Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ASD
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la ASD » 04 jan 2015, 15:34

BigBigBang je napisao/la: Pa naravno da jesam,
Da se ponovo vratimo na tvoju misao
Dovoljno je da vidis gdje igra pa da odma znas kvaltiet tog igraca
Jesi ti jedan od onih koji su gvorili da Misimovic ne moze igrati iz kineske i Besic iz madjarske lige?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2015, 15:41

NE kontam sta ti nije jasno, Hajduk je odron od tima, dovoljno je vidjeti da igraci koji tu igraju i prodaju se da je to jedna gomila polovnjaka, u Hrvatskoj ako sta valja to je u Dinamu (kramaric je splet nekih okolnosti i onj e dinamov). A nazalost kroz reprezentaciju BiH mi smo se i uvjerili kakvi su to polovnjaci u likovima Avdije Vrsajevica i Susica juniora...

Misimovic je klasa ali naravno da ne moze igrati kad ima snage da vrhunski odigra jedno poluvrijeme ali dobro taj lik je klasa on je mogao igrati jer je ipak iskusan i jos je u njemu ostalo kvalitete iako ej otisao u polu pro ligu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2015, 15:43

BigBigBang je napisao/la:NE kontam sta ti nije jasno, Hajduk je odron od tima, dovoljno je vidjeti da igraci koji tu igraju i prodaju se da je to jedna gomila polovnjaka, u Hrvatskoj ako sta valja to je u Dinamu (kramaric je splet nekih okolnosti i onj e dinamov). A nazalost kroz reprezentaciju BiH mi smo se i uvjerili kakvi su to polovnjaci u likovima Avdije Vrsajevica i Susica juniora...
Da li si na taj nacin zakljucio i da u Rennesu igraju polovnjaci s obzirom da se Prcic nije Bog zna pokazao?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2015, 15:46

Da li si to ti zakljucio da je igrati u Rennesu i francuskoj ligi isto sto i u Hajduku i hrvatskoj?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2015, 15:47

BigBigBang je napisao/la:Naravno da nisam ne moras gledati utakmice tih futavih liga ali mozes procitati po svim vijestima da ako nekoga proglase najboljim igracem neke lige da je on bas to. A kad vec o Besicu pricamo nisu mi ni trebale cak te vijesti jer BEsic je bio ogroman talenat sa 18. godina je on igrao za a reprezentaciju, za nas odigrao vrhunski utakmicu protiv Meksika prijateljsku dakle sa njegovom kvalitetom sam bio upoznat i priej Madjarske lige. U Njemackoj nije uspio samo zbog glave i bubica sto se znao potuci sa trenerom a ne sto je bio los fudbaler kao Susic u Belgiji...
I za Husejinovica se govorilo da nije zbog glave ili mozda stomaka nije uspio Njemackoj, pa vodeci se tvojom logikom da ne treba gledati lose lige BiH i Madjarsku trebalo je obojicu odmah staviti u prvi tim.
Moglo bi se naci jos igraca koji su imali talenat pa ih uguratu u startnih 11 Repke bez da ih se gleda.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2015, 15:52

BigBigBang je napisao/la:Da li si to ti zakljucio da je igrati u Rennesu i francuskoj ligi isto sto i u Hajduku i hrvatskoj?
S obzirom kakve pruzaju partije u Repci, a ako se budemo vodili tvojom logikom da ih uopste ne trebamo gledati u klubu kako bi znali da li su kvalitet ispade da je haman isto.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 04 jan 2015, 15:52

Generaliziranje o ekipi koju uopće ne gleda :tokralju:
Zadnja izmjena: HST, dana/u 04 jan 2015, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 04 jan 2015, 15:52

Mnogi će se prestati smijat kroz koji dan, nadam se da neće biti kolektivnog rezanja žila, a ljubomornih će uvijek biti...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jan 2015, 16:29

Zavladalo je totalno ludilo. A da pricekamo ljudi jos koji dan da vidimo sto ce biti. Ako propadne transfer imat cete vi kontra Tina vremena pljuvati do mile volje kao i mi koji mu zelimo dobro da analiziramo mogucnosti i da se veselimo ako momak ipak uspije. Nije potrebno vrijedjati unaprijed. Kad se birao izbornik BIH ja sam bio za Halilhodzica ili Prosineckog. Ostatak nisam omalovazavao osim Stimca jednim postom. Da ste me pitali za Mesu bio bi mi medju zadnjim kandidatima. Covjek me svojim prvim izjavama natjerao da pomislim da sam grdno pogrijesio sto sam ga tako lose vrijednovao. Zato bi nekolicini ovdje bilo pametno ako nista da kontroliraju mrznju jer se zna vratit kao bumerang.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jan 2015, 16:36

Jesu ovo talijanski mediji maksuz Kovačića pitali o Svenu? Pa, lijepo.
:)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2015, 16:39

ASD je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Naravno da nisam ne moras gledati utakmice tih futavih liga ali mozes procitati po svim vijestima da ako nekoga proglase najboljim igracem neke lige da je on bas to. A kad vec o Besicu pricamo nisu mi ni trebale cak te vijesti jer BEsic je bio ogroman talenat sa 18. godina je on igrao za a reprezentaciju, za nas odigrao vrhunski utakmicu protiv Meksika prijateljsku dakle sa njegovom kvalitetom sam bio upoznat i priej Madjarske lige. U Njemackoj nije uspio samo zbog glave i bubica sto se znao potuci sa trenerom a ne sto je bio los fudbaler kao Susic u Belgiji...
I za Husejinovica se govorilo da nije zbog glave ili mozda stomaka nije uspio Njemackoj, pa vodeci se tvojom logikom da ne treba gledati lose lige BiH i Madjarsku trebalo je obojicu odmah staviti u prvi tim.
Moglo bi se naci jos igraca koji su imali talenat pa ih uguratu u startnih 11 Repke bez da ih se gleda.
AHAHAHAHAHHA cuj Husejinovica mi poredi sa Besicem taj Husejinovic nije uspio i zbog glave a realno i nije kvalitet za Njemacke lige sto se kasnije i dokazalo BEsic je dokazao nastupom na svjetskom i transferom u Everton i najjacu ligu na svijetu da je ipak bilo samo do glave i tinejdzeskih bubica, smijesan si sa poredjenjima. Cuj trebalo je oba staviti u prvi tim :lol: :lol: Safete jesi to ti, BEsica je trebalo staviti jer je kvalitet a Susica je trebalo ostaviti u Splitu gdje mu je i mjesto a ne da ide u Brazil i to cuj ti njega molim te u prvih 11 :lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2015, 16:44

ne kontam poredjenja husejnovic,susic ,besic :roll: :roll: nikakve slicnosti nemaju kao igraci , ovdje se radi o bolesti ljudi da ne mogu preci preko svog ega i reci ma neka ide u Inter dobro je to za nasu reprezentasciju a i za Tina ,ne lakse je reci kako je kloc,kramp ismijavati ga i tako dalje . tipicno za nas mentalitet :oops: :oops: :oops:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jan 2015, 16:53

bordobijeli je napisao/la:ne kontam poredjenja husejnovic,susic ,besic :roll: :roll: nikakve slicnosti nemaju kao igraci , ovdje se radi o bolesti ljudi da ne mogu preci preko svog ega i reci ma neka ide u Inter dobro je to za nasu reprezentasciju a i za Tina ,ne lakse je reci kako je kloc,kramp ismijavati ga i tako dalje . tipicno za nas mentalitet :oops: :oops: :oops:
Ma nije to tipino za nas mentalitet !
Za nas mentalitet je tipicno da dozvolimo da nas neko pravi budalom, pa da nam kumuje sunovratu, pa da nas onda jos pravi budalom..i da se onda, cinicno, onima koji kritikuju, skrece paznja da su nekorektni i ne zele dobro reprezentaciji.
Dakle, taj igrac nije smio ni prismrditi reprezentaciji, kamo li otici na SP, amidza mu je trebao biti otjeran prije godinu...e tu smo pokazali kakav smo narod. Umjesto da ih sikterisemo, u paketu, mi dozvolimo da nas jos vuku za nos ! To je nas problem, a ne kritikovanje. Problem je sto se vodi diskusija oko prosjecnog igraca HNL i opet ce nam ga naturiti u reprezentaciju.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 jan 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 jan 2015, 16:53

Sta ima ko Hajduka gledat? Ljudi zaostaju 17 bodova nakon 19 kola. Vise bodova bjezi Dinamo Hajduku nego Hajduk pretposljednjoj ekipi lige.

Ako laze koza ne laze rog. A ovdje se plasira prica o nekom Hajduku. Smijesno.
Celik!3,2,2.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jan 2015, 16:56

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima ko Hajduka gledat? Ljudi zaostaju 17 bodova nakon 19 kola. Vise bodova bjezi Dinamo Hajduku nego Hajduk pretposljednjoj ekipi lige.

Apsolutno, pogledas Europa ligu, Dinamo i Rijeku, bile su sve utakmice na TV-u, ocijenis kako igraju, oduzmes 50% i to je Hajduk.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2015, 17:02

SjeverniVjetar je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ne kontam poredjenja husejnovic,susic ,besic :roll: :roll: nikakve slicnosti nemaju kao igraci , ovdje se radi o bolesti ljudi da ne mogu preci preko svog ega i reci ma neka ide u Inter dobro je to za nasu reprezentasciju a i za Tina ,ne lakse je reci kako je kloc,kramp ismijavati ga i tako dalje . tipicno za nas mentalitet :oops: :oops: :oops:
Za nas mentalitet je tipicno da dozvolimo da nas neko pravi budalom, pa da nam kumuje sunovratu, pa da nas onda jos pravi budalom..i da se onda, cinicno, onima koji kritikuju, skrece paznja da su nekorektni i ne zele dobro reprezentaciji.
Dakle, taj igrac nije smio ni prismrditi reprezentaciji, kamo li otici na SP, amidza mu je trebao biti otjeran prije godinu...e tu smo pokazali kakav smo narod. Umjesto da ih sikterisemo, u paketu, mi dozvolimo da nas jos vuku za nos ! To je nas problem, a ne kritikovanje. Problem je sto se vodi diskusija oko prosjecnog igraca HNL i opet ce nam ga naturiti u reprezentaciju.
sto se tice sušica trebao je otici poslije SP to je greska ljudi u savezu a sto se tice Tina mislim da momak zasluzuje priliku cak sam ubjedjen da ce biti na spisku Bazdarevica a i ovo interesovanje intera za njeg dovoljno pokazuje da nije bas kloc kakvog ga mi ovdje smatramo i to zbog jednog razloga sto se preziva Sušic i sto mu je bio amidza bivsi selektor.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 04 jan 2015, 17:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta ima ko Hajduka gledat? Ljudi zaostaju 17 bodova nakon 19 kola. Vise bodova bjezi Dinamo Hajduku nego Hajduk pretposljednjoj ekipi lige.

Apsolutno, pogledas Europa ligu, Dinamo i Rijeku, bile su sve utakmice na TV-u, ocijenis kako igraju, oduzmes 50% i to je Hajduk.

Onda pogledaš 4. pretkolo i vidiš da bi Hajduk igra istu Europa ligu da mu je dosuđen penal u Kijevu. I onda pogledaš taj Dinamo koji 70 minuti ne zapuca na Poljudu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jan 2015, 17:06

pa da se to gleda u fudbalu gdje ko igra ,odnosno samo na osnovu toga zakljucivati da igrac ne valja to je smijesno ,pa sto srbija nema uspjeha s nogometnom reprezentacijom svi igraju u vrhunskim klubovima :?:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 jan 2015, 17:06

Svaka ti je zlatna druze.
Evo jedna paralela koja je upravo aktuelna.Na pravom smo putu da nehljebovicka žgadija zauvijek otjera naseg najperspektivnijeg kosarkasa mozda i svih vremena,NBA igraca i buducu mega-giga zvijezdu Juku Nurkica a idioti kazu "steta sto ne smiri bubice u glavi i ne potcini se jednom Konakovicu i Mahmutovicu"nebitnim likovima,muljatorima,lopovima,mesetarima i uhljebima.A Juka Nurkic je vazniji za ovu drzavu od svih tih likova,skupa sa njihovim mahalama,kvartovima i svime sto se u njima nalazi.
To je logika podanika naviknutih na mazohizam, da slusaju i da ih uvijek neko tlaci.

Sto se tice Svena nevjerovatna masinerija ga gura,puno ljudi imalo bi proviziju od prodaje ali sve je uzalud,on nema kvalitet za nista vise od Hajduka(danasnjeg)sto se vec pokazalo i sto ce se i dalje pokazivati.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 04 jan 2015, 17:09

Pa kako će ovo mega-kvotanje bit za bar dana to neće bit istina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Mahmalone i 22 gosta.