FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdav bordo braćo sretna nova 2015
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vidi prije početka sezone sta se pisalo u vezi PuzijaBuzdovan je napisao/la:Ma ko ovdje pljuje Puzigacu, ne znam odakle ti to.BeSha1992 je napisao/la:nemoj da pljujete Puzigacu, ne znam kako mozete pojedini, pa covjek je svaku utakmicu davao 120% svojih mogucnosti i kao bek dao 7 golova u prvenstvu plus u Evropi 2... razumijem ja da nam se cesto desi da se ogrijesimo o nekog igraca, ali mislim da Puzigaca to ne zasluzuje, i da njegovo mjesto u ekipi ne treba biti upitno ni slucajno... Pod Mehinom palicom sigurno ce jos vise biti fizicki spreman...
p.s. cestitke njemu za osvojenu nagradu za najboljeg igraca u polusezoni, ja sam glasao za njega...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa dobro mi smo poznati po tome da nemamo strpljenja sa igračima, i da kod prve greške ospemo sa "pljuvanjem"
Evo npr. Benko je po mnogima dokazan napadač, i ja vjerujem da jeste, ali dok se ne pokaže u Gradačcu, Koševu i u Vrapčićima za mene je Krste napadač broje jedan.
Puzijeva titula je sasvim zaslužena, ali isto tako ne bi bilo nezasluženo i da je Gojko osvojio. Fino bi bilo kada bi ovakve ankete postavljali u zadnjoj sedmici mjeseca da biramo najboljeg igrača mjeseca.
Evo npr. Benko je po mnogima dokazan napadač, i ja vjerujem da jeste, ali dok se ne pokaže u Gradačcu, Koševu i u Vrapčićima za mene je Krste napadač broje jedan.
Puzijeva titula je sasvim zaslužena, ali isto tako ne bi bilo nezasluženo i da je Gojko osvojio. Fino bi bilo kada bi ovakve ankete postavljali u zadnjoj sedmici mjeseca da biramo najboljeg igrača mjeseca.
Proglasiti treba na kraju prvenstva , sve ostalo je mac sa 2 ostrice. Odigra neko dobro prvi dio sezone a onda fa nigdje nema u drguom...
Hajmo Ibrak,da krenemo sa pojacanjima.Mahala zakazala skroz.
Iskreno , "brine" me ona izjava Kusturice u kojoj kaze...i da nam niko ne dodje , dovoljno smo jaki sa starom ekipom plus Benko. Kazem "brine me " ali u isto vrijeme mislim da je u pravu (osim golmana)amypitar je napisao/la:Hajmo Ibrak,da krenemo sa pojacanjima.Mahala zakazala skroz.
Pored toga on je najavio da cemo pokusati dovesti bar dva jaka pojacanja a i Ibrakovic je najavio pojacanja na cetri pozicije golman,stoper,zadnji vezni (Rustemovic) i ofanzivni vezni.HordeBL je napisao/la:Iskreno , "brine" me ona izjava Kusturice u kojoj kaze...i da nam niko ne dodje , dovoljno smo jaki sa starom ekipom plus Benko. Kazem "brine me " ali u isto vrijeme mislim da je u pravu (osim golmana)amypitar je napisao/la:Hajmo Ibrak,da krenemo sa pojacanjima.Mahala zakazala skroz.
Vise ce se znati u toku ovog mjeseca, tacnije do pocetka priprema mislim da cemo imati kompletiran igracki kadar.
Ti si opet šampion !
Ma nećemo sigurno, uvijek kod nas uleti neko na kraju priprema (Jajalo) ili nakon završetka (Benko).
Ma samo je bitno da golaman dođe, pa nek dođe u martu!

Ma samo je bitno da golaman dođe, pa nek dođe u martu!
ako cemo realno gledati, uz zadrzavanje postojeceg kadra sto je vrlo vjerovatna solucija i pored Benke koji moze igrati, nama su potrebna pojacanja samo u dvije linije i to, dobar golman i kvalitetan stoper koji ce dobro zaostriti konkurenciju Dupovcu i Tatku, ne kazem da oni nisu dovoljno dobri ili nesto u tom smislu nego cisto iz razloga da postoji neko ko im puse za vratom i da nisu sigurni u prvih 11 i da se od njih trazi maksimalan pristup jer ocigledno Risto nije opravdao ocekivanja !!!
na svim ostalim pozicijama imamo dovoljno kvalitetnih igraca koji mogu iznijeti proljece kako u ligi tako i u kupu !!!
na svim ostalim pozicijama imamo dovoljno kvalitetnih igraca koji mogu iznijeti proljece kako u ligi tako i u kupu !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 03 jan 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ibrak rece da je ovo "zatisje pred buru". E sad da vidimo kakve ce bura da bude.. Siguran sam da cemo biti zadovoljni na kraju prelaznog roka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dosta nam je bura iz prošlosti, one uvijek neku štetu nanesu
@collector

@collector

Kusturica je upravu i ne trebaju nam pojacanja posebno smo dobro popunjeni u ofanzivi.Imamo bas dobro popunjen igracki kadar.Pojacati zadnju liniju i golmana.Mada sam ja ubjeđen da ce do pocetka prvenstva doci neki kapitalac.
Imamo iskusnu uigranu ekipu koja je zajedno vec par godina.Dobru i siroku klupu.Mislim da smo tu u prednosti nad svim ostalim klubovima.
Imamo iskusnu uigranu ekipu koja je zajedno vec par godina.Dobru i siroku klupu.Mislim da smo tu u prednosti nad svim ostalim klubovima.
-
- Kontakt:
"Pozitivna" bura je izuzetak!hilmo je napisao/la:Dosta nam je bura iz prošlosti, one uvijek neku štetu nanesu![]()
@collector

- odmazda
- Kontakt:
Sa Farisom Handžićem se u sutra ili prekosutra opet vode razgovori za produženje što može značit da cimi ili samke samo kažem ne shvatajte ozbiljno! Možda napuštaju... Ovo za fareta znam...
faris uopste ne igra poziciju ni cimirota ni radovca... tako da tesko da to ima veze jedno sa drugimodmazda je napisao/la:Sa Farisom Handžićem se u sutra ili prekosutra opet vode razgovori za produženje što može značit da cimi ili samke samo kažem ne shvatajte ozbiljno! Možda napuštaju... Ovo za fareta znam...
- odmazda
- Kontakt:
Faris može igrati i poziciju centralnog a može igrati i iza špiceva [WINKING FACE] mada je bolji radi tehničke potkovanosti i podvaljivanja lopte na poziciji polu špica al o tome... Ako samo sad da produžiBenko je napisao/la:faris uopste ne igra poziciju ni cimirota ni radovca... tako da tesko da to ima veze jedno sa drugimodmazda je napisao/la:Sa Farisom Handžićem se u sutra ili prekosutra opet vode razgovori za produženje što može značit da cimi ili samke samo kažem ne shvatajte ozbiljno! Možda napuštaju... Ovo za fareta znam...
joker90 je napisao/la:Ibrak rece da je ovo "zatisje pred buru". E sad da vidimo kakve ce bura da bude.. Siguran sam da cemo biti zadovoljni na kraju prelaznog roka.
Bilo ili ne bilo ( a nadam se da hoce bar 2 igraca)...imamo ekipu koja se moze uz zalaganje i trud probiti do 1 mjesta i tu ostati do kraja. Naravno ocekujem i kup da uzmemo opet. Napad nam je boli glava , kao i vezni red....malo slabiji dio tima nam je odbrana ....Meho zna , pokazao je i dokazao je a ako uzmemo u obzir da nam svi dolaze na AFH , mogu reci da sam optimista.
ne znam sto brinete bezveze, odmah da se ogradim nisam insajder niti znam sta se desava oko kluba, ali ako je rekao Ibrakovic da ce doci 4 ( 1 dosao ), nece slagati, lahko je navaljati nekih panjeva iz ovih ekipa iz BiH, ali vjerovatno se gledaju pojacanja koja ce unaprijediti nasu igru...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Fare prvo treba da rijesi neke stvari sam sa sobom i da dode pameti.U suprotnom bice jedan od mnogih koji su zavrsili u Vratniku,Hridu i sl.Benko je napisao/la:faris uopste ne igra poziciju ni cimirota ni radovca... tako da tesko da to ima veze jedno sa drugimodmazda je napisao/la:Sa Farisom Handžićem se u sutra ili prekosutra opet vode razgovori za produženje što može značit da cimi ili samke samo kažem ne shvatajte ozbiljno! Možda napuštaju... Ovo za fareta znam...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Po meni problem je nastao ,sto se pisalo o mnogobrojnim igracima koji su se vezivali sa FK.Sarajevom .Sa nekim opravdano,sa nekim ne,ali pođimo redom; Misimovic,Borjan,Stevanovic,Kelava,Alispahic,Zec,Said,Pirić i dr.I sad navijaci ocekuju od tih silnih imena da pola dođe,sta li vec.
Nema potrebe gomilati igrace,po meni stoper i golman,a kasnije ako uleti kakav kapitalac koji nema kluba,dobro nam dosao.
Imamo dobru ekipu dugo na okupu,široku klupu,dobar raspored.Mislim da smo sa Sirokim glavni kandidati.Tu je jos Zrinjski, koji bi mogao se umjesati,ostalo borba za Evropu.
Po meni najvaznija stvar,je da ste ekipa formira prije priprema,i da Kodro ima kompletiranu ekipu prije odlaska u Brotnjo.Nadam se da se pojacanja znaju, i da u klubu cekaju samo da praznici prođu i da se sa istim potpišu ugovori.

Nema potrebe gomilati igrace,po meni stoper i golman,a kasnije ako uleti kakav kapitalac koji nema kluba,dobro nam dosao.
Imamo dobru ekipu dugo na okupu,široku klupu,dobar raspored.Mislim da smo sa Sirokim glavni kandidati.Tu je jos Zrinjski, koji bi mogao se umjesati,ostalo borba za Evropu.
Po meni najvaznija stvar,je da ste ekipa formira prije priprema,i da Kodro ima kompletiranu ekipu prije odlaska u Brotnjo.Nadam se da se pojacanja znaju, i da u klubu cekaju samo da praznici prođu i da se sa istim potpišu ugovori.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jan 2015, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.