igrača u naponu snage
Tino Sveno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
MikaHakinen je napisao/la:Registrovao sam se samo da pokazam ovosvim onim "strucnjacima" koji su u liku i djelu ovog momka vidjeli iskljucivog krivca za sve lose u nasem fudbalu.
Evo vam jos jednom![]()
Pravili ste od nekakvog propalog Stilica igracinu koji ce doci i spasiti nas fudbal, a ovog momka ste crnili i kad jeste i kad to nije zasluzio. Sramotni dvostruki arsini kvazi strucnjaka sa ovog foruma.
Tino ako potpise za Inter, da nikad niti minute ne zaigra, uradio je vise u karijeri od Stilica kojeg predstavljate kao uber fudbalera ovdje.
Tino mjastore, kapa dole za ovo nabijanje kompleksa forumskoj buraniji i "patriJotama"![]()
![]()
bhsport je napisao/la: Po tvom misljenju je tako, ja ne mislim isto.
Daleko od toga da je Tino ponajbolji veznjak HNL-a,
Ma to je Safet hakovo stranicu, covjek ima veze od americke ambasade do developera u Italiji.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Mancini na današnjoj press konferenciji o Sušiću. Službena stranica Intera:
http://www.inter.it/en/news/47254" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralj rotacija.Virtu4l je napisao/la:Prebacite na 15:00. Don Roberto![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Puno puno višeRusilac je napisao/la::,jadnom Hajduku na kraju nece ni pola miliona![]()
:
Pelo je napisao/la:♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ CHELSEA
O hebem te fudbal![]()
![]()
![]()
![]()
MikaHakinen je napisao/la:Registrovao sam se samo da pokazam ovosvim onim "strucnjacima" koji su u liku i djelu ovog momka vidjeli iskljucivog krivca za sve lose u nasem fudbalu.
Evo vam jos jednom![]()
Pravili ste od nekakvog propalog Stilica igracinu koji ce doci i spasiti nas fudbal, a ovog momka ste crnili i kad jeste i kad to nije zasluzio. Sramotni dvostruki arsini kvazi strucnjaka sa ovog foruma.
Tino ako potpise za Inter, da nikad niti minute ne zaigra, uradio je vise u karijeri od Stilica kojeg predstavljate kao uber fudbalera ovdje.
Tino mjastore, kapa dole za ovo nabijanje kompleksa forumskoj buraniji i "patriJotama"![]()
![]()
Zamora je napisao/la:Mikica drzi se F1 nije nogomet za tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.