Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E **** ti gasol mater
ne kontam kako **** majku svi za ovog debila govore da je on najsigurniji over i on padne u pm
ne kontam kako **** majku svi za ovog debila govore da je on najsigurniji over i on padne u pm
- 10DelPiero
- Kontakt:
Glat bi prosao da se Denver nije odvojio na 23 razlike prije 4/4 mada meni ni to nije pomoglo kad trener Denvera sve mu **** i dalje igrao sa prvom petorkom i normalno Chandler zabije 2x za 3p i prelazi u roku od minute i to 7:30 i 6:32 onda slijedi time out 6:32 i tek onda sjeda na klupu a vodili 31 **** im sve glupo i opet igralibojler je napisao/la:E **** ti gasol mater

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dodjem stavim prvo parove rega svi mi glat prodju turci mi vode 2:0 , gosti stizu lafo na 2:2 i daje im crveni sudija u 92 frajer puca loptu sa 5 metara odskace mu isto ko da mu je neko rukom bacio i on pogodi golmana u prsa izbi covjeku grudni kos **** mu dzeko mater tako i on isto ne zna pucat , drugo odigram vamo sve fino i on me supcina obori jos vidim nurkica onog malog usranog debila da ga on nesto blokira mater li mu malesnu **** u picku glupu onu10DelPiero je napisao/la:Glat bi prosao da se Denver nije odvojio na 23 razlike prije 4/4 mada meni ni to nije pomoglo kad trener Denvera sve mu **** i dalje igrao sa prvom petorkom i normalno Chandler zabije 2x za 3p i prelazi u roku od minute i to 7:30 i 6:32 onda slijedi time out 6:32 i tek onda sjeda na klupu a vodili 31 **** im sve glupo i opet igralibojler je napisao/la:E **** ti gasol mater
ne kontam kako **** majku svi za ovog debila govore da je on najsigurniji over i on padne u pm![]()
![]()
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jos su ga bili stavili na 20p i ponistise ma sinoc je sve na ruku islo al' dzaba 

Alessandro Del Piero !
10DelPiero je napisao/la:Jos su ga bili stavili na 20p i ponistise ma sinoc je sve na ruku islo al' dzaba
Ma ocam da sam pao na necem drugog ne bi mi bilo krivo nego svi se kunu u njega gdje god pogledas on se namece da je dobar za veceras sve te vamo max betovi te sve islo na njega covjece jebote sretnes komsiju pitas ga sta ima kaze gasol over eto sta ima u **** -.-
2 dana zaredom prolazim NBA

bojler je napisao/la: jebote sretnes komsiju pitas ga sta ima kaze gasol over eto sta ima u **** -.-

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima li neko da se odavno kladi u MaxBetu, imaju li u ponudi kartone i kornere. Nikako ne mogu da nadem.
Alessandro Del Piero !
Nemaju još uvijek za sve mečeve nego ovako imaju: http://www.maxbet.ba/wp-content/uploads ... _Bosna.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;10DelPiero je napisao/la:Ima li neko da se odavno kladi u MaxBetu, imaju li u ponudi kartone i kornere. Nikako ne mogu da nadem.

Steph je napisao/la:bojler je napisao/la: jebote sretnes komsiju pitas ga sta ima kaze gasol over eto sta ima u **** -.-

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa brate nerviram se ocam puko sam kad padam na nerealnim stvarimaSabinho je napisao/la:Steph je napisao/la:bojler je napisao/la: jebote sretnes komsiju pitas ga sta ima kaze gasol over eto sta ima u **** -.-
btw

kad se pravis pametan pa nedas da dodje iz 2 u 1 e doce pa da si jos tolki
pa ja nisam se ni nado da ce ostat 1:2 mafijoi jedna ona jadna
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 04 jan 2015, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
izdrzi sivaspor 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@bojler
Predlažem ti iskreno par dana odmora pucaš po svim šavovima i psihički i kladioničarski odmori druže malo nije vrijedno sekiranja.

Predlažem ti iskreno par dana odmora pucaš po svim šavovima i psihički i kladioničarski odmori druže malo nije vrijedno sekiranja.

Ma brate bgm moram prestat skroz igrat ja kad dodjem u crnu seriju ja se ne vadim ko iz toga ko ni medo iz sna ne igram kladionicu 5 dana dodjem da odigram igram 3 listica npr sva tri po 1 i to se meni desavaju nerealne stvari kosarku dodjem igram vode mi 17 razlike dodje zadnja cevrtina ljudi ih zgaze popusim fudbal vode 2:0 2:2 do kraja dodjem odigram ono domacin daje go negdje da upotpunim parove padnem na tome ... pa roknut se sestre mi dodjem sinoc gledam forume pratim likovi glasaju ko je kao najsigurniji i 200 glasova ono gasol over :O reko ma vidis kako znaju ljudi sta ti je jutros ustanem nurkic se prsi po sportsport ne boji se nikog blokiro nesto on da mu ja **** mater da ga isjecem ko kurban sto mog igraca blokira picka mala jedna **** mater uvijek me nasi jebu il mi fuli zicer il nas bosnjo dodje baci se glavom od stativu samo da meni ne udje loptaJanez je napisao/la:@bojler
Predlažem ti iskreno par dana odmora pucaš po svim šavovima i psihički i kladioničarski odmori druže malo nije vrijedno sekiranja.![]()
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hvala drug da ne trazim bezvezeJanez je napisao/la:Nemaju još uvijek za sve mečeve nego ovako imaju: http://www.maxbet.ba/wp-content/uploads ... _Bosna.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;10DelPiero je napisao/la:Ima li neko da se odavno kladi u MaxBetu, imaju li u ponudi kartone i kornere. Nikako ne mogu da nadem.

Alessandro Del Piero !
Pa ne možeš tako razmišljati brate kladionica nije samo prijedlozi, ima puno i do sreće kad hoće hoće. Ali kad stane brate đaba ti sve. Samo jedno trebaš da shvatiš da je kladionica takva vazda da će ti vazda i uvijek gol faliti, pola koša, korner, žuti. A i NBA također znaš koliko se mora stvari poklopiti da bi pogodio igrača od dobre šuterske noći, bez problema sa ličnim, povrede i milion drugih faktoka. A i to za Jusufa ne valja da tako pričaš i psuješ pa nije momak kriv što zna da dobro odigra odbranu i zaustavi Gasola.
Kažem ti odmori brate nemoj igrati 7 dana čitaj knjige, šetaj, uživaj u snijegu pij kafe provedi vrijeme sa djevojom i sl. Jer te očigledno stalo i ne možeš da dobiješ znam kako ti je dešava mi se to svaki dan pa i to od 2:0 do 2:2 ili imam oba daju gol i 3+ u 11. minuti bude 1:1 i tako ostane. I šta da radim da skačem sa zgrade, opušteno ni prvi ni posljednji pad idemo dalje dan za dan.
Uživaj broo i čuvaj zdravlje đaba tiketi i silni novci ako ćeš oboliti ne do Bog ( a ozbiljno ti govorim).
@10DelPiero
I drugi put broo

Kažem ti odmori brate nemoj igrati 7 dana čitaj knjige, šetaj, uživaj u snijegu pij kafe provedi vrijeme sa djevojom i sl. Jer te očigledno stalo i ne možeš da dobiješ znam kako ti je dešava mi se to svaki dan pa i to od 2:0 do 2:2 ili imam oba daju gol i 3+ u 11. minuti bude 1:1 i tako ostane. I šta da radim da skačem sa zgrade, opušteno ni prvi ni posljednji pad idemo dalje dan za dan.

Uživaj broo i čuvaj zdravlje đaba tiketi i silni novci ako ćeš oboliti ne do Bog ( a ozbiljno ti govorim).

@10DelPiero
I drugi put broo

mislim ono .. bacam ga na nju dva do tri puta dnevno, ponekad i do pet puta

Janez je napisao/la:Pa ne možeš tako razmišljati brate kladionica nije samo prijedlozi, ima puno i do sreće kad hoće hoće. Ali kad stane brate đaba ti sve. Samo jedno trebaš da shvatiš da je kladionica takva vazda da će ti vazda i uvijek gol faliti, pola koša, korner, žuti. A i NBA također znaš koliko se mora stvari poklopiti da bi pogodio igrača od dobre šuterske noći, bez problema sa ličnim, povrede i milion drugih faktoka. A i to za Jusufa ne valja da tako pričaš i psuješ pa nije momak kriv što zna da dobro odigra odbranu i zaustavi Gasola.![]()
Kažem ti odmori brate nemoj igrati 7 dana čitaj knjige, šetaj, uživaj u snijegu pij kafe provedi vrijeme sa djevojom i sl. Jer te očigledno stalo i ne možeš da dobiješ znam kako ti je dešava mi se to svaki dan pa i to od 2:0 do 2:2 ili imam oba daju gol i 3+ u 11. minuti bude 1:1 i tako ostane. I šta da radim da skačem sa zgrade, opušteno ni prvi ni posljednji pad idemo dalje dan za dan.![]()
Uživaj broo i čuvaj zdravlje đaba tiketi i silni novci ako ćeš oboliti ne do Bog ( a ozbiljno ti govorim).![]()
@10DelPiero
I drugi put broo
Ma odo na bjelasnicu da pijem kafu **** ovo sve ako neko bude na bjelasnici slucajno nek mi pridje visi mi **** nad glavom platim mu kafu

QPR

20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.