Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa da, to ce biti vasa taktika. Kad prijedje onda ce pocet prica "nece igrat nikako".. itd.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
Hajmo iz pocetka.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
procitaj sta sam ja pisao o njemu prije nego komentarises,samo si malo naporan s njim i tim "NABIJAC" i nabijanjem,odvratno zvuci i jako je iritantno,posalji mu SMS ako ti je do nabijanja nemoras nas davit ovdjeMikaHakinen je napisao/la:Imas nesto protiv TSS-a?babuka1 je napisao/la:Dodje momak,registruje se napise 11 postova...11 su o tinu susicu,9 o nabijacu... gay.hr???
Je li ti tesko pada cinjenica da momak ide u veliki klub?
Nije lijepo biti zavidan i zeliti da neko ne uspije u zivotu
Kompleksi ti nista dobro nece donijeti, samo cir na zelucu
aferim kraljuMikaHakinen je napisao/la:Hajmo iz pocetka.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
Prvo je taraba koja nigdje ne moze preci.
Pa onda ma kakva suplja, nigdje on nece, hrvataki novinari lazu.
Pa zatim, da hoce preci, nece se naigrati tamo.
Jojjj koje teorije, koje zalopoljke iskomplksiranih mrzitelja.
Tino Sven Susic ce sa svoje 22 godine zaigrati u Interu i to onom iz Milana.
Da vise nista ne uradi u karijeri, da imate iti malo obraza zaobilazili bi ovu temu u sirokom luku, a ne dodatno pokusavala omalovazavati momka koji je ovo sve svojim postenim radom stekao.
Zasto recimo Inter ne trazi Stilica, Prcica, Cimirota, Medunjanina, Zahirovica, Zukanovica, Mujdzu, Zolotica ili ine fudbalere koji su nam se vrtili u i oko reprezentacije?
Evo ja cu ti reci zasto, zato sto su u Tini vidjeli kvalitet ta razliku od nabrojanih.
P.S. Zanimljiva je jedna cinjenica. Proslo ljeto kad je bila aktuelna prica Dzeko u Interu, tad su isti ovi koji pokusavati Inter prikazati kao oronuli klub u kojem moze igrati amater, govorili da bi to za Edina bio napredak jer je Inter velikan u odnosu na City.
Ako je i po cemi ovaj forum poznat, onda je to po dvostrukim standardima pojedinih "istaknutih" forumasa
Al' Kramarić košta 12 miliona €.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
MikaHakinen je napisao/la:Hajmo iz pocetka.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
Da vise nista ne uradi u karijeri, da imate iti malo obraza zaobilazili bi ovu temu u sirokom luku, a ne dodatno pokusavala omalovazavati momka koji je ovo sve svojim postenim radom stekao.
Zasto recimo Inter ne trazi Stilica, Prcica, Cimirota, Medunjanina, Zahirovica, Zukanovica, Mujdzu, Zolotica ili ine fudbalere koji su nam se vrtili u i oko reprezentacije?
Evo ja cu ti reci zasto, zato sto su u Tini vidjeli kvalitet ta razliku od nabrojanih.
P.S. Zanimljiva je jedna cinjenica. Proslo ljeto kad je bila aktuelna prica Dzeko u Interu, tad su isti ovi koji pokusavati Inter prikazati kao oronuli klub u kojem moze igrati amater, govorili da bi to za Edina bio napredak jer je Inter velikan u odnosu na City.
Ako je i po cemi ovaj forum poznat, onda je to po dvostrukim standardima pojedinih "istaknutih" forumasa
ne ne ne ja i dalje mislim da on nece nigdje preci osim neki turski klub ali bi bilo fino i to vidjeti da kad predje bilo bi ovde narodno veselje ljubitejla kriminalne hobotnice susic ali bi brzo splasnulo kad ne bi ni u roster upao ili kad bi ga ekspresno poslali na posudbu negdje u neki sklj tim...MikaHakinen je napisao/la:Hajmo iz pocetka.BigBigBang je napisao/la:Joj ocm pitalinovinari Mancinina za milion igraca koji se povezuju sa Interom i to znaci da ce ih dovesti, pa stvarno smijesno Kramaric prekucao ligu i evropa ligu i ode u Leicester a prosjecni Tino iz prosjecnog Hajduka ce u Inter e bas da vidimo sta ce biti jedva cekam. Priznajem i sam da bi bas volio da ovaj kloc i predje tad bi ovi ljubitelji klana Susic likovali ali bi se brzo spustili na zemlju kad bi odigrao 30 minuta u citavoj polusezoni i kad ode na posudbu u Seriju B ili C![]()
Ta prica nikad nije bila aktualna.Tj.nije bila ozbiljna jer Dzeko nikad nije bio ni blizu Intera.Spekulacije i zutilo su druga stvar.Slicno je i sa Susicem...jedino hrv.mediji pisu o prijelazu i toboze donose ekskluzivne izjave dok tal.samo prenose agentove i Susiceve izjave gdje se nude klubu.Nikakva ozbiljna prica se nije s njihove strane zakotrljala.Sto ne znaci 100 posto da transfer nece biti ostvaren jer se neki ostvare i bez prethodne najave,ali bar ne moras trolat o silnim tal.medijima koji pisu o Interovom interesu.Mancini je na presicama jednako govorio i o Lavezziju,Perisicu,Balotelliju i hrpi igraca pa niti jedan od njih nece potpisat za Inter niti jecto ikakav poseban znak.MikaHakinen je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:P.S. Zanimljiva je jedna cinjenica. Proslo ljeto kad je bila aktuelna prica Dzeko u Interu...
Daj da vidim koji se klub direktno očitovo?MikaHakinen je napisao/la:Jedno je naglabanje novinara, drugo je kad se klubovi direktno ocituju, kao sto je primjer u ovom slucaju.
Ali onaj ko ne zeli da vjeruje i koga to u srce bode, onaj kome to nabija kompleks, nece priznati istinu i cinjenice i kad su vise nego jasne.
Ne volim Inter, al iz inata cu kupiti Interov dres sa prezimenom Susic na ledjima.
Nakon 30 godina pravda je zadovoljena i konacno Susic postaje igrac velikoga Intera.
Da njih dvojicu sam zaboravio. Mancini izrazito vjeruje balkanskim igracima i to je sigurno veliki plus za ovaj transfer. Sto se tice transfera to je po meni jos uvijek 50%-50%. Sigurno bi njega Mancini volio da ima na sirem spisku ko nebi reprezentativca BiH koji ima poprilicnu minutazu za reprezentaciju a i mlad je. E sad je stvar pregovora ovi ga zele cim jeftinije vjerovatno sa nekakvim bonusima koji se ne moraju ispuniti i bez ikakvih garancija o minutazi i slicno a Hajduk zeli cim vise para ( sto je dobro ) a mozda i igrac nadam se ima neke svoje uslove. Mada realno tesko ce postaviti kakve uslove jer se radi o transferu za pola godine unaprijed i to mu niko nemoze garantovati nista sto nije idealno za njega. Mislim da je sve vise manje receno treba sacekati transfer pa cemo onda vidjeti dalje.SiamoNoi je napisao/la: @Ajax
Stankovic.Pa onda miljenik Kuzmanovic aka novi Stankovic
AllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11.
Sta veli Mancini,veliki talenat za buducnostAllGunsBlazing je napisao/la:Kako se fino protura prica da ima 22 godine, a lik za mjesec puni 23. Prcic x puta veci talenat pa opet nije dovoljno dobar za prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.