Odlična 1/4 fakat..
Bosh, Ibaka, Monroe, HorfordSoooE7 je napisao/la:Kako bih volio da Suns-i ulete u PO.![]()
Nakon prosle sezone mislio sam da ce u ovu sezonu losije startati, ali eto fino igraju. Samo sto nigdje centra nema. I ja bih pustio Thomasa ( + jos neki igrac ) za nekog centra, mislim da je on u ovoj ekipi visak.
Ne bih ja dao Greena, strasno mi drag igrac. A i uvijek odigra dobru rolu.BlueBosnian je napisao/la: Bosh, Ibaka, Monroe, Horford
Ako ciljaju na jednog od prva 2 sam Thomas neće bit' dovoljan.. Len, Dragić, Waren i Bledsoe su nedodirljivi..
A dragi su mi i blizanci i Green, al' oni su jedini "od ostalih" koji imaju neku vrijednost što se trejdova tiče..
Vjerujem da će Len izrasti u solidnog centra ala Gortat, Chandler..
sa reddit-aDonnie Darko je napisao/la:Jedna od onih utakmica kada bi neko ko prvi puta gleda Sunse pomislio da je Len koristan igrač.
Len is physically there. he is bigger, stronger, and less awkward in the paint than last year. The only problem, it seems, is in his own head. I vote we have one of the trainers punch him in the face before each game, to get him to play angry.
mislis 6 in a rowLiverpool. YNWA je napisao/la:fifth in row...
Idemo daljee!!
vidi fakat jestemiki_92 je napisao/la:mislis 6 in a rowLiverpool. YNWA je napisao/la:fifth in row...
Idemo daljee!!![]()
odkako ono drvo Plumlee sjedi na klupi a Len starta stvari su krenule na bolje
eh jos da Len ima "cojones"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.