Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja rijetko kad igram Mirzu jer dovoljno me iznervira što ga ne ide, još da me obara na kladionici.. ne ideHead je napisao/la:U premieru Mirza na granici 8 a u bet live 10

ali noćas bi ovih 8.5 morao prebaciti. back to back, pitanje je hoće li Garnett igrati i koliko, tako da je ovo baš smiješna granica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
U maxbetu 99 igraca.mirzatele je napisao/la:od pola ekipa nema niko ponudjen jbt

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma doktori, bukvalno svaki dan mozes nac jednog najmanje da je 80% siguran, zbog povreda suigraca, matchupa...Greivis je napisao/la:U maxbetu 99 igraca.mirzatele je napisao/la:od pola ekipa nema niko ponudjen jbt
ajde pirtugalci bar 3+ yebem vam da vam hebem
Jos mozes singlove igrati. Ne traze glupe uslove ko premier.mirzatele je napisao/la:Ma doktori, bukvalno svaki dan mozes nac jednog najmanje da je 80% siguran, zbog povreda suigraca, matchupa...Greivis je napisao/la:U maxbetu 99 igraca.mirzatele je napisao/la:od pola ekipa nema niko ponudjen jbt

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I imaju dvije i po' poslovnice.
Malo vise.
Premier imas na svakom cosku i uvijek je puno. Zato im se i moze da zajebavaju narod.

Premier imas na svakom cosku i uvijek je puno. Zato im se i moze da zajebavaju narod.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kakva dominacija Max Beta nad **** iz Premiera.. okruglo 100 kosarkasa
Shvatam raju koja nije iz Sarajeva, ali ovi koji su iz Sarajeva i dalje se klade u Premieru mi nikako nisu jasni, ljudi uriniranu po konkurenciji.

Shvatam raju koja nije iz Sarajeva, ali ovi koji su iz Sarajeva i dalje se klade u Premieru mi nikako nisu jasni, ljudi uriniranu po konkurenciji.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma ne moraju imati 99 igraca, dovoljno je i 49 ili 69, ali majku mu on te USLOVLJAVA koliko cega moras staviti i navlaci te tako naravno na tanak led.Greivis je napisao/la:Jos mozes singlove igrati. Ne traze glupe uslove ko premier.mirzatele je napisao/la:Ma doktori, bukvalno svaki dan mozes nac jednog najmanje da je 80% siguran, zbog povreda suigraca, matchupa...Greivis je napisao/la:
U maxbetu 99 igraca.
Postavlja ti margine, koeficijente i jos ti ne da odigrat sam taj dogadjaj...
maxbet

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Imali u Maxbet-u povrat novca kod pada na jednom paru, zavisno o kvoti, ili je neka druga kladionica u pitanju ?
Mislim da sam kod njih to vidio

može li se iz Hrvatske igrati u maxbetu? obzirom da kod nas nema poslovnica
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze ali ne znam sta ces za isplatu jer sve ide preko poslovnice.zgmiky je napisao/la:može li se iz Hrvatske igrati u maxbetu? obzirom da kod nas nema poslovnica
To im je, po meni, velika mana. Samo da hoce rijesiti i uplate preko bankovne kartice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ima minimalno 4 para i kvota 25+johnnyyK je napisao/la:Imali u Maxbet-u povrat novca kod pada na jednom paru, zavisno o kvoti, ili je neka druga kladionica u pitanju ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Consigliere
- Kontakt:
Veceras uplacujem 10 tiketa, svaki po 6 kosarkasa, svi under... potpuno random
Ako uleti jedan- solidna dnevnica

Ako uleti jedan- solidna dnevnica

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mislim da ne moze jer se registracija vrsi u poslovnici,e jedino ako imas nekog pouzdanog iz BiH da ti to odradi,onda bi trebalo mocizgmiky je napisao/la:može li se iz Hrvatske igrati u maxbetu? obzirom da kod nas nema poslovnica
@zgmiky
nije problem da ti neko otvori profil ovde kod nas u BiH ako imas nekoga kome vjerujes, ali ne znam kako bi radio isplatu novca, to je prilicno zeznuto, opet bi to neko morao za tebe raditi, kome bas vjerujes....
nije problem da ti neko otvori profil ovde kod nas u BiH ako imas nekoga kome vjerujes, ali ne znam kako bi radio isplatu novca, to je prilicno zeznuto, opet bi to neko morao za tebe raditi, kome bas vjerujes....

Gdje imaju maxbet kladionice ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
evo drug ovde imas popis svih gradova i adreseBihac96 je napisao/la:Gdje imaju maxbet kladionice ?
http://www.maxbet.ba/uplatna-mjesta/" onclick="window.open(this.href);return false;
da malo je zayebano, našao bih ja kome vjerujem i davao postotak za uslugu ali jr tlaka yebavati nekog za toreeds je napisao/la:@zgmiky
hvala momci za info

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.