FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 05 jan 2015, 15:07

wwwfcsarajevoba je napisao/la:Pozdrav Bordo naciji koja koristi forum medijskog pokrovitelja Fudbalskog kluba Sarajevo, Sportsport.ba. Od danas, imamo klupski user na forumu i stojimo na raspolaganju za sva pitanja na koja ćemo blagovremeno odgovarati.

PR tim FK Sarajevo.
ah meraka :mrgreen:
ajd kad vec pricamo ko su pojačanja'? :mrgreen:

šala, super da ste vodje da mozemo dobiti odgovore i korisne info :clap:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jan 2015, 15:17

amypitar je napisao/la:Ma Velez igra kup,i tu mu je šansa za Evropu.Sa njima to nek Kodro završi,dati im kup za lagana 3 boda u Mostaru.Na Otoku uz Horde,pao bi i mnogo jaci klub.Ali treba igrati utakmicu po utakmicu do kraja prvenstva.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
gluplje priče u životu nisam čuo, znači sad, nakon sve ove dobre i pozitivne priče, sad ćemo sve to sjebat jer se "bojimo" Veleža??? rizikovat stalnu suspenziju igrača, stručnog štaba, kluba, blamažu da ne spominjem,
sam se banuj života ti!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jan 2015, 15:21

Jel nam se ovo Tare licno pridruzio :D :D

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 jan 2015, 15:23

wwwfcsarajevoba je napisao/la:Pozdrav Bordo naciji koja koristi forum medijskog pokrovitelja Fudbalskog kluba Sarajevo, Sportsport.ba. Od danas, imamo klupski user na forumu i stojimo na raspolaganju za sva pitanja na koja ćemo blagovremeno odgovarati.

PR tim FK Sarajevo.
ooo ole oleeee :njanjanja: :clap:

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 05 jan 2015, 15:33

Gledao sam intervju na kojem kaze dino selimovic da pricaju sa nekim pojacanjima duze vrijeme i da bi uskoro trebao neki transfer biti realizovan...pozz iz Australije bordo braco ;-)
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 jan 2015, 15:38

Nord1987 je napisao/la:Gledao sam intervju na kojem kaze dino selimovic da pricaju sa nekim pojacanjima duze vrijeme i da bi uskoro trebao neki transfer biti realizovan...pozz iz Australije bordo braco ;-)
jes ti lose dole :D sunce , toplo, nisi u Bosni :mrgreen:

jeste, rekao je to a i ibrak je rekao 4 pocajanja (Jedno stiglo)

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 05 jan 2015, 15:56

Frederic Veseli bi trebao potpisati ubrzo barem tako tvrde mediji...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2015, 16:04

Eh dobro je da je dos'o i PR tim, da se ne lupaju svakakve gluposti iz "prve ruke"

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jan 2015, 16:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:Eh dobro je da je dos'o i PR tim, da se ne lupaju svakakve gluposti iz "prve ruke"

Ma ne ocekuj da ce on nesto pisati o pojacanjima, nego ce samo prenositi informacije koje i zvanicna objavi.

Al evo konkretno pitanje za njega:
Da li je ostvaren bilo kakav kontakt izmedju golmana tuzlaka Pirica i/ili njegovog menadzera i ljudi iz naseg kluba?

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 05 jan 2015, 16:11

Metalist, Partizan, Puskas sa njima igramo prijateljske utakmice u anataliji.. solidni protivnici :)

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 jan 2015, 16:13

Nord1987 je napisao/la:Metalist, Partizan, Puskas sa njima igramo prijateljske utakmice u anataliji.. solidni protivnici :)
Brate znamo mi svi te informacije, ako zivis u Australiji ne znaci da informacije dodju prvo kod tebe :P :lol:
Pozz :D

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 05 jan 2015, 16:22

ade43 je napisao/la:
Nord1987 je napisao/la:Metalist, Partizan, Puskas sa njima igramo prijateljske utakmice u anataliji.. solidni protivnici :)
Brate znamo mi svi te informacije, ako zivis u Australiji ne znaci da informacije dodju prvo kod tebe :P :lol:
Pozz :D
Neka te ba, samo govorim jer vidim dosta se raje raspituje ;)

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2015, 16:36

DenchiNL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ma Velez igra kup,i tu mu je šansa za Evropu.Sa njima to nek Kodro završi,dati im kup za lagana 3 boda u Mostaru.Na Otoku uz Horde,pao bi i mnogo jaci klub.Ali treba igrati utakmicu po utakmicu do kraja prvenstva.

gluplje priče u životu nisam čuo, znači sad, nakon sve ove dobre i pozitivne priče, sad ćemo sve to sjebat jer se "bojimo" Veleža??? rizikovat stalnu suspenziju igrača, stručnog štaba, kluba, blamažu da ne spominjem,
sam se banuj života ti!!!

Nikad mi nece biti jasni ljudi bukvalci. :idea:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2015, 16:41

PR tim FK Sarajevo.
Bravo!

Jel' može pomoć oko logina na stranici?
#divovi

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jan 2015, 16:46

PR tim FK Sarajevo.

Pozdrav. :wave:

edit: Sad se sjeti, pa da pitam.

Kad možemo očekivati da na fb stranici imamo slika , mislim da to nebi bio nikakav problem, da se samo zatraži od fb i da i nama to postave, tako ćemo malo ozbiljnije izgledati strancima.

Hvala.
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 05 jan 2015, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 jan 2015, 16:49

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Eh dobro je da je dos'o i PR tim, da se ne lupaju svakakve gluposti iz "prve ruke"

Ma ne ocekuj da ce on nesto pisati o pojacanjima, nego ce samo prenositi informacije koje i zvanicna objavi.

Da li je ostvaren bilo kakav kontakt izmedju golmana tuzlaka Pirica i/ili njegovog menadzera i ljudi iz naseg kluba?
ne trebaju ti oni, NIJE i to sam davno rekao... ovo je sve lupanje gospodina menaGera i guranje u FKS, nista drugo ...

DenchiNL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 05 jan 2015, 16:54

amypitar je napisao/la:

Nikad mi nece biti jasni ljudi bukvalci. :idea:
ovo tvoje nije ni za šale buraz, mene stid za tebe šta si napisao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 05 jan 2015, 17:02

hilmo je napisao/la:

Predstavnici sportskog dijela našeg kluba jasno su u medijskim istupima dali do znanja da igrači koji se preko medija i menedžera javno nude, nisu u razmatranju. Poz

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 jan 2015, 17:03

wwwfcsarajevoba je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Predstavnici sportskog dijela našeg kluba jasno su u medijskim istupima dali do znanja da igrači koji se preko medija i menedžera javno nude, nisu u razmatranju. Poz
Ma to milioneri, samo bahato! :kralj:

Inače, kada možemo Adžu očekivati opet? Sanjao sam da će uletiti na butmir (kao sa moga avatara) i narediti da se pored akademije napravi i stadiončić od 30000 mjesta--za početak! :mrgreen:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 05 jan 2015, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 05 jan 2015, 17:04

BelminM23 je napisao/la:

PR tim FK Sarajevo.

Pozdrav. :wave:

edit: Sad se sjeti, pa da pitam.

Kad možemo očekivati da na fb stranici imamo slika , mislim da to nebi bio nikakav problem, da se samo zatraži od fb i da i nama to postave, tako ćemo malo ozbiljnije izgledati strancima.

Hvala.
Pokrenut je postupak za verificiranje sivh klupskih profila na društvenim mrežama, uključujući youtube kanal, twitter i ostale. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], nedimmmm1337, Vanja8 i 45 gostiju.