Hummels, varane?
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

ako vodis Man Utd u prvoj sezoni uzmi Chiellinia iz Juventusa nećes pogrjesiti, ovi bolji stoperi nece doci jer ne igras ligu prvaka ......Persie je napisao/la:Ljudi kako vi koristite ove skaute? Ja kad sam poceo sa Unitedom, automatski mi je stavio njih 10,15 po svom izboru da idu traziti, jel pametno da ih vratim kuci i da ih posaljem tamo gdje ja hocu?
I ne mogu da vjerujem, posaljem skauta na jednomjesecno trazenje stopera i na kraju se vrati nije nasao nijednog..
Može bez problema meni cak se čini brzimultrasstyle_tz je napisao/la:kakav je requirement, ako je mogao FM 14 , dal ce moc i 15 pokrenut?

Nego me zanima opcenito kako se koristi skaut sistem, United sam uzeo samo da sebi olaksam pocetak, nisam planirao s njima nesto dugo nego dok se uhodam samo.. Novi sam u FM-u pa me zanimaju neke stvari i samo.
 Nego me zanima opcenito kako se koristi skaut sistem, United sam uzeo samo da sebi olaksam pocetak, nisam planirao s njima nesto dugo nego dok se uhodam samo.. Novi sam u FM-u pa me zanimaju neke stvari i samo.loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan

ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan

ugasi antivirus,skini file instaliraj i ukljuci antivirus ponovo...
http://www.fmscout.com/c-graphics15.htmlPersie je napisao/la:Zna li neko neki mod za grbove i dresove mozda?
ugasi u podesavanjima chromea to blokiranje, tamo u advanced settings to nadji..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan

Kliknes na show all downloads i onda recover file i Hurt me pleaseultrasstyle_tz je napisao/la:ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan

Aurier je malo bolji od Martins Indija, al' et', sviđa mi se Martins Indi zbog toga što pokriva dvije pozicije
 Aurier je malo bolji od Martins Indija, al' et', sviđa mi se Martins Indi zbog toga što pokriva dvije pozicije  uz to bi imao dvije mrcine u vidu Balante i njega na stoperskim pozicijama
 uz to bi imao dvije mrcine u vidu Balante i njega na stoperskim pozicijama  

sad su mi napad i vezni red popunjeni, sljedeće sezone ako bude para, pojačat' odbranu s još jednim igračem i to je to
 sad su mi napad i vezni red popunjeni, sljedeće sezone ako bude para, pojačat' odbranu s još jednim igračem i to je to 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.