Parovi 1/4 KUP-a
BackSpace United-Crazy Legs
FK Kljusinari-FK Mumije
FK Formula-Cekicari
SK Stolac Hercegovina-FK Topnici
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Eh sad našo, oni našli zamjenumajestic24 je napisao/la:Zao mi je moje bivse ekipe. Ev samo da miky-ju kazem da sam se potpuno oporavio od ozljede i da sam spreman da se vratim nazad u tim.
hordas77 je napisao/la:Eh sad našo, oni našli zamjenumajestic24 je napisao/la:Zao mi je moje bivse ekipe. Ev samo da miky-ju kazem da sam se potpuno oporavio od ozljede i da sam spreman da se vratim nazad u tim.![]()
![]()
hahahah, ne pika se gol penalZavidovićanin je napisao/la:Sekretar, ja vise nisam clan FK Mumija kako stoji u Listi strijelaca i odakle meni samo jedan gol? Kad sam dao sada u 1/8 finala 5 golova???
Igrali smo protiv cekicara prijateljsku izjednaceno, a kako smo krenulli mislim da cemo procijohnnyHZ je napisao/la:cetvrtfinalna utakmica sa petoplasiranom ekipom prve lige ....
imam neki cudan filing da cemo LAGANO proci daljeal sta ocekivati drugo poslije furioznog starta
![]()
kaosto moj suigrac kaze KUP,KUP,KUP JE NAS![]()
![]()
![]()
Zavidovićanin je napisao/la:Sekretar, ja vise nisam clan FK Mumija kako stoji u Listi strijelaca i odakle meni samo jedan gol? Kad sam dao sada u 1/8 finala 5 golova???
Ako se utakmica zavrsi poslije izvodjenja penale golovi se racunaju u LP?Cisto sumnjam prosto nevjerujemZavidovićanin je napisao/la:Ma **** prvo kolo xD...Sad sam ponosni clan BackSpace-a xD....Ove Mumije strah me sa njima suradjivati jbg Visoko je blizu....Glupo sto se ne racunaju golovi iz penala, jbg i u LP se racunaju? xD
Da vam je bio Papilon, bilo bi svasta Bgm, ovako smo vas zasluzeno pobjedili.adnan24 je napisao/la:Izgubismo na penale...sa igracem manje nema nikakvih sansi da se pobjedi poslije istih
100% ja ti kazem mislim da bi i to trebalo ovdje uvesti xD123456 je napisao/la:Ako se utakmica zavrsi poslije izvodjenja penale golovi se racunaju u LP?Cisto sumnjam prosto nevjerujemZavidovićanin je napisao/la:Ma **** prvo kolo xD...Sad sam ponosni clan BackSpace-a xD....Ove Mumije strah me sa njima suradjivati jbg Visoko je blizu....Glupo sto se ne racunaju golovi iz penala, jbg i u LP se racunaju? xD
Ma dzaba vam ba sve xD.....Ja sam igrac utakmice bioAulleTa je napisao/la:Da vam je bio Papilon, bilo bi svasta Bgm, ovako smo vas zasluzeno pobjedili.adnan24 je napisao/la:Izgubismo na penale...sa igracem manje nema nikakvih sansi da se pobjedi poslije istih
addebisi je napisao/la:ne racunaju se penali ni u LP niti bi trebalo ovdje... a ne znam sta ste odlucili o produzecima, jel se tu pikaju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.