Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Nije tu stvar u tome voli li neko igraca ili ne. Stvar je u tome da ovaj igrac i njegova porodica godinama u lice lazu javnost prodavajuci svoje lazi i ublehe (a sve na stetu reprezentacije BiH) ljudima ko da su ovce, od malverzacija da je ovaj kloc defanzivni vezni kako bi dobio poziv, sad do ovih nebuloza kako ga zele poznate evropske ekipe. Na kraju je sve ispalo na tome da je ovaj ublehas postao stalni clan prvih 11 nase reprezentacije, cuj svakakve su ublehe potpisivale ugovore sa velikim ekipama ali ovo je ipak previse cuj pa ako ovaj panj ode u Inter pa onaj Kramaric bi realno trebao u Real Madrid ili Bayern it o da bude prvi spic a ne u Leicester City ili onaj Brozovic takodje...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jan 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Samo neka dodaje prvom do sebe pa cemo ga braniti statistikom.Saurman je napisao/la:Sad će se javiti patriote koji će tvrditi da Tino panj Sušić ima potreban kvalitet da zaigra za nekog evropskog velikana.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Lazovski klan Susic je poznat po raznim lazima kojima su obmanjivali javnost, od toga da nisu gurali igrace iz cuvene agencije, pa su onda nakon svjetskog plasirali cuvenu laz da ga Iran zeli za selektora pa su dobili po nosu kad su se Iranci javili i rekli da nikad nisu kontaktirali ublehu niti ga zele (bile su i one provale da ga zeli PSG
), Tina ublehu nema u koji klub nisu ugurali od Spanske, Francuske, Engleske sad i Italijanske lige, pa su onda plasirali najvecu nebulozu od svih da Anela Hadzica trazi Newcastle a Avdiju Vrsajevica Midlesborough, Tino Sven Susic je defanzivni vezni
i kako onda se neko cudi kad se ljudi nasladjuju?
A na kraju sto je najjace amateri ni tu propagandu nisu znali raditi jer se nijedan njihov pulen ni poslije silnog guranja u reprezetaciji cak i igranja na svjetskom nije prodao 

- ASD
- Kontakt:
Sta ako se proda i zaigra u nekoj ligi petice?BigBigBang je napisao/la:Lazovski klan Susic je poznat po raznim lazima kojima su obmanjivali javnost, od toga da nisu gurali igrace iz cuvene agencije, pa su onda nakon svjetskog plasirali cuvenu laz da ga Iran zeli za selektora pa su dobili po nosu kad su se Iranci javili i rekli da nikad nisu kontaktirali ublehu niti ga zele (bile su i one provale da ga zeli PSG), Tina ublehu nema u koji klub nisu ugurali od Spanske, Francuske, Engleske sad i Italijanske lige, pa su onda plasirali najvecu nebulozu od svih da Anela Hadzica trazi Newcastle a Avdiju Vrsajevica Midlesborough, Tino Sven Susic je defanzivni vezni
A na kraju sto je najjace amateri ni tu propagandu nisu znali raditi jer se nijedan njihov pulen ni poslije silnog guranja u reprezetaciji cak i igranja na svjetskom nije prodao
Ode ljudi stvarno imaju ozbiljnih poteškoća...BigBigBang je napisao/la:Lpa su onda plasirali najvecu nebulozu od svih Avdiju Vrsajevica Midlesborough,
-
Je li moze jedan post bez uvrijedljivih kvalifikacija na racun drugih forumasa ?HST je napisao/la:Ode ljudi stvarno imaju ozbiljnih poteškoća...BigBigBang je napisao/la:Lpa su onda plasirali najvecu nebulozu od svih Avdiju Vrsajevica Midlesborough,
Zao mi je sto misljenje pojedinaca ide kontra interesa tvog tima, sto upucuje na to da necete bas tako lako rijesiti finansijske probleme, ali moras shvatiti da vecina misli da je TSS prosjecan HNL igrac, kojem je hajduk plafon i da su price o Intreima, Chelseima..dobro poznata suplja prica.
Zasto tako mislimo? Zato sto sa klanom Susic imamo izrazito negativna iskustva lazi, manipulacija, cinizama , zamijena teza...Zato sto je doticni TSS, apsolutno nezasluzeno, uguran u avion za Brazil, na racun Rahimic i Zukanovica, zasluznih reprezentativaca, zato sto je bio okidac za sunovrat reprezentacije , a ove potonje stavke nam daje pravo, ne da sumnjamo u njega, nego da ga ne podnosimo .
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 jan 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I ako se nadje neki glupan koji popusi pricu ublehaske porodice vrlo brzo ce ga glava zaboliti od tog transfera jer je lik polovnjak...mislim kako da se proda sad kad nije mogao frisko nakon forsiranja na svjetskom?ASD je napisao/la:Sta ako se proda i zaigra u nekoj ligi petice?BigBigBang je napisao/la:Lazovski klan Susic je poznat po raznim lazima kojima su obmanjivali javnost, od toga da nisu gurali igrace iz cuvene agencije, pa su onda nakon svjetskog plasirali cuvenu laz da ga Iran zeli za selektora pa su dobili po nosu kad su se Iranci javili i rekli da nikad nisu kontaktirali ublehu niti ga zele (bile su i one provale da ga zeli PSG), Tina ublehu nema u koji klub nisu ugurali od Spanske, Francuske, Engleske sad i Italijanske lige, pa su onda plasirali najvecu nebulozu od svih da Anela Hadzica trazi Newcastle a Avdiju Vrsajevica Midlesborough, Tino Sven Susic je defanzivni vezni
Sto se tice ovog sto me citirao za Avdiju sta ti vjerujes da je Midlesbrou htio Avdiju ali eto nije mogao zbog radne dozvole jel?

SjeverniVjetar

Ovdje to nemoguce, dok' god Haris & Co prolaze bez bana godinama, a oni su upravo poceli to bavljenje forumasima a ne temama...SjeverniVjetar je napisao/la:Je li moze jedan post bez uvrijedljivih kvalifikacija na racun drugih forumasa ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
A najjace lik nasao ovo o Avdiji Vrsajevicu da mi osporava ko da je u pitanju Coentrao a ne Vrsajevic 

Ne znam di je problem šta izlazim sa činjenicama.SjeverniVjetar je napisao/la: Je li moze jedan post bez uvrijedljivih kvalifikacija na racun drugih forumasa ?
Isprike Rahimiću šta nije iša glumit 23. rezervu, a baš se toliko naigra u reprezentaciji u kvalifikacijama.

Evo i ovi genije osporava ponudu Middlesbrougha za Avdiju, mislim da dalje ne moram.
-
- Kontakt:
Ko ce da gleda utakmice mrtvog Hajduka pa ljudi nece da gledaju Dinamo koji je Real Madrid i Chelsea kombinovano za smijesni Hajduk? Dovoljno je da vidis gdje igra pa da odma znas kvaltiet tog igraca a i nazalost igrali su ti momci za reprezentaicju pa smo se uvjerili u njihovu klasu. Reci mi molim te zasto je propao transfer u Midlesbrough jel zbog radne dozvole? Ako jeste zbog toga ja cu ti naci sto primjera igraca iz sklj drzava koji igraju u Championshipu a nemaju uslove za 75% nastupa za reprezantaciju...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jan 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Odbio transfer u Sevilju za 5,5 mil eura , želi u Inter..
Avdija Maicon Vrsajevic i Tino lazni zadnji vezni Susic
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- ASD
- Kontakt:
Sve si rekao o sebi.BigBigBang je napisao/la:Dovoljno je da vidis gdje igra pa da odma znas kvaltiet tog igraca
-
Cinjenica je da lazima i bezobrazlukom ni TSS nece otici u Inter, niti ce se Hajduk izvuci iz blata, a i ne treba, jer i jedan i drugi su tamo gdje zasluzuju bitiHST je napisao/la:Ne znam di je problem šta izlazim sa činjenicama.SjeverniVjetar je napisao/la: Je li moze jedan post bez uvrijedljivih kvalifikacija na racun drugih forumasa ?

Muhamed Bešić Ferencvaroš. Nema na čemu.BigBigBang je napisao/la:Ko ce da gleda utakmice mrtvog Hajduka pa ljudi nece da gledaju Dinamo koji je Real Madrid i Chelsea kombinovano za smijesni Hajduk? Dovoljno je da vidis gdje igra pa da odma znas kvaltiet tog igraca a i nazalost igrali su ti momci za reprezentaicju pa smo se uvjerili u njihovu klasu.
I ja ću ti nać 100 istih koji radi toga nisu uspili, gleda se više parametara pri radnoj dozvoli od jednog nastupa gori doli.Reci mi molim te zasto je propao transfer u Midlesbrough jel zbog radne dozvole? Ako jeste zbog toga ja cu ti naci sto primjera igraca iz sklj drzava koji igraju u Championshipu a nemaju uslove za 75% nastupa za reprezantaciju...
-
- Kontakt:
Pa naravno da jesam, cuj ti molim te Kramaric prekuca ligu, izdominira i u ligi evrope grupama i trazi ga Leicester City a ovog panja trazi Inter? Ako je to stvarno istina Italijanska liga i veliki Inter su bas dotakli dno...ASD je napisao/la:Sve si rekao o sebi.BigBigBang je napisao/la:Dovoljno je da vidis gdje igra pa da odma znas kvaltiet tog igraca
HST
Pricas mi o igracima koji u smijesnim ligama ipak svojom kvalitetom odskoce i prodaju se odlicnim nastupima na velikoj sceni poput Besica kojeg je btw kupio Everton za manje love nego sto ce kao Inter Susica dovesti

Po kojim su to onda parametrima gledali ako cemo gledati sve parametre osim godina Avdija je komotno mogao dobiti dozvolu imao nastupe svjeze u kvalifikacijama igrao na svjetskom jos gol zabio ali djaba opet mu eto neadadose. Jedino objasnjenje mi je da su ovi u FA bolji skauti od ovih Midlesborougvih pa su procjenili da je lik kloc nevidjene vrste.
Na tvoju veliku žalost doć će oboje na svoje misto a ti ćeš patit u mukama i krepat u istimaSjeverniVjetar je napisao/la: Cinjenica je da lazima i bezobrazlukom ni TSS nece otici u Inter, niti ce se Hajduk izvuci iz blata, a i ne treba, jer i jedan i drugi su tamo gdje zasluzuju biti

Dakle gleda si utakmice Ferencvarosa? Skačeš sam sebi u usta.BigBigBang je napisao/la:
HST
Pricas mi o igracima koji u smijesnim ligama ipak svojom kvalitetom odskoce i prodaju se odlicnim nastupima na velikoj sceni poput Besica kojeg je btw kupio Everton za manje love nego sto ce kao Inter Susica dovestiDakle pricam o najboljim igracima tih sklj liga poput Besica i Kramarica a ne prosjecnim igracima prosjecnih ekipa tih sklj liga poput Susica...
Šta se tiče ostalog, malo edukacije ne škodi, neman vrimena ni volje objašnjavat.
-
- Kontakt:
Naravno da nisam ne moras gledati utakmice tih futavih liga ali mozes procitati po svim vijestima da ako nekoga proglase najboljim igracem neke lige da je on bas to. A kad vec o Besicu pricamo nisu mi ni trebale cak te vijesti jer BEsic je bio ogroman talenat sa 18. godina je on igrao za a reprezentaciju, za nas odigrao vrhunski utakmicu protiv Meksika prijateljsku dakle sa njegovom kvalitetom sam bio upoznat i priej Madjarske lige. U Njemackoj nije uspio samo zbog glave i bubica sto se znao potuci sa trenerom a ne sto je bio los fudbaler kao Susic u Belgiji...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.