2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 04:29

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:

:salut:

Dirk prestigao Malone-a na vjecnoj listi, cestitke

cist faul..mislim da su ovdje ttrebala biti ta 3 slobodna bacanja o kojim Alem kuka :)

Aleme ono je ofanzivni faul Hardena covjek se ni bunio nije na ono..odlicna odbrana Butlera ..sta da nije ono mozda faul Butlera bio ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 jan 2015, 04:30

3 greške sudaca.
2 na našu štetu, 1 na vašu.

Try again please. :thumbdown: :beba:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jan 2015, 04:31

Ocekivano, nema sta i najvecem laiku je jasno da su Bullsi ozbiljnija ekipa..Mozda ipak Smith nije ta karika koja je nedostajala za prsten ? Nema smijesnog sudjenja i navlacenja vehbosu, nema ni njega..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jan 2015, 04:32

NeverGiveUp je napisao/la:3 greške sudaca.

ja ti kazem kad mi nadjes tekmu gdje je tim dao preko 60 poena in the piant, a opuco samo 4 slobodna javi se. Do tad su Bullsi odigrali perfektno cistu tekmu, i treba je staviti u classic, i pokazivati timovima kako se cisto igra tekma, bez faula

@salt

Cist no call, onaj ofanzivni faul Hardena. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 04:33

JoseMourinho je napisao/la:Majke mi volio bi da češće igraju bulsi i rocketsi :rol: :rol:

care meni je Alem brat..mi se znamo i prije ovog ebenog foruma ...z na on da ja njega volim , ali nec covjek da svati .. evo ga na tel se nesmije javit majkemi :)... ali nista to nebi bilo sa Houstonm kao recimo sa Lakersima,Spursima i to..ipak imaju najvise navijaca uz nas ... to bi tek tad gorilo... ovo Houston jer Alem je temperamentan lik kao i ja emotivan kad gleda tekmu :)..ja jednostanvo ispred sebe stavim rapsored psovki koje cu uputiti tHIBSU, rOSU, tAJU I OSTALIM, PA ONDA SUDIJAMA. takav je i Alem i mi smo nocas igrali derbi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 jan 2015, 04:34

Bullsi jaki ko crna zemlja, ljudi imaju 6-7 igraca koji mogu iskociti i odvesti ekipu do pobjede, sigurno su u 3-4 glavne ekipe za prsten, realno na istoku nemaju konkurenta, Atlanta, Toronto i Washington igraju najbolju svoju kosarku, dok Bullsi jos nisu pokazali 100% sta mogu i pored toga imaju omjer 25-10 :tokralju:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la JoseMourinho » 06 jan 2015, 04:38

SaltCityAttack je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Majke mi volio bi da češće igraju bulsi i rocketsi :rol: :rol:

care meni je Alem brat..mi se znamo i prije ovog ebenog foruma ...z na on da ja njega volim , ali nec covjek da svati .. evo ga na tel se nesmije javit majkemi :)... ali nista to nebi bilo sa Houstonm kao recimo sa Lakersima,Spursima i to..ipak imaju najvise navijaca uz nas ... to bi tek tad gorilo... ovo Houston jer Alem je temperamentan lik kao i ja emotivan kad gleda tekmu :)..ja jednostanvo ispred sebe stavim rapsored psovki koje cu uputiti tHIBSU, rOSU, tAJU I OSTALIM, PA ONDA SUDIJAMA. takav je i Alem i mi smo nocas igrali derbi :)
Ma pozitivno je ovo bilo moje, bgm merak vas citat, ono zajebancija prava normalna jaranska :clap: a to sto ce svako nac razlog da opravda poraz je normalno jbg nije se lahko pomirit :P

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 04:39

Aleme zaboravio ssam ti napomenut zahvalite se sudiji sto nije sudio prekrsaj na Gasolu pa je Thibs dobio tehnicku , zbog koje je Hrden sa slobodnih bacanja ubacio taj 1 poen u drugom poluvremenu :)... st ahoces dobili ste neopravdano to slobodno baccanje :)..t da se ne bunis jer ste i to jedno dobili na poklon brate
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jan 2015, 04:41

SaltCityAttack je napisao/la:Aleme zaboravio ssam ti napomenut zahvalite se sudiji sto nije sudio prekrsaj na Gasolu pa je Thibs dobio tehnicku , zbog koje je Hrden sa slobodnih bacanja ubacio taj 1 poen u drugom poluvremenu :)... st ahoces dobili ste neopravdano to slobodno baccanje :)
ovo si gledo veceras i vjerovatno nes vise gledati ove sezone (i Bog zna kad)

Ujedno i prvi put ove sezone da tim opuca samo 5 slobodnih :rol:

Ne mogceu je da tim ima 62 poena in the paint a 5 slobodnih bacanja (to vjerovatno vise niakd nes ni vidjeti), ali eto posteno :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 04:45

alemsa je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:3 greške sudaca.

ja ti kazem kad mi nadjes tekmu gdje je tim dao preko 60 poena in the piant, a opuco samo 4 slobodna javi se. Do tad su Bullsi odigrali perfektno cistu tekmu, i treba je staviti u classic, i pokazivati timovima kako se cisto igra tekma, bez faula

@salt

Cist no call, onaj ofanzivni faul Hardena. ;)

cist faul na Gasolu nakon cega Thobs dobija tehnicku , dajete 5 poena iz koraka i lopta out metar i onda dodjes tu kukas ?..kukas zbog slobodnih baanja jer ste ih imali premalo...premalo zato jer nije se igrala odbrana do zadnjih 5 minuta utakmice ... po 62p dale obadvije ekipe pucali po 57% u prvom poluvremenu i ti trazis neka slobodna?..de ba aleme nisu postojala..jedini faul koji nije postojao je onaj na Gasolu Hardena ..ne znam gdje smo mi faul napravili da ste vi trebali dobit slobodna? to pitajte Hardena zasto nije se uvlacio pod kos trazio faul i to ...Rose je nekad tako igrao..vise ne igra zbog povrede ebiga ..i Butler uz Hardena u ligi najvise izvodi slobodnih.. danas je imao samo 4 i sta treba se on bunit ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jan 2015, 04:50

cist faul na Gasolu nakon cega Thobs dobija tehnicku , dajete 5 poena iz koraka i lopta out metar i onda dodjes tu kukas ?..kukas zbog slobodnih baanja jer ste ih imali premalo...premalo zato jer nije se igrala odbrana do zadnjih 5 minuta utakmice ... po 62p dale obadvije ekipe pucali po 57% u prvom poluvremenu i ti trazis neka slobodna?..de ba aleme nisu postojala..jedini faul koji nije postojao je onaj na Gasolu Hardena ..ne znam gdje smo mi faul napravili da ste vi trebali dobit slobodna? to pitajte Hardena zasto nije se uvlacio pod kos trazio faul i to ...Rose je nekad tako igrao..vise ne igra zbog povrede ebiga ..i Butler uz Hardena u ligi najvise izvodi slobodnih.. danas je imao samo 4 i sta treba se on bunit ?
ono ofanzivni faul Hardena nije bio nad Butlerom ba, i tu ste uzeli totalni mometum, i onda u slijedecem napadu zovu ono nad Gasolom, sto je vise faul nego onaj ofanzivni faul Hardena (jer ga jeste zakacio po glavi).

Znaci po tvojoj logici oba tima nisu igrali odbranu do zadnjih 5 minuta ali jedan tim je u tom periodu puco 20 slobodnih a drugi 2? Pa kako **** ga ti, haj mi objasni majke ti, znaci oba tima ne igraju odbranu, samo je jedan igra cisto a drugi "prvljavo"? Oduzmi ona 2 slobodna u garbage time Hardenu i tehnicku, Rocketsi su pucali 2 slobodna za cijelu tekmu covjece, sta to kao normalna pojava u kosarci?

Haj eto jeste, svaka cast :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 05:03

Aleme ti mi reci gdje je bio faul za ta vasa Slobodna pa cemo diskutovat...onaj ko je gledo utakmicu neutralan rece ti sigurno..mozda da je bila jedna situacija za faul , ali vise nije bilo sigurno....a Harden se nije bunio za faul nad Butlerom ..covjek ga stopao ostavio ga na 1p u drugom poluvremenu ...Harden uzeo ne znam koliko suteva ne tako puno u drugom poluvremenu ..profulo dvije trojke cini mi se ...da ste izveli malo slobodnih jeste svakako, ali brate nije biilo prekrsaja i to je toi mi smo u 3-4 situacije osteceni pa smo mogli izgubit utakmicu..odvojili ste se na 9 razlike nakon toga kad je thibs izvukao Rosa i ove i onda one tri situacije..mislio sam da je gotovo..vratili smo se ok onaj prekrsaj na Gasolu ne znam ne vjerujem da je bio ..ono Hardena odlicna odbrana Butlera .

Butler je zasluzio da bude starter na ALL STAR sigurnoo...ali eeto vjerovatno nece biti ebiga , ai slabo koji igrac igra na obadvije strane parketa ovako ..treba imat energije fakat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jan 2015, 05:08

SaltCityAttack je napisao/la:Aleme ti mi reci gdje je bio faul za ta vasa Slobodna pa cemo diskutovat...onaj ko je gledo utakmicu neutralan rece ti sigurno..mozda da je bila jedna situacija za faul , ali vise nije bilo sigurno....a Harden se nije bunio za faul nad Butlerom ..covjek ga stopao ostavio ga na 1p u drugom poluvremenu ...Harden uzeo ne znam koliko suteva ne tako puno u drugom poluvremenu ..profulo dvije trojke cini mi se ...da ste izveli malo slobodnih jeste svakako, ali brate nije biilo prekrsaja i to je toi mi smo u 3-4 situacije osteceni pa smo mogli izgubit utakmicu..odvojili ste se na 9 razlike nakon toga kad je thibs izvukao Rosa i ove i onda one tri situacije..mislio sam da je gotovo..vratili smo se ok onaj prekrsaj na Gasolu ne znam ne vjerujem da je bio ..ono Hardena odlicna odbrana Butlera .

Butler je zasluzio da bude starter na ALL STAR sigurnoo...ali eeto vjerovatno nece biti ebiga , ai slabo koji igrac igra na obadvije strane parketa ovako ..treba imat energije fakat

Bullsi su dobijali svaki call mi nismo, i to ej to

Ma i ne bitno **** ga, jedna tekma manje vise, regularna je sezona ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 05:11

alemsa je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Aleme ti mi reci gdje je bio faul za ta vasa Slobodna pa cemo diskutovat...onaj ko je gledo utakmicu neutralan rece ti sigurno..mozda da je bila jedna situacija za faul , ali vise nije bilo sigurno....a Harden se nije bunio za faul nad Butlerom ..covjek ga stopao ostavio ga na 1p u drugom poluvremenu ...Harden uzeo ne znam koliko suteva ne tako puno u drugom poluvremenu ..profulo dvije trojke cini mi se ...da ste izveli malo slobodnih jeste svakako, ali brate nije biilo prekrsaja i to je toi mi smo u 3-4 situacije osteceni pa smo mogli izgubit utakmicu..odvojili ste se na 9 razlike nakon toga kad je thibs izvukao Rosa i ove i onda one tri situacije..mislio sam da je gotovo..vratili smo se ok onaj prekrsaj na Gasolu ne znam ne vjerujem da je bio ..ono Hardena odlicna odbrana Butlera .

Bullsi su dobijali svaki call mi nismo, i to ej to

Ma i ne bitno **** ga, jedna tekma manje vise, regularna je sezona ;)

brate dobro hajde ja bi ti cestitao d ste nas dobili i ako bi i ja rekao da smo osteceni zbog 3-4 situaacije ..ja sam se bio vec pomirio sa tim da smo zijanili kad ste otisli na +9 nakon te dvije vezane greske sudije ... ali sad mi reci brate sto se na telefon ne javljas ? .. brate volim te znas to :).... brate i Armin te trazi... evo ga zalio mi se vidim pise mi poruke na tel kako si mu govorio kako nemate slobodna bacanja ..kako ste pokradeni ahahaha.. pa dokle brate ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 06 jan 2015, 05:19

Three-Team Deal In Place
Knicks send J.R. Smith, Shumpert to Cavs; OKC gets Waiters
Dobar posao OKC, raspada se polahko Clev ocekujem da sljedeci ode Tristan :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jan 2015, 05:20

brate dobro hajde ja bi ti cestitao d ste nas dobili i ako bi i ja rekao da smo osteceni zbog 3-4 situaacije ..ja sam se bio vec pomirio sa tim da smo zijanili kad ste otisli na +9 nakon te dvije vezane greske sudije ... ali sad mi reci brate sto se na telefon ne javljas ? .. brate volim te znas to :).... brate i Armin te trazi... evo ga zalio mi se vidim pise mi poruke na tel kako si mu govorio kako nemate slobodna bacanja ..kako ste pokradeni ahahaha.. pa dokle brate ?
Jarane ti kao navijaci Cowboysa nakon sinocenje tekme :rol:

Sta kazu imo je Detroit sansu, jer i njima nije zvat running into the kicker :rol: a sto ej Detroit zguzen ofirno nista :rol:

Cestitam, svaka cast :wave:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 jan 2015, 05:32

Fino Ratnici odradjuju Oklahomu za sada
Klayu i Stephu se sviraju smijesne licne,ali lopta ne laze

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 06:05

emir18 je napisao/la:Three-Team Deal In Place
Knicks send J.R. Smith, Shumpert to Cavs; OKC gets Waiters
Dobar posao OKC, raspada se polahko Clev ocekujem da sljedeci ode Tristan :kafa:

OKC je dobro prosla, ali ni CAVSI nisu lose...Iman ce im valjat puno u odbrani..moze i on ba ubacit 7-8p...JR isto moze odigrat dobru utakmicu..**** ovjde nece smjet srat ebat ce mu i Irving a i James nanu naninu..... dobili su 2 igraca i vjerovatno ce pokupiti Dalemberta tako da su za jednog dobili trojicu..imaju odmah jacu klupu ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jan 2015, 06:14

@epidaurus da li ti to pokusavas sada reci da je Waiters bolji igrac od Smitha? Do jucer si govorio da su oba budale ali da je Smith bolji igrac a sada kazes kako Cavsi daju manju budalu za najvecu budalu u ligi hahahah. Tacno se trebas dogovoriti sam sa sobom, inace ovako izgleda da ne valja nista sto Cavsi urade.

Sto se tice trejda, nismo dobili nista a izgubilib smo mnogo. Shumpert nema ni 25 a vec je imao milion povreda, Smith je obicna budala koju trebas poslati hodzi da bi igrao kako moze i zna, jedino pozitivno je protected pick OKC. NYK otpustili Samuela i ocekujem da istog pokupimo parama od Varejaa.

Poraz od Phille ocekivan jer je falilo pola ekipe, ali bar se vidi da FO pokusava reanimirati tim promjenama i mislim da nismo ni blizu gotovi. Ono sto me nervira je sto su se konsultovali sa Jamesom da li mu se igra sa Smithom. Takodjer je Griffin rekao da je Blatt siguran kao trener u Clevelandu i da igraci nemaju nista protiv njega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jan 2015, 06:50

ova Atlanta nije normalna ali nikako...tacno se piraju po ccitaavom Westu ...ne znam koliko je ovo ozboljno, ali ljudi igraju nevjerovatno...svaka im cast
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.