Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 04 jan 2015, 19:16

ASD je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:

Posto vidim da je moja izjava o tome da je dovoljno vidjeti klub u koji igra nekoliko puta citirana evo ja cu reci krivo sam se izrazio moze i u sklj ekipi i ligi biti odlican igrac koji odskace kvalitetom ko sto je Besic u Madjarskoj nego recite mi jel to Tino Susic odskace tako kvalitetom od Hrvatske lige? Ne odksace nimalo nego je on bas igrac slika i prilika takve lige prosjecan igrac lige, nije ni blizu nivoa igraca poput Brozovica ili Kramarica..
Ne odskace, ali ne mozes porediti HNL sa Madjarskom Ligom jer ima puno vise kvalitetniih igraca pa je teze dominirati i biti najbolji.
On je u idealnoj momcadi lige i samim tim medju par najboljih veznjaka lige. Ne zaboravi da je u tom timu puno stranaca a Tino je tu ipak nasao mjesto. U HNLu itekako on oskace kvalitetom i to ne treba umanjivati nimalo. Tocno onoliko koliko je u prvom timu repke na poziciji na kojoj je igrao odskakao nekvalitetom u veznom redu. Bio je najlosiji prvotimac u vezi. Susic junior je medju 2-3 ofenzivna vezna u Hrvatskoj da ne recem medju 2 sto osobno mislim. Zar tim vec ne odskace od ostatka lige. To nije ni tesko da do kraja budemo posteni. U isto vrijeme jedan bivsi igrac Zeljeznicara i drugi bivsi igrac Celika koji je bio i prvi napadac mlade repke a sada su clanovi NK Osijek su teski prosjek lige. Usporedjivati Tina sa takvim igracima je ispod svake razine.

disident
Kontakt:

Post Postao/la disident » 04 jan 2015, 19:33

Tino nije bolji od Brozovića hahhahahah...ovo je najbolji vic i li je ipak totalno nepoznavanje močvare koja je pod kontrolom zdravka mamića i njegove bande.....brozović će vidjeti intera kad na vrbi rodi grožđe a maminjo bi ga davno udao da ga netko želi....TSS je ubjedljivo bio najbolji igrač hnl koji hajduku nije naklonjen ali o tome ne mogu sad pisati a dosta stvari se ionako previše zna.....nevjerojatna je količina mržnje ovdje na portalu na račun BiH reprezentativca a opet maminjo i njegovi bi pojeli hovana i hovana da vide u svojoj štali....

MeshaIzVaresha
Kontakt:

Post Postao/la MeshaIzVaresha » 04 jan 2015, 19:53

Format je napisao/la:Osim Dzeke ja me vidim da je neki igrac iz nase lige napravio zavidnu karijeru,Zuka,Stila i jos po neki imaju samo solidnu karijeru. Od Cimirota se pravi Matic,i ne samo ma forumu nego inace,nas mentalitet. Kazem gledao sam ga dovoljno da mogu reci da on nije kao Tino. Stojcev je genijalac za njega,toliko veci talenat pa mikad nije mogao igrati vani kao i mnogi drugi. Zolotic je vazio za veceg talenta od Cimirota recimo pa i Gent mu je mozda previse.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Luka Modrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2015, 20:08

dubrovnik je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:E vidis to sam zaboravio da se govori da bi to bilo tek od ljeta.U tom slucaju se stvarno nadam da Guarin i Kuzmanovic tada nece biti u klubu.Medel nema razloga nigdje odlaziti,tek je stigao prije 4,5 mjeseci i klubu treba takav igrac.

Eto ako postoji ta ponuda Seville neka to prihvati i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
Hebem ti sunce Zagrebacko samo da ne ide u Inter, pa ne mogu vjerovati :D :D :D . Sve ovako-onako, lijevo-desno ali
ipak nemoj Hajdukovca u Inter. Bolje mu je u Sevili. Ma neka ide gdje mu bude pruzena sansa pa taman i da ostane u Hajduku taj momak ima nesto u sebi. On ce ako nastavi raditi i zivjeti sportski zivot i ne zadese ga kakve povrede imati solidnu karijeru. Vrlo dobar je prospect za buducnost ove repke. Ja mu zelim Inter veliki klub i veliko ime a ipak trenutno ekipa u kojoj bi sa svojim nogometnim znanjem u dogledno vrijeme mogao i zaigrati.
Pogledaj nick i pogodi koju ekipu simpatiziram s obzirom na postove ovdje...tada ce ti se kazati razlozi zasto drukam da se transfer ne ostvari :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jan 2015, 21:09

SiamoNoi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:E vidis to sam zaboravio da se govori da bi to bilo tek od ljeta.U tom slucaju se stvarno nadam da Guarin i Kuzmanovic tada nece biti u klubu.Medel nema razloga nigdje odlaziti,tek je stigao prije 4,5 mjeseci i klubu treba takav igrac.

Eto ako postoji ta ponuda Seville neka to prihvati i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
Hebem ti sunce Zagrebacko samo da ne ide u Inter, pa ne mogu vjerovati :D :D :D . Sve ovako-onako, lijevo-desno ali
ipak nemoj Hajdukovca u Inter. Bolje mu je u Sevili. Ma neka ide gdje mu bude pruzena sansa pa taman i da ostane u Hajduku taj momak ima nesto u sebi. On ce ako nastavi raditi i zivjeti sportski zivot i ne zadese ga kakve povrede imati solidnu karijeru. Vrlo dobar je prospect za buducnost ove repke. Ja mu zelim Inter veliki klub i veliko ime a ipak trenutno ekipa u kojoj bi sa svojim nogometnim znanjem u dogledno vrijeme mogao i zaigrati.
Pogledaj nick i pogodi koju ekipu simpatiziram s obzirom na postove ovdje...tada ce ti se kazati razlozi zasto drukam da se transfer ne ostvari :mrgreen:
:D Ne znam grad stvara zbrku. A malo mi previse Tinceka nipodastavas pa si mi sumnjiv.Svakako pozdrav i vise si nego dobar forumas. :thumbup:Ali ovo jedan glas........ je ipak jace od simpatiziranja.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 jan 2015, 23:18

Evo kazu i Stilica trazi Inter, al onaj iz Bakua. :lolno:
1946

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 04 jan 2015, 23:35

Koji je sljedeci klub Tina Svena :yawn:
X

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2015, 23:49

disident je napisao/la:Tino nije bolji od Brozovića hahhahahah...ovo je najbolji vic i li je ipak totalno nepoznavanje močvare koja je pod kontrolom zdravka mamića i njegove bande.....brozović će vidjeti intera kad na vrbi rodi grožđe a maminjo bi ga davno udao da ga netko želi....TSS je ubjedljivo bio najbolji igrač hnl koji hajduku nije naklonjen ali o tome ne mogu sad pisati a dosta stvari se ionako previše zna.....nevjerojatna je količina mržnje ovdje na portalu na račun BiH reprezentativca a opet maminjo i njegovi bi pojeli hovana i hovana da vide u svojoj štali....
Ma ja ba nepravda, TSS i Hajduk najbolji ali ne daju im dusmani :lol: :lol: Eto Tino ce ti vidjeti Intera, hoce ali ako mu amidza preuzme ako postoji Interspor u Turskoj :urnebes:

ASD
Besic bi i u HNLu odskakao kvalitetom bas kao u Madjarskoj, nemoj da pokusavas da nam stavljas bratica u isti kos sa Besicem,.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 04 jan 2015, 23:52

Zamora je napisao/la:Koji je sljedeci klub Tina Svena :yawn:
Vrijeme je da se okusa u Liverpulu. Mozda njih podigne i tako spasi Rodzersu mjesto na klupi.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 jan 2015, 00:59

Zamora je napisao/la:Koji je sljedeci klub Tina Svena :yawn:
Bordeaux,Inter,Sevilla,Chelsea,Arsenal,Tottenham, i Messi bi mu zavidio :mrgreen: :mrgreen: ... vidis da ima glupih ljudi na ovom svijetu pa im se svasta moze podvalit,svakakve lazi .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2015, 01:02

bolje bit' na klupi Intera, nego Deportiva :kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 jan 2015, 01:29

Nego danas na njemackoj TV javljaju da je INter poslao Bayernu ponudu od 12 Miliona za Shaqirija. Hocel im ostat jos nesta za onog iz Ajduka???!!! :kafa:
Stadion Koševo

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jan 2015, 01:53

bhfanatic14 je napisao/la:Nego danas na njemackoj TV javljaju da je INter poslao Bayernu ponudu od 12 Miliona za Shaqirija. Hocel im ostat jos nesta za onog iz Ajduka???!!! :kafa:
Ma kad propadne naci ce Geramnija neki izgovor tipa potrosili su sve pare na Podolskog i Saquirija a Hajduk nije spustao cijenu :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2015, 01:55

Jesu to u Zapresicu nasli nekog bogatog sponzora? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 jan 2015, 01:57

BigBigBang je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Nego danas na njemackoj TV javljaju da je INter poslao Bayernu ponudu od 12 Miliona za Shaqirija. Hocel im ostat jos nesta za onog iz Ajduka???!!! :kafa:
Ma kad propadne naci ce Geramnija neki izgovor tipa potrosili su sve pare na Podolskog i Saquirija a Hajduk nije spustao cijenu :mrgreen:
Najvjerovatnije :mrgreen: nadju oni uvjek izgovor..lopovi su to ,kriminalci !
Stadion Koševo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jan 2015, 01:58

mafija je to :rol: :rol: :rol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jan 2015, 01:59

Ali uvijek ima bisera kad su u pitanju ovi nasi polovni reprezentativci i ove spekulacije, sjetimo se samo Vranjes je trebao u United a Visca u Arsenal :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2015, 02:01

Sve i da momak ostvari transfer (sto i ja ne vjerujem), mislim da ga treba podrzati. Sto je bilo amidzom bilo je, na kraju krajeva nije on kriv sto ga je forsirao, kod Mese imace tretman kao i svi ostali reprezentativci.

Ukoliko i ne uspije u Inter, nadam se da ce u Bordeaux ili Sevillu, kao sto se vrti po medijima.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2015, 02:07

Pa da predje u Cagliari ili Lorient opet ce to biti velika pljuska ovim genijalcima sto su govorili da ne moze ni u Premijer ligi igrati, a ima ih mnogo. :)
A Inter bi bila pljusketina nevidjenih razmjera... :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 09:08

"Znam Sušića iz Hajduka. Veoma je dobar nogometaš. Još je mlad i dobro mu ide. Ali neka se klub brine o transferima“, kazao je Kovačić za hrvatske medije.
:beba:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.