2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Dirk 18 poena do prestizanja Malonea i 7. pozicije. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Boga mi je ovaj Waiters limitiran igrac,ali ne talentom,vec kosarkaskom inteligencijom.Strasno glupe odluke donosi plus je sporadican suter,a to nikako da "skonta". 

već do poluvremena Cavsi su ovo izgubili
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi je ovaj Waiters limitiran igrac,ali ne talentom,vec kosarkaskom inteligencijom.Strasno glupe odluke donosi plus je sporadican suter,a to nikako da "skonta".
Davno rekao

Ne bih rekao da je nešto limitiran inteligencijom, koliko kod njega veliku ulogu igra samopozudanje, a on ga trenutno čini mi se nema..NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi je ovaj Waiters limitiran igrac,ali ne talentom,vec kosarkaskom inteligencijom.Strasno glupe odluke donosi plus je sporadican suter,a to nikako da "skonta".
Za šut se slažem.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izraelski strucnjak vrti rotaciju od 7 igraca...
Ima li ovaj CLE koga na klupi? Blatt samo moze sjebati jos kojeg igraca ovakvim odlukama.
Waiters
Koliki je para dobio Parsons u DAL?
Waiters

- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislim da 15 m po godini ima..tacnije 46m 3 godineBelmin6 je napisao/la:Ima li ovaj CLE koga na klupi? Blatt samo moze sjebati jos kojeg igraca ovakvim odlukama.
Waiters
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jan 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima ga on i previse,pa vidis da sutira bez imalo svjesti,a ucinak mu je los.Nije on dobar suter,pa ga ne ide ovu tekmu,vec je to stalno tako,sto ce reci da je to do BBIQ-a.Clutch je napisao/la:Ne bih rekao da je nešto limitiran inteligencijom, koliko kod njega veliku ulogu igra samopozudanje, a on ga trenutno čini mi se nema..NEZALAGANJE je napisao/la:Boga mi je ovaj Waiters limitiran igrac,ali ne talentom,vec kosarkaskom inteligencijom.Strasno glupe odluke donosi plus je sporadican suter,a to nikako da "skonta".
Za šut se slažem.

Love u idealnoj sredini za sebe. Okružen antitalentima kojima je stalo samo do lične promocije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Love u idealnoj sredini za sebe. Okružen antitalentima kojima je stalo samo do lične promocije.
da,Love igra odlicnu sezonu

Mislio sam na ovo stanje bez LeBrona. Kad se Bron vrati Love će odmah lošije igrati jer su Cavsi s Bronom playoff ekipa, a Love funkcioniše samo u lottery ekipama.lumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Love u idealnoj sredini za sebe. Okružen antitalentima kojima je stalo samo do lične promocije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Davno sam govorio da on nije ni blizu najboljeg PF lige koliko se to pominjalo.Jednostavno,sa samo jednim krajem parketa ne moze uticati dovoljno na tok utakmice...Evo primjer je i ova tekma,gdje u napadu igra fantasticno,a DAL vodi 10 razlike.lumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Love u idealnoj sredini za sebe. Okružen antitalentima kojima je stalo samo do lične promocije.
Puno to nesto meni..SaltCityAttack je napisao/la:mislim da 15 m po godini ima..tacnije 46m 3 godineBelmin6 je napisao/la:Ima li ovaj CLE koga na klupi? Blatt samo moze sjebati jos kojeg igraca ovakvim odlukama.
Waiters
NEZALAGANJE je napisao/la:Davno sam govorio da on nije ni blizu najboljeg PF lige koliko se to pominjalo.Jednostavno,sa samo jednim krajem parketa ne moze uticati dovoljno na tok utakmice...Evo primjer je i ova tekma,gdje u napadu igra fantasticno,a DAL vodi 10 razlike.lumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Love u idealnoj sredini za sebe. Okružen antitalentima kojima je stalo samo do lične promocije.
Ma kakav on i najbolji P.F.Lamarcus pa prazno,pa ostali .
Govorio si još kako!NEZALAGANJE je napisao/la:Davno sam govorio da on nije ni blizu najboljeg PF lige koliko se to pominjalo.

@KawhiNEZALAGANJE je napisao/la:@clutch Pa kad se malo bolje razmisli,@Greivis nije ni daleko od istine da je Love najbolji PF lige.
Sjećaš se ove rasprave? šega.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,ali si izostavio dio u kojem sam ja govorio o tome da je on najbolji PF ofanzivno,nikada sveukupno!Clutch je napisao/la:Govorio si još kako!NEZALAGANJE je napisao/la:Davno sam govorio da on nije ni blizu najboljeg PF lige koliko se to pominjalo.![]()
@KawhiNEZALAGANJE je napisao/la:@clutch Pa kad se malo bolje razmisli,@Greivis nije ni daleko od istine da je Love najbolji PF lige.
Sjećaš se ove rasprave? šega.

Da, jer mu fali PO. Za odbranu smo se složili da je ne igra ni Aldridge.
Izjave su ti dosta kontradiktorne u ovom slučaju.
Izjave su ti dosta kontradiktorne u ovom slučaju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Waiters covjek koji trazi loptu u svakom drugom napadu ako ne i cesce, a u odbrani nece da mrdne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.