Do sada su uspjevali u tome nekoliko puta.

Koliko ja znam bit će novih dolazaka ove zime i barem 2 igrača će biti pojačanja u pravom smislu riječi a ne samo prinove.Ali pričekajmo 10-ak dana i bit će sve jasnije .HercUSrcu je napisao/la:Sumnjam nekako da ćemo uspjeti osigurati neka xtra pojačanja, ali neka nas uprava ugodno iznenadi.
Do sada su uspjevali u tome nekoliko puta.
daj ba pm... ludim od ovih tvojih postovaZrinjskiMostar je napisao/la:Kao sto sam vec pisao dolaze igraci extra za 2 znam sigurno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zna li netko tko bi to mogao biti ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Bola,sta sam god dosad od provjerenih igraca slao po p.m nesto se izjalovili pa ne zelim vise malo strpljena... dolazi jedan igrac iz hajduka samo toliko a bio je njegov prezimenjak nekad kod nas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ivan-anton vasilj lijevi bek . šta će nam on od pere i stojekanarinac je napisao/la:cuo sam da vam neki vasilj treba doc iz hajduka sad imali takav ja ga nisam primijetio ove godine u ekipi
nezz mozda ovaj vas novi vidi nes u njemuprimasquadra je napisao/la:ivan-anton vasilj lijevi bek . šta će nam on od pere i stojekanarinac je napisao/la:cuo sam da vam neki vasilj treba doc iz hajduka sad imali takav ja ga nisam primijetio ove godine u ekipi
što ne dovedu kiša koji igra 2.ligu
fanaticoszg je napisao/la:Ako igrac,o.p.Vasilj,Koji se nije mogao nametnuti u Slaven Belupu predstavlja pojacanje,onda stvarno "gradimo" europski Zrinjski
primasquadra je napisao/la:
intervju sa krstičevićem
Ovo su dvije važne informacije iz prve ruke ,jedino me interesuje hoće li "novo ime "biti samo "novo ime" ili pojačanje.Ovaj klub iz cvajte je vjerovatno Inglstadt.Govoreći na predstavljanju novog trenera Zrinjskog, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta osvrnuo se i na nova pojačanja.
Ognjen Todorović i Sven Dedić sigurno neće biti jedina pojačanja aktualnog prvaka, a do početka priprema Zrinjski će dobiti još barem jedno pojačanje.
“Gledamo da dodatno ojačamo vezni red i sigurno da ćemo do početka priprema, odnosno do ponedjeljka dovesti još neko novo ime”, kazao je Šulenta.
Novinare je, ipak, najviše zanimalo što je s Ivanom Crnovim, jer ponajboljem igraču Zrinjskog ističe ugovor krajem sezone.
“Crnov osmog siječnja ima vjerojatno presudan razgovor i nakon toga će se više znati. On pregovara s jednim članom 2. Bundeslige, druge njemačke lige. Mi znamo da on ima veliku želju otići u inozemstvo i ako se dogovori mi mu nećemo praviti probleme. Ako ipak ostane, onda je to dobro za klub”, dodao je Šulenta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.