dr.van nostrand je napisao/la:ne znam kako ce preko kad je;zgmiky je napisao/la:bogdanovic bi mogao u over veceras, mislim da ce igrati vise i da bi ga mogao krenuti sut
Bojan Bogdanovic has fallen out of the Nets rotation.
jbg onda nece

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:ne znam kako ce preko kad je;zgmiky je napisao/la:bogdanovic bi mogao u over veceras, mislim da ce igrati vise i da bi ga mogao krenuti sut
Bojan Bogdanovic has fallen out of the Nets rotation.
johnnyyK je napisao/la:http://www.hoopsstats.com/aimar je napisao/la:pozz raja!
da li ima neka stranica na kojoj se moze vidjeti ucinak pojedinog igraca protiv određenog tima na ranijim utakmicama u NBA?
Hvala
izaberi ekipu, matchups, nađi ekipu koju hoćeš, boxscore i uživaj...
Neka C liga haman su do amatera doguralijohnnyyK je napisao/la:Marseille![]()
![]()
![]()
koja je liga ovaj Grenoble uopće
Ja sve govorim starom izbaci Real izgubit ce i qrac izbaci Real a ostavi Barcu kuknjavaBrezovac je napisao/la:I ajd nek mi neko kaze kako ovo sve nije nastimano, Real i Barca izgube u istom danu, padne dunjaluk citav( Samo Orbit pogodi) bodovna razlika na tabeli ostane ista i idemo dalje kao da nista nije bilo, bwin..cuda cini majke mi
I jos ovaj iz Barcelone izbaci Mesia neymara, golmana, igaju neki levati..pa smijesnoo
Ma vidit ces sutra na premieru dobitak 60 hiljada igro iz 1 u 1 nesto tamo vamo ha hu lafoJanez je napisao/la:
696 km![]()
Dok oni to sve prebroje pa pogledaju snimak utakmice pa opet provjere ..tajger je napisao/la:a jbt koliko im treba da pozeleni
jos nista da nepovjerujesorbit je napisao/la:Dok oni to sve prebroje pa pogledaju snimak utakmice pa opet provjere ..tajger je napisao/la:a jbt koliko im treba da pozeleni![]()
A kad padneš u roku od 10 sekundi ti pocrveni tiket, škutori.
tajger je napisao/la:jos nista da nepovjerujesorbit je napisao/la:Dok oni to sve prebroje pa pogledaju snimak utakmice pa opet provjere ..tajger je napisao/la:a jbt koliko im treba da pozeleni![]()
A kad padneš u roku od 10 sekundi ti pocrveni tiket, škutori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.