Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ja kako znam pustili su ga davno upravo zbog toga, sad se prica ide u Celik.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobro ali sam mislio da će sačekati januar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Za vas potpiso jedan fudbaler Zvijezde Gradacac
Ko bi to mog'o biti 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
odevingi je napisao/la:Za vas potpiso jedan fudbaler Zvijezde Gradacac
Reci nam da i mi znamo
Niko nije upoznat sa desavanjima unutar kluba.Kada je u pitanju dovodjenje igraca i odlazak ne postoje nikakve info.
Sigurno je jedino da se kamp gradi i da ce se u punom kapacitetu moci koristiti od marta.
Sigurno je jedino da se kamp gradi i da ce se u punom kapacitetu moci koristiti od marta.
Gdje gradite kamp ??
U Hadžićima.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jel to zajedno sa Radnikom ili Olimpic gradi samostalno.Mancini je napisao/la:U Hadžićima.
Za pohvalu je u svakom slučaju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko znam i jedni i drugi će koristiti s tim što je Olimpic dobio sredstva od UEFA-e kao aplikant. Može i lupus ovo potvrditi.
U ovoj godini je gradnja fitnes sale,restorana,devetnaest soba,sest svlacionica,uredjenje travnatog terena i terena sa vjestackom travom.Naredne godine se planira daljnja izgradnja jos jednog travnatog terena i reflektora.
Korisnici su Olimpic i Radnik Hadjici.
E odlično je to sve! 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 04 jan 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Definitivno bi u narednim godinama Sarajevski derbi mogao biti Sarajevo-Olimpic! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa.ovo ako bude ovako kako pises..bice bas dobro. I sto rece predhodnik ...izgleda da ce se igrati derbi FCS vs Olimpiclupus je napisao/la:U ovoj godini je gradnja fitnes sale,restorana,devetnaest soba,sest svlacionica,uredjenje travnatog terena i terena sa vjestackom travom.Naredne godine se planira daljnja izgradnja jos jednog travnatog terena i reflektora.
cestitam na ovome...potez vrijedan paznje
Negdje sam gledao (TVSA mislim) da su neki tereni već završeni?lupus je napisao/la:U ovoj godini je gradnja fitnes sale,restorana,devetnaest soba,sest svlacionica,uredjenje travnatog terena i terena sa vjestackom travom.Naredne godine se planira daljnja izgradnja jos jednog travnatog terena i reflektora.
Tereni su naslijedjeni od prije a sada ide usminkavanje.Olimpic vec cijelu jesen koristi terene za treninge.hilmo je napisao/la:Negdje sam gledao (TVSA mislim) da su neki tereni već završeni?lupus je napisao/la:U ovoj godini je gradnja fitnes sale,restorana,devetnaest soba,sest svlacionica,uredjenje travnatog terena i terena sa vjestackom travom.Naredne godine se planira daljnja izgradnja jos jednog travnatog terena i reflektora.
Molim vas predjite negdje drugo sa prepucavanjima,ne zamarajte nas.

Evo poraslo za jos 20.

EDIT:
183..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto konacno neki clanak
Samo da nam dodju Kanu i Thiago i bicu sretan
A ovo za Pirica, kontam mozda hoce pritisnuti Ibrakovica da pozuri ili nabija cijenu, inace sto bi im rekao nesta tako.

Samo da nam dodju Kanu i Thiago i bicu sretan

A ovo za Pirica, kontam mozda hoce pritisnuti Ibrakovica da pozuri ili nabija cijenu, inace sto bi im rekao nesta tako.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.