misljenje,cena je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Kao sto se moze vidjeti, neki navijaci FK Sarajeva se raduju zbog ostavke trerena Janjosa. To je uredu, ali u slucaju da iza napisanih postova na zadnjih par stranica sjede djecaci od 12 godina, sto sumnjam da je slucaj. Razmislite malo, ostavka trenera je nesto najtrasparentnije sto se moze dogoditi u nekom klubu. Za vađu upravu protiv koje ste vec par godina, ovo je doslo kao kec na desetku. Dovesce nekog novog, a koga god dovedu, nikome nista ne mozes nabijati na nos 2 ili 3 tekme, vec je potrebno duze vrijeme, sto sve vezano za upravu stavlja u drugi plan. U ovakvoj situaciji, nesto najgore sto se klubu moglo desiti
Uprava Napolje !
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
- sarajlija89
- Kontakt:
Cali mogu zamjerit samo sto nije digao glas kada je trebalo i zatrazio pojacanja..nego je sutio i mirno prihvatio..i to je to.
nezz sto se radujete...ko da ce smjena trenera nesto promjenit,pogotovo sad....cala je napravio najveci uspjeh u evropi i zasluzuje sve pohvale za to...
Ne branim ga,reako sam sta mu zamjeram....al meni ga je zao....na kraju je ispao zrtveno janje,dok pravi krivci jos uvijek ostaju tu...
UPRAVA NAPOLJE
CALA HVALA TI
nezz sto se radujete...ko da ce smjena trenera nesto promjenit,pogotovo sad....cala je napravio najveci uspjeh u evropi i zasluzuje sve pohvale za to...
Ne branim ga,reako sam sta mu zamjeram....al meni ga je zao....na kraju je ispao zrtveno janje,dok pravi krivci jos uvijek ostaju tu...
UPRAVA NAPOLJE
CALA HVALA TI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ZELJO MOJA je napisao/la:ne znam dali su nagadjanja al sam to cuo danas na kafici u makijatu da zele sa njim da zamazu navijacima ociiiButmiran je napisao/la:Ma to su nagadjanja samo ili bolje receno nade mnogih.ZELJO MOJA je napisao/la:ljudi jel istina da sutra od 13 00 Husref preuzima sarajevo
Mozda bi i moglo,ali posto je Husref sa ovim iz uprave vec odavno zaratio,i **** i sve zivo onda nevjerujem da ce se desiti to,pametan je Husref nece se on ufatiti vruceg krompira bar se nadam
Uvijek za Husrefa,u svako doba ali u ovo ne i ne i neznam kakvi mozgovi prizeljkuju da se Husref vrati u ovoj situaciji nek se zapitaju sta bi dobili sa tim,sto kazu raja bilo bi isto kao sa Cirom i savezom kad je savez svima zamazao oci sa trenerom i nekim rezultatom , dolazak Husrefa u ovom trenutku se nikako nebi smjelo dogoditi i nebi valjalo...prvo mrs glavonje,pa onda Husrefe nazad

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zajeba mene Husref izgleda
"Slobodan sam, a Sarajevo se ne odbija"
Nazvali smo Musemića i saopštili mu informaciju da je njegov nekadašnji suigrač iz šampionske generacije odlstupio sa klupe.
"Saznao sam za tu vijest. Šta da kažem, takav je posao nas trenera“, kaže Musemić za Sarajevo-x.com.
Onda smo mu naglasili da većina navijača Sarajeva priziva njegov come-back. Na to je odgovorio:
"Drago mi je ako je tako. Trenutno sam slobodan, a Sarajevo se ne odbija. Otvoren sam za razgovore. Ne znam kako razmišljaju ljudi u klubu, da li oni imaju svog favorita. Mogu samo reći da sam se sa svima razišao na korektan način“.

Nazvali smo Musemića i saopštili mu informaciju da je njegov nekadašnji suigrač iz šampionske generacije odlstupio sa klupe.
"Saznao sam za tu vijest. Šta da kažem, takav je posao nas trenera“, kaže Musemić za Sarajevo-x.com.
Onda smo mu naglasili da većina navijača Sarajeva priziva njegov come-back. Na to je odgovorio:
"Drago mi je ako je tako. Trenutno sam slobodan, a Sarajevo se ne odbija. Otvoren sam za razgovore. Ne znam kako razmišljaju ljudi u klubu, da li oni imaju svog favorita. Mogu samo reći da sam se sa svima razišao na korektan način“.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nešto mi se srce nasmješi, a u istom trenu i rastuži, jer sigurno će ,ako dođe Husref, uprava tako pokriti sebe. Ali ipak vjerujem da će navijači istrajati u svojoj borbi protiv uprave.miky_hz je napisao/la:Zajeba mene Husref izgleda![]()
"Saznao sam za tu vijest. Šta da kažem, takav je posao nas trenera“, kaže Musemić za ---SPAM---.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Otjerajte janjoša, čovjeka koji je jedini da nešto o fudbalu zna o onoj debilnoj postavi ljudi kao sto su suman i ostali. Onaj suman sto ima misiju facu kao pacov je kao zadnja picka moljakao fifu i uefu da mu daju pobjedu u tuzli gdje je izgubio 3 - 1. Pa to je dno dna, ni jedan tim u Sarajevu ne smije da bude "sitna dusa" i da se ponasa kao neka pic ketina kao sto Šuman radi.

Zagor je napisao/la:Nešto mi se srce nasmješi, a u istom trenu i rastuži, jer sigurno će ,ako dođe Husref, uprava tako pokriti sebe. Ali ipak vjerujem da će navijači istrajati u svojoj borbi protiv uprave.miky_hz je napisao/la:Zajeba mene Husref izgleda![]()
"Saznao sam za tu vijest. Šta da kažem, takav je posao nas trenera“, kaže Musemić za ---SPAM---.
Potpuno isti osjecaj ko kod mene u jednu mi ruku drago.a u drugu tuga jer uprava kako je i najavio Suman ostaje.Sve odlazi i prolazi samo njih par iz uprave ostaje!Ovo ce biti sapunica ala Munib Usanovic!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
to ti se naziva TRENER!Zagor je napisao/la:
a ne da on njih moli .... hajte molim vas...mozete vi to!

Prvi korak je ucinjen ovom ostavkom cale.Vidim neki ga "zale".Nema potrebe braco za zalom,niko nije vrijedan svetog dresa i imena naseg kluba.Ok i ja bih volio da smradovi se isciste iz kluba pa da zdrave i iskrene snage dodju u klub,ali i to ce se desiti.Brzo se zaboravljaju neke stvari,a to se ne smije ciniti.Srce na teren i srce van terena treba svaki predstavnik naseg kluba da ostavi.Cala sa svojom defanzivnom taktikom i sa "stidljivim izjavama" samo je trenerao nase zivce.A da ne spominjem prelazni rok i njegove "umirujuce" izjave kako je ekipa ostala na okupu i kao eto uigrani smo.A pri tom zaboravlja da ima 13 igraca na raspolaganju.E moj cala....Nadam se da neces biti prvi ni posljednji koji ce otici ovih dana.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jojjjj cala majstore nek si otisao, obradovao si me skroz i molim te ne vracaj se vise eto ko Boga te molim....hvala ti za europsku ligu ali jednostavno ti nisi trener za FKS
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
To sam i ja htio napisati, ali reko da ne ispadne da nesto provociram...ja vjerujem da ce ta vasa borba kontra uprave na kraju svega dobiti naziv EPSKA.cena je napisao/la: Potpuno isti osjecaj ko kod mene u jednu mi ruku drago.a u drugu tuga jer uprava kako je i najavio Suman ostaje.Sve odlazi i prolazi samo njih par iz uprave ostaje!Ovo ce biti sapunica ala Munib Usanovic!
1942 1983 2001
-
- Kontakt:
Izgleda da su neki zaboravili sta je Cala uradio za Fk Sarajevo 
Shvatite vec jednom Cala ne moze nista protiv celnih ljudi u klubu. u ostalom nemam sta pricat kad su pola ljudi ovdje djeca od 11, 12 godina
UPRAVA CIAO
CALA HVALA ZA SVE TRENUTKE PROVEDENE U FKS

Shvatite vec jednom Cala ne moze nista protiv celnih ljudi u klubu. u ostalom nemam sta pricat kad su pola ljudi ovdje djeca od 11, 12 godina

UPRAVA CIAO
CALA HVALA ZA SVE TRENUTKE PROVEDENE U FKS
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozete da pogledate plasmane FK Sarajeva na temi FK Sloboda od 1969-1989.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 69#p395769
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 69#p395769
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Hvala probisvjet al sema je NENADJEBIV

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, InatSilniBosanski, JuricaSpindl, Kabinet1987, Lavcina, MSOZ101, plisek, rimljanin90, tajsamja, TETRAPAK i 78 gostiju.