Koliko je sad 7-1 u faulima, da ne pominjem ovaj push off Gibsona, sto je ofanzivni faul, I onaj nepostojeci faul nad Gasolom, Smitha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sta je ba bilo ? faul Butlera na Hardenu jel ? jest ali u qurcualemsa je napisao/la:Fino domacinsko sudjenje
Ne zato sto je glup, zato ne moze meda. Mora nac nacin da bude efektivan.KK_Bosna je napisao/la:ja gledam nurkica... de mi recite zasto ruza ne moze meda? jel ga to cuva najbolji defanzivac na planeti?
alemsa je napisao/la:Fino domacinsko sudjenje
Koliko je sad 7-1 u faulima, da ne pominjem ovaj push off Gibsona, sto je ofanzivni faul, I onaj nepostojeci faul nad Gasolom, Smitha
brate igraju nase ekipeKK_Bosna je napisao/la:pored zivog nurkica koji pravi show u minneapolisu vi gledate bezveznu tekmu
De reci sudijama da nam dosude koje slobodno bacanjeSaltCityAttack je napisao/la:trebamo ovu trojku branit u pm...mi nismo dali jos ni jednu oni su dali vec haman 5 cini mi se
alemsa je napisao/la:De reci sudijama da nam dosude koje slobodno bacanjeSaltCityAttack je napisao/la:trebamo ovu trojku branit u pm...mi nismo dali jos ni jednu oni su dali vec haman 5 cini mi se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.