Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2015, 23:18
Clutch je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Otelo je napisao/la:Navijaj za Atlantu, tema zjapi prazna vec 2 godine

nemoj za njih majketi ..imam havere dole u Atlanti citao sam ih po fb evo mjesec dva trube da su najaci na dunjaluku ..da im niko nije ravan istok, zapad all star tim im nista ne moze

..uglavnom nemoj samo za njih

s obzirom na to kako igraju u zadnje vrijeme, i u pravu su.

ma dobro ja ih gledam isto ko i nas prije dvije tri godine dva puta uzeli east regularna sezona..mislim mi smo znali opet da mi ne mozemo sa Brewerom,Watsonom i Bogansom nista kreirat u napadu , ali smo imali tu euforiju uzmes 4 puta Miami u sezoni pa se necemu ko nadas..doduse nismo lose ni igrali serije bii smo blizu pobjeda u 3 utakmice..jednu smo prosuli cak 18 razlike mislim onu zadnju utakmicu kad je Miami slavio ..uglavnom iskustvo mi govori da ne treba biti toliko euforican ..ebiga imam argumente to su Bullsi ...ja i dalje mislim da Cavsi imaju najvise sanse iskljucivo zbog Jamesa i naravno mi zbog sirine klupe, zbog Thibsa i najkompletni smo..na svim pozicijama imamo igrace..Mirotic moze igrat dvije pozicije,Butler dvije, Mike 2 pozicije ,Noah moze na obije ,Gasol na obije ,Hinrich na dvije, Rose cak moze biti i na SG pokusao je to Thibs ove godine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987