AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 03 jan 2015, 15:37

hvala druze, vjeruj da ti zavidimo, i mi bi sad al jbg ne moze se nekad...

mayku mu yebem ajmo makar na ljeto sabrat se nas 4-5 pa otici i mi malo, eto Milana nije toliko daleko, ako treba evo ja su s kolima, naspemo corbe i opleti hehe, ponesemo seb argeta i somuna i moze nam biti 2-3 dana :D Poderemo Boneru i Poli-a ako gdje trefimo i kud ces veci merak :D

Milan Channel reports that Cerci will be available for the match against Sassuolo on Tuesday :opaopa:

Sky reports that Milan and Atlético Madrid also spoke about the midfielder Mario Suarez during the Cerci-Torres negotiations.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jan 2015, 20:40

Hahahahaha cuj argeta :D :D dobar si jbt :D

Blago tebi drug kad si imao priliku otici,valjda i mi nekad isto dozivimo.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2015, 21:55

Probable line-up vs. Sassuolo (4-3-3): Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, Montolivo, Muntari; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.
Rope sta kazes :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 22:36

... :rol: :rol:

Ma pusti ti meni ovo probable line up, cekajmo ofisl :P Ma ne znam vala, ne vidim smisla rizikovanja Abatea i Silje poslije toliko vremena odsustva i poslije samo tri odradjena treninga jer ce nam trebati u narednim utakmicama, a ovo naglo bacanje u vatru vise moze donijeti loseg nego dobrog, pogotovo jer su obojica ionako skloni povredama. Pa yebemu, ako protiv Sasula ne mogu priustiti taj luksuz pa izvesti neke nestandardne igrace, e onda yebo ti nas. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2015, 22:51

rope11 je napisao/la:... :rol: :rol:

Ma pusti ti meni ovo probable line up, cekajmo ofisl :P Ma ne znam vala, ne vidim smisla rizikovanja Abatea i Silje poslije toliko vremena odsustva i poslije samo tri odradjena treninga jer ce nam trebati u narednim utakmicama, a ovo naglo bacanje u vatru vise moze donijeti loseg nego dobrog, pogotovo jer su obojica ionako skloni povredama. Pa yebemu, ako protiv Sasula ne mogu priustiti taj luksuz pa izvesti neke nestandardne igrace, e onda yebo ti nas. :P
Neka Inzaghi i treneri koji su za to placeni procjene da li ima smisla ih rizikovat ili ne. Kakav luksuz sjeti se samo Palerma.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 23:21

Ma u sustini me briga, neka rade sa njima sta hoce, ali nakon mjesec i po odusustva i nakon samo odradjena 3 treninga ne vidim po kom osnovu bi bilo pametno gurati ih u postavu i ne treba mi nikakav strucnjak za takav zakljucak. :mrgreen: Uci sa klupe da, ali svih 90 minuta ne.

e pa palermo spada u sferu "yebo ti nas" :mrgreen: ono se nikako nije smjelo desiti i tu nema opravdanja, jednostavno takva noc i splet losih okolnosti (a spomena radi, to se desilo sa nasom najjacom postavom). mislim da sasulo nije taj protivnik protiv koga ne mozes napraviti istupak i staviti recimo polija na beka, za silju vise manje nebitno jer imamo armera ... stvar je da nam treba onaj abate sa pocetka sezone jer tek sad slijedi prava bitka za trece mjesto i ne vrijedi rizikovat radi jedne utakmice gdje njegovo odsustvo sigurno nece uticati na rezultat.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jan 2015, 23:39

Kad je onako brzinski uveo Montoliva u prvih 11 nakon povrede,mozemo komotno ocekivati i Abatea :D
Uglavnom ko god bude igrao moramo pobjediti,imamo i taj vjetar u ledja od Real Madrida,tako da sve osim 3 boda je katastrofa.

Forza Milan!!

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 04 jan 2015, 10:20

Kako bi nam sad sneider lego za malih 8 mil :crazy: :crazy: :crazy:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jan 2015, 11:43

Silvio je najludji frajer na svijetu ja budale braco draga,cuj pip huraaaa ih natjero dase dernjaju Cerci se sjebo ko foka hahajahahaha,i Sretna i Bericetna Najnovija Godina braco :D

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 jan 2015, 12:38

Berlusconi totalno prolupao,ili ima neki plan?! Jučerašnje izjave upućuju na jedno od to dvoje.

Evo i Santon se opet navodi kao moguća akvizicija.Haman Galliani želi sveitalijanski Milan.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jan 2015, 12:42

Santon se spominje jedno 16 prelaznih rokova, valjda je jasno da od njega nema ništa. Možda su jedino Perina više puta povezivali s Milanom od njega. :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2015, 13:18

Bit ce da je ipak samo prolupao. :rol:

Meni se taj Santon uvijek svidjao (kao igrac :problem: ) i volio bih ga vidjeti u Milanu, cak mislim da bi ga sad mogli dovesti lakse nego prethodnih sezona jer je zbog povreda ispao iz ekipe (bar imam dojam da su onaj Jaanmat i Dummet nedodirljivi zasad). I za nesto manje pare naravno.

Mada pedofil definitivno pravi italijanski Milan, vec ih je 6 prvotimaca i ako sam dobro brojao, najmanje njih 15 sveukupno.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 jan 2015, 15:09

rope11 je napisao/la:E ja ti kaem da nece :rol: stavljam golog cercija na avatar ako izgubim opkladu :rol:

Mislim, ne znam, sve je moguce. Ali kako sam skontao, lik je imao neku zajebanu povredu pete koja se valjda samo mirovanjem moze rijesiti tako da ne znam koliko bi bilo pametno odmah ga bacati u vatru pri tim okolnostima. Jos samo fali da obnovi povredu bezveze, ionako je sav hakljav.

@hvala, i tebi sretna... jesi li bio u casi milan? :tokralju:
Bio sam, muzej je super interaktivan je skoro cijeli, mene je odusevio kao i grad cijeli :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jan 2015, 16:14

slika

Alessio Cerci’s arrival means #ACMilan can wait until the summer to take Suso on a free transfer from Liverpool
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2015, 16:33

milanist je napisao/la:slika

Alessio Cerci’s arrival means #ACMilan can wait until the summer to take Suso on a free transfer from Liverpool
Joj gledaj sredineee :crazy:

Pa ne mogu da vjerujem da nisu u stanju kupiti kvalitetnog veznjaka ili preći na 4-2-3-1 formaciju ako ništa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 jan 2015, 17:02

Naši i kad se interesuju za veznog igrača,to je defanzivno orjentisan igrač.Zadnji u nizu je Mario Suarez,ali možda je on zamjeena za De Jonga,čiji se odlazaak opet spominje.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2015, 17:08

Ma sto je najgore nemas koga ni ubaciti, De Jong i Van Ginkel nedostupni, ovo ostalo smece.
Mada ne znam sta je falilo da Niang/Saponara krenu mec, al' vazno je da za ona ublehu gansku uvijek ima mjesta. :roll:

Eto opet navodno De Jong navodno ide :lol: a s obzirom koliko vec dugo "potpisuje" taj novi ugovor, nista nije iskljuceno.
Ma vala, izmamit sto vise para od ManU koji ce ga ionako pretplatiti i ici na novog veznjaka, ionako mu je 30 godina. Eh, tad bi nam Illara fino sjeo, kakav Mario Suarez u pm.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2015, 17:34

rope11 je napisao/la:Ma sto je najgore nemas koga ni ubaciti, De Jong i Van Ginkel nedostupni, ovo ostalo smece.
Mada ne znam sta je falilo da Niang/Saponara krenu mec, al' vazno je da za ona ublehu gansku uvijek ima mjesta. :roll:

Eto opet navodno De Jong navodno ide :lol: a s obzirom koliko vec dugo "potpisuje" taj novi ugovor, nista nije iskljuceno.
Ma vala, izmamit sto vise para od ManU koji ce ga ionako pretplatiti i ici na novog veznjaka, ionako mu je 30 godina. Eh, tad bi nam Illara fino sjeo, kakav Mario Suarez u pm.
Možda opet kupujemo iz Atletica tog Suareza mada sumnjam da će ga Cholo olako dati jer mu je to bitan igrač. Illara je puno realniji u slučaju da De Jong ode, a recimo kada bi doveli Kokea iz Atletica to bi bilo idealno, dobar veznjak sa finom vizijom prema naprijed.

Btw gledam ovog Kroosa trenutno u Realu, čovjek među TOP 3 veznjaka na svijetu sigurno, pravi "box to box" igrač.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2015, 17:53

Eh ja, Koke ne moze docekati doci u raspali Milan, da ne pricam sto imamo para, ma samo nek' kazu koliko hoce. :mrgreen:
Nazalost, takvi likovi (ukljucujuci Kroosa i ekipu) su stvar proslosti za ovaj Milan, necemo to ni narednih 10 godina gledati.

Ma uvalit ga za nekih petnaestak miliona i dovesti illaru na posudbu :mrgreen:
jos suso/ili neki napadac i bek, po mogucnosti santon, eh... :zviz:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jan 2015, 18:05

rope11 je napisao/la:Eh ja, Koke ne moze docekati doci u raspali Milan, da ne pricam sto imamo para, ma samo nek' kazu koliko hoce. :mrgreen:
Nazalost, takvi likovi (ukljucujuci Kroosa i ekipu) su stvar proslosti za ovaj Milan, necemo to ni narednih 10 godina gledati.

Ma uvalit ga za nekih petnaestak miliona i dovesti illaru na posudbu :mrgreen:
jos suso/ili neki napadac i bek, po mogucnosti santon, eh... :zviz:
Da je babi muda :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.