Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 16:43

Dobro Cartmane, znam da ne volis momka, da ti je mrzak, odvratan i sve najgore ali pokazi barem malo ljudskosti u sebi, znam da je imas. Samo zloban covjek moze ismijavati njegov prelazak u Inter, to je velika stvar za nasu reprezentaciju, koliko god nekima smetalo. Prvo su ga ismijavali ovdje i govorili da nece nikad otici iz Hajduka i da mu je to vrhunac karijere.

Kad su poceli medijski natpisi onda ste poceli pisati kako su to placeni clanci Seada i Safeta Susica. Kad su poceli italijani da pisu o transferu opet ste se sprdali s tim i pisalo kako su to gluposti koje su prenjeli od domacih medija.
Sad kad je javno Roberto Mancini progovorio o transferu ne znate sta bi pisali pa ste poceli pisati kako je Inter qurac od ekipe, bla bla. Pa evo, neka bude po tvom, nek su City i Roma veci klubovi od Intera opet dodjemo na to da je Tino u boljem klubu od preostale 21 u reprezentaciji.

Budite ozbiljni, ne morate voljeti Tinu, ali momku svaka cast, pored ovolikog pritiska on pravi ovakvu stvar, svima vam zaceplja usta i potpisuje za Inter, a vi i dalje pametujte.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2015, 16:47

Nije velika stvar za reprezentaciju. Moze bit apsolutno katastrofalna stvar. Jer je moguce da ce na osnovu imena kluba bit u prvih 11, a Medunjanin je za njega Xavi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 16:48

Cartman je napisao/la:Nije velika stvar za reprezentaciju. Moze bit apsolutno katastrofalna stvar. Jer je moguce da ce na osnovu imena kluba bit u prvih 11, a Medunjanin je za njega Xavi.
To je tvoje misljenje, ipak mislim da su treneri i skauti strucniji od tebe pa ovaj u Inter a ovaj na klupi Deportiva.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 16:49

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2015, 16:50

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nije velika stvar za reprezentaciju. Moze bit apsolutno katastrofalna stvar. Jer je moguce da ce na osnovu imena kluba bit u prvih 11, a Medunjanin je za njega Xavi.
To je tvoje misljenje, ipak mislim da su treneri i skauti strucniji od tebe pa ovaj u Inter a ovaj na klupi Deportiva.
Da, ime kluba je uvijek sinonim za kvalitet. :thumbup:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 16:53

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:
opet si kontradiktoran.
Kad je igrao u Hajduku pisao si da je kvalitet spazio bi ga neki veci klub, jer sve kvalitetne igrace iz HNL-a spaze i odu vani. Sad kad je to on uradio, onda vrtis drugu pricu. :rol:
Prvo je ime kluba sinonim za kvalitet, a sad je obrnuto. :rol:
1946

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 jan 2015, 16:58

dubrovnik je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Pazi ti te logike,Inter je veci klub od Citya,jest kad bi mi sad zivjeli u 80-tim i 90-im godinama proslog vijeka.Bas tu je i Safet Susic veci od Edina Dzeke.
Majko moja mila,sto smo samo mi osudjeni da zivimo u proslim vremenima a nikako da ateriramo u sadasnjost.
Rezervni tim Citya je jaci od prvog tima Intera i to je realnost danasnjeg stanja u nogometu. City je jedan od 5 najskupljih timova Evrope i to usporedjivat samo mogu ljudi koji imaju lose namjere. Ja nisam jedan od takvih i nekad me sram s kim drzim stranu u ovom slucaju.
Moj druze dubrovacki,ako bih i zbog cega volio da se Sven proda onda bih volio zbog tebe.
Objasnio sam gore,neka on razvaljuje u Hajduku,neka ga Hajduk proda u Bayern za 50 miliona samo sto dalje od reprezentacije,jer ja ne mogu preci preko nacina na koji je uguran a upravo zahvaljujuci tome danas se o njemu pise i prica,na osnovu toga mu se otvorilo.
Da nije bilo toga danas niko ne bi znao ni ko je on.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2015, 17:00

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la: To je tvoje misljenje, ipak mislim da su treneri i skauti strucniji od tebe pa ovaj u Inter a ovaj na klupi Deportiva.
opet si kontradiktoran.
Kad je igrao u Hajduku pisao si da je kvalitet spazio bi ga neki veci klub, jer sve kvalitetne igrace iz HNL-a spaze i odu vani. Sad kad je to on uradio, onda vrtis drugu pricu. :rol:
Prvo je ime kluba sinonim za kvalitet, a sad je obrnuto. :rol:
Kad sam rekao da je sinonim? Rekao sam da je los igrac, kao sto i jest. Je li on postaje bolji igrac sa potpisom za Inter? I Ibro je igrao za Hajduk pa niko nije imao nista protiv poziva, jer je imao kvalitet. Je li Hajrovic postao bolji igrac kad je otisao u Galatu ili Njemacku? Ili Stevanovic kad je otisao u Sevillu? Logika na nivou.

Lulic igra za Lazio, velik klub, dobra liga, pa je panj na kvadrat.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 05 jan 2015, 17:02

Eno Avdiju zeli Nottingham Forest :lol: gdje ce taj klub ispred Rome, City :rol:
X

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jan 2015, 17:05

Virtu4l je napisao/la:slika
Sta reci internetskim sveznalicama? :mrgreen:

Bravo Tino za iskrene pljuske koje svakim danom dijelis. Uh al ce se neki koprcati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 jan 2015, 17:09

Cekaj,cekaj,zar upravo ne procitah da je Mancini rekao "Susic je kvalitetan igrac,pred njih je buducnost" a nije rekao "Susic je ulaganje i transfer koji ce se isplatiti u buducnosti"?

Pa dobro ljudi,dokle ce ti spinovi prolaziti nekaznjeno?
Jedan kurtoazan odgovor na upit o jednom igracu se prepravlja i spinuje.Dokle? :pinokio: :beba:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 17:13

Zamora je napisao/la:Eno Avdiju zeli Nottingham Forest :lol: gdje ce taj klub ispred Rome, City :rol:
Jesi se to postidio pa promijenio potpis. sta ti radimo, djeca ti se smiju. :urnebes:
<3
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jan 2015, 17:13

@ Rusilac

Nazalost to i jest razlog ovolikih kontroverzi u vezi Tina. Tesko mi je povjerovati da i jedan od nas ne zeli da Tino uspije vec nacin na koji je uguravan na lijevu stranu naseg napada u prvih 11 je stvorio strasan otpor prema njemu kod dobrog dijela navijaca. Drago mi je sto je momak izjavio da podrzava novog izbornika jer je radi starog imao dosta problema koje inace vjeruje da ne bi niti imao. Na drugu stranu je i vise nego iritirajuci pristup dijela forumasa koji mogucu prodaju Tina u Inter vide kao pobjedu Safeta Susica. Takvi ce sutra sutati ako se slucaj ponovi sa Arslanagicem, Tankovicem ili ostalim BIH talentima sirom Evrope. Vec usporedjuju i vagaju. Tino Susic nije Safet poslije Safeta jer da sam morao birati Tina i Safeta skupa u repki nikad ne bi glasao za to pa taman Tino i u Realu zaigrao. Jer sam ostanak Amidze bi bio smrt za repku. Zato Tina za Tina a Safeta za Safeta. Transfer ovog drugog jos cekamo. Pozz.
Puno smo puta bili izdajice i ubaceni agenti. Na to sam uvijek odgovarao da ce vrijeme pokazati tko je iskreno na strani repke. Mislim da je to vrijeme doslo i prije nego sto smo se nadali.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 05 jan 2015, 17:14

Evo jedna slika iz buducnosti.

slika

Ne pitajte odkud mi :rol:
Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 05 jan 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
X

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jan 2015, 17:14

Cisto sumnjam da ce biti ista od tog transfera u Inter, realno je da ode u neki turski tim, a i ako se desi, on nema kvalitet da tamo igra, to je sigurno.
Bez obzira, ako se nametne u timu liga 5 (bilo kojem , ne Inter), neka ga Mesa pozove ( tesko mu se moze prigovoriti), prije toga, u red i dokazivanje , kao i svi drugi.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 05 jan 2015, 17:17

Mali je dokazani panj u Italiji samo moze da dobije zlatnu kantu :rol:
X

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2015, 17:23

[youtube][/youtube]

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 jan 2015, 17:25

I vi fakat vjerujete da ce ova ubleha preci u Internazionale :wtf: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 05 jan 2015, 17:28

Tino legenda, ako Bog da u reprezentaciji ce biti do svoje 37.godine

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 jan 2015, 17:30

Pazi samo slika i pozadine a ni manje, ni vise, nego od najuzavrelijih Papetovaca, slucajnost ili ipak nesto vise od toga?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza i 15 gostiju.