Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la velez_mostar » 05 jan 2015, 20:22

Otelo je napisao/la:Mozda je u vecerasnjem Dnevniku spomenut Mirza jer Jusuf nije igrao danas tj. sinoc a u jucerasnjem dnevniku spomenut Jusuf a ne Mirza :kafa:
Mozda..slucajno sam naletio na to, svejedno bilo bi dobro kad mu se ne bi poklanjala medijska paznja, kako bi mu se reklo da su i navijaci u ovoj zemlji razocarani njegovom odlukom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mozambik
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Mozambik » 05 jan 2015, 20:29

To sto nije spomenut u dnevniku televizije koja propagira odavno izumrlu ideologiju i kojoj je mrsko sve sto je bosansko moze biti dobro za njega

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2015, 20:31

velez_mostar je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Mozda je u vecerasnjem Dnevniku spomenut Mirza jer Jusuf nije igrao danas tj. sinoc a u jucerasnjem dnevniku spomenut Jusuf a ne Mirza :kafa:
Mozda..slucajno sam naletio na to, svejedno bilo bi dobro kad mu se ne bi poklanjala medijska paznja, kako bi mu se reklo da su i navijaci u ovoj zemlji razocarani njegovom odlukom.

NAVIJAČ, ne navijači..
ti si ovdje jedini koji je toliko 'razočaran' jusufom da baljezga i vrijeđa momka bez imalo ustručavanja..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jan 2015, 20:34

oni ti ga puše Jusufe,Jusufe :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 05 jan 2015, 20:56

velez_mostar je napisao/la:Nakon neopravdanog iskljucenja s foruma zbog cinjenica o Nurkicu, mogu samo reci da sam jako razocaran nacinom na koji se upravlja ovdje.
Neko moze psovati i vrijedjati na licnoj osnovi, i biti privilegiran, dok oni koji pisu o Nurkicu, osobi koja ne zeli igrati za svoju zemlju, u negativnom kontekstu se sprijecavaju u tome.
Sve svoje rijeci o ovom balavcu koji ponizava ovu zemlju cu povuci ako se pojavi na okupljanju pred eurobasket, ali sam veliki skeptik da ce se to desiti.

Btw, jako mi je drago sto se u centralnom dnevniku FTV-a spomenuo veliki kapiten Mirza, i njegov ucinak u zadnjem kolu, dok je Jusuf bio izostavljen.

Neka niko ne povezuje aroganciju, sarkazam, i nesposobnost ljudi iz Saveza sa Jusufovim osjecajima prema BiH, jer je ocigledno da dolari itekako zamjenjuju ljubav prema domovini(ako je ikada i bilo).

Najvise mi je zao onih koji se i danas bude da bi gledali "sunarodnjaka".

Mene nisu isključivali, a ti odgovor možda možeš potražiti u svojim komentarima koji su po meni bili prilično uvredljivog sadržaja. Evo i ovaj po meni ima elemente uvrede, ali to je tvoj komentar a ja nisam advokat ovom momku pa me ne zanima. O momku ovih dana u superlativu pišu skoro svi mediji u okruženju i svijetu. Zaboravio si da je momak nastupao za U18 i U20 koje su ušle u A diviziju, za koje su na ovom forumu neki spremni kazati da najviše zasluge pripadaju sekretaru KS, a niti jednom riječju ne rekoše da su igrači ti koji su igrali, a okosnicu pored Nurkića činili momci iz Sparsa. I u jednom i u drugom slučaju je ostavljao srce na terenu i to sve pada u vodu kao da nikada ništa nije uradio za BiH. Bilo bi lijepo kada komentiraš da izbjegavaš komentare koji su "emotivno obojeni" Hoćeš li ustajati da ga gledaš ili ne to je tvoja lična stvar (ja ustajem svako jutro da gledam Mirzu i Juku i nije mi teško). Moram ti priznati da mi je veći ugođaj pratiti Nurkića jer igra dinamičnije i vazda se nešto dešava na terenu tako da nije monotono. Hoće li se ili ne odazvati ja sam već svario, iskreno se nadam da hoće. Ako odluči i suprotno ko mu šta može? Slažem se da patriotizam treba biti visoko u prioritetima svakog pojedinca ali po meni ne i iznad ličnog prioriteta. Vjerujem da u ovom trenutku postoje države koje su spremne ovom momku možda dati državljanstvo i još možda masno platiti. Ono u što sam duboko ubijeđen da ovaj momak NEĆE (i kada bi imao priliku) jeste da ne bi nastupao za bilo koju drugu državu. Ja pretpostavljam da momak traži da ga se poštuje onoliko koliko vrijedi, a vrijedi prilično puno i zbog toga sam mišljenja da sa momkom treba razgovarati, ako je Denver daleko i skupa karta, onda nisu daleko Živinice i njegov otac koji je provjereni patriota i koji kako mi rekoše je najzaslužniji što je Nurkić nastupao za U18, a nije se odazvao za kadete i juniore Slovenije u kojoj je i registrovan u svojoj 14 godini.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 05 jan 2015, 21:37

Chinaglia je napisao/la:Juka i Pekmen, bit' će zanimljivo :salut:
Povrijeđen je drug Nikola nema ga ni večeras. ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2015, 21:39

može li neko postaviti statistiku posljednje tri jusufove tekme,prosječni učinci?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2015, 21:40

Chinaglia je napisao/la:Juka i Pekmen, bit' će zanimljivo :salut:
Nema pekmena, dieng im je startni centar, rezervnog vjerovatno igra ovaj adrien, uglavnom centri se fino na igraju protiv njih ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jan 2015, 21:41

filip13 je napisao/la:može li neko postaviti statistiku posljednje tri jusufove tekme,prosječni učinci?
12 poena 9 skokova :salut:

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2015, 21:44

mirzatele je napisao/la:
filip13 je napisao/la:može li neko postaviti statistiku posljednje tri jusufove tekme,prosječni učinci?

minute,blokade?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jan 2015, 21:48

filip13 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

minute,blokade?
23, 3.3

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 05 jan 2015, 21:50

http://espn.go.com/nba/player/_/id/3102530/jusuf-nurki" onclick="window.open(this.href);return false;

Mirzatele lakše i preglednije ovako broo :mrgreen: :thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2015, 21:52

mirzatele je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

minute,blokade?
23, 3.3[/quote]

hvaka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jan 2015, 21:53

Janez je napisao/la:http://espn.go.com/nba/player/_/id/3102530/jusuf-nurki

morao sam izvuci, da mi se ne muci moj drug filip13 zvani ok :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2015, 21:54

mirzatele je napisao/la:
Janez je napisao/la:http://espn.go.com/nba/player/_/id/3102530/jusuf-nurki

morao sam izvuci, da mi se ne muci moj drug filip13 zvani ok :D

nisam vise ok,sad sam hvala i u redu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2015, 22:09

eh, šteta što nema Pekmena, radovao se tom duelu :D bit' će prilike ako Bog da :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 jan 2015, 01:58

Dvije plazme na zid zakucati dva streama i navijaj,a forum preko mobitela :tralala: :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2015, 01:59

Mozda neki nemaju brzinu interneta za dva streama :rol: Đ

Ovo je Bosna a ne Japan :twisted:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jan 2015, 02:04

Idemo Nurkaaa
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, Kajkutenjoyer i 20 gostiju.