Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
on jeste legenda Uniteda ali ne zelim sebe lagati i pisati da je bolji od Messija kad mislim da nije, zao mi je sto ne mislim kao viMozambik je napisao/la:Gledaj ovog kvazi navijaca manchester uniteda sto pokusava na svakoj temi omalovazavati legendu kluba za koji toboze navija.
http://www.manutd.com/en/Players-And-St ... naldo.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Pep odmah u kost.Policeman je napisao/la:
Pep Guardiola"We compare Ronaldo with Messi and I have yet to see Messi dive for a penalty or cry like a little girl when shoved by defenders."
Inače to ima puno veze s njihovim značajem za ekipu,znanjem fudbala etc.Saurman je napisao/la:Pep odmah u kost.Policeman je napisao/la:
Pep Guardiola"We compare Ronaldo with Messi and I have yet to see Messi dive for a penalty or cry like a little girl when shoved by defenders."
Samo je iznio činjenice.Veliki su igrači samo što je jedan dajver a drugi nije bitna razlika.Kawhi je napisao/la:Inače to ima puno veze s njihovim značajem za ekipu,znanjem fudbala etc.Saurman je napisao/la:Pep odmah u kost.Policeman je napisao/la:
Mada kad već spominje to,barem bi Pep trebao znati da nije tačno.
[youtube][/youtube]Saurman je napisao/la: Samo je iznio činjenice.Veliki su igrači samo što je jedan dajver a drugi nije bitna razlika.
JamesJoyce je napisao/la:Seselj je djubre, al' je bolji pravnik od Tihica.
dobra partija sismisa ,ramos ih je isprovocirao postenski ,zato mu je je otamendi vratio sa kamatomEl Madrid ya lleva más penaltis a favor... ¡que la mitad de los equipos de la Liga juntos!
Barça, Espanyol, Eibar, Córdoba, Granada, Levante y Athletic con un penalti señalado, y Real Sociedad, Getafe y Villarreal con ninguno, tan solo suman siete penaltis a favor por los ocho del Real Madrid.
nemoj dzaba ,ak ih imas na klad ,idi kontriraj i uplati sve sto imas para i kucu stavi,ak imas zenu djecu ,sveLeBronfan je napisao/la:Hoće li Barca dobiti i iskoristiti ovaj kiks Reala?
imam ih, ali sam igrao i Bostona koji gubibarca_87 je napisao/la:nemoj dzaba ,ak ih imas na klad ,idi kontriraj i uplati sve sto imas para i kucu stavi,ak imas zenu djecu ,sveLeBronfan je napisao/la:Hoće li Barca dobiti i iskoristiti ovaj kiks Reala?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.