KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
78:70 za Bosnu, kraj vrlo brzo ako već i nije
Cestitke Bosni na pobjedi i dobrom startu,u Capljini je ocito bilo gusto...jos su domacini bili totalno neuigrani,tako da ce Siroki i Igokea tesko uzeti bodove u Capljini... Po meni kljucna utakmica je na Pecari izmedju Sirokog i Bosne,ako domacin pobjedi vise od 10 razlike tesko ce Bosna biti ispred njih...
Bilo je veoma vazno da dobro odigramo i pobijedimo prvu utakmicu,cestitke bosni na pobjedi,IDEMO PO TITULU!!!
mozda je bolje sto bosna nije dovela nijedno pojacanje,jer mislim da se ovaj tim uigrao i dokazali su da se ovakav tim bosne moze nositi sa najacim timovima iz nlb lige,tako da mislim da ni igokea ni siroki nemaju nikakve sanse ako bosna bude igrala svaku utakmicu kao onu protiv zadra i partizana.
zajebana ova capljina
mozda je bolje sto bosna nije dovela nijedno pojacanje,jer mislim da se ovaj tim uigrao i dokazali su da se ovakav tim bosne moze nositi sa najacim timovima iz nlb lige,tako da mislim da ni igokea ni siroki nemaju nikakve sanse ako bosna bude igrala svaku utakmicu kao onu protiv zadra i partizana.
zajebana ova capljina

Vince Carter-Best Dunker of All Time!
muha -mahalski igrac -opet pravi probleme ,da li se u klubu sankcionisu ovi ispadi ????
momak se trudi da i sebi i klubu obori ucinak ...
zato kod W nije ni igrao ...
Poznato je da je Bosna u NLB imala najgluplje igrace,nisu oni jednom prokockali dobijenu utakmicu..evo i u Capljini je mogli biti tako...Bosnu samo titula moze spasiti,jedino se tako gnjev navijaca moze smiriti,a posto titulu necemo osvojiti onda uprava ide na vjesanje,nije Muha kriv sto je glup,nego sto uprava njega i slicne drzi u klubu...CP3 je napisao/la:muha -mahalski igrac -opet pravi probleme ,da li se u klubu sankcionisu ovi ispadi ????
Da nama ne bi Muhe prosle subote u Zetri ne bi se sada imali razloga igrati.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Je li tebe majka rodila pesimistična ili si ovdje došao namjerno da prosipaš pesimizam?Ja ni u jednom tvom postu nisam pročitao da lijepo govoriš o KK Bosni i o bilo kojem igraču.Prema tome ako si ti navijač Bosne onda sam ja najveći navijač Igokea-e.k_c je napisao/la:Poznato je da je Bosna u NLB imala najgluplje igrace,nisu oni jednom prokockali dobijenu utakmicu..evo i u Capljini je mogli biti tako...Bosnu samo titula moze spasiti,jedino se tako gnjev navijaca moze smiriti,a posto titulu necemo osvojiti onda uprava ide na vjesanje,nije Muha kriv sto je glup,nego sto uprava njega i slicne drzi u klubu...CP3 je napisao/la:muha -mahalski igrac -opet pravi probleme ,da li se u klubu sankcionisu ovi ispadi ????
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
da da moj dragi mahalac sada je muha sigurno najzasluzniji sto mi imamo kao neke sanse da ponovo zaigramo u NLB. to su ciste gluposti ja odavno nisam procitao smjesniji post.
muha je najsmjesniji igrac koji je ikad igrao u KK Bosni i moze biti sretan sto mu je jedina konkurencija Zlaja koji je takođe promašaj pa moze i dobiti neku minutazu a inace on ne bi mogao igrati ni u jednom imalo ozbiljnijem klubu a to nam pokazuje gdje se sada nasa bosna nalazi.
muha je najsmjesniji igrac koji je ikad igrao u KK Bosni i moze biti sretan sto mu je jedina konkurencija Zlaja koji je takođe promašaj pa moze i dobiti neku minutazu a inace on ne bi mogao igrati ni u jednom imalo ozbiljnijem klubu a to nam pokazuje gdje se sada nasa bosna nalazi.
You are someone else I am still right here
Nemamo mi baš neke šanse za NLB ligu.
Zašto je to tako?
Nemamo pleja.Nemamo centra. Eto zato!
To ne znači da neću dolaziti na utakmice da bodrim Bosnu ali i ne očekujempuno pa će mi biti lakše ako i ne uspiju stići do finala.
Zašto je to tako?
Nemamo pleja.Nemamo centra. Eto zato!
To ne znači da neću dolaziti na utakmice da bodrim Bosnu ali i ne očekujempuno pa će mi biti lakše ako i ne uspiju stići do finala.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka cast igracima bosne za pobjedu 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
a sucima nista?Mirza_Hordas je napisao/la:svaka cast igracima bosne za pobjedu

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Imp je napisao/la:a sucima nista?Mirza_Hordas je napisao/la:svaka cast igracima bosne za pobjedu
nisam pratio tekmu pa ne znam sta se desavalo a nisam ni procitao izvjestaj
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ma Bosna rutinski ovo odradila, bila u grču. Kakvi suci, kakav je to izgovor sada. Čapljina u košarci tek napreduje, još su mali za Bosnu, a i mislim da će takvi i ostati.
vjeruj mi da tu nije bilo nista rutinski jer je na samom kraju bilo jako jako gutavo... a toga nema ako se rutinski odradi utakmica. jednostavno tim u kojem igra muhamed pasalic ne moze biti ozbiljan tim nikako.Neutral je napisao/la:Ma Bosna rutinski ovo odradila, bila u grču. Kakvi suci, kakav je to izgovor sada. Čapljina u košarci tek napreduje, još su mali za Bosnu, a i mislim da će takvi i ostati.
You are someone else I am still right here
istina je da je capljina jos mala za bosnu,al je i cinjenica da su je suci pogurali da pobjedi tu malu capljinuNeutral je napisao/la:Ma Bosna rutinski ovo odradila, bila u grču. Kakvi suci, kakav je to izgovor sada. Čapljina u košarci tek napreduje, još su mali za Bosnu, a i mislim da će takvi i ostati.

Skauting je katastrofalan i dokaz da nije novac osnovni problem.Na početku sezone na pozicijama 1 i 5 doveli smo pojačanja koja to nisu.Jovanović i Bajić nisu opravdali niti jedan fening koji je dat za njihovo dovođenje.Zimić bi ubijeđen sam igrao bolju odbranu od Bajića a ni Jovanović nije pokazao da je puno bolji igrač od Pašalića.Zaključak:potrošio se solidan novac na Bajića i Jovanovića(za mene lično veliko razočarenje,možda i zato što sam previše očekivao od ovoga igrača) a realno nisu u stanju odigrati na većem nivou od Zimića i Pašalića.Pogrešno investiran novac.I ne samo ovaj put.
Izgleda da nije glavni igrac bio na parketu ...
Feliks Kojadinovic je jedina ne promasena investicija ,sigurno i Rakocevic ,a ostalo je sve za nasu ligu prosjek ...
Osjetilo se grcenje kada nema Feliksa da razigra ...Odma je to ekipa nizeg ranga ,a ne NLB lige...
Feliks Kojadinovic je jedina ne promasena investicija ,sigurno i Rakocevic ,a ostalo je sve za nasu ligu prosjek ...
Osjetilo se grcenje kada nema Feliksa da razigra ...Odma je to ekipa nizeg ranga ,a ne NLB lige...
ekipa je gradzena oko sehovica (najveci promasaj u toj ulozi), jovanovic je trebao brzom igrom da probija i pravi visak (od njega i dalje ocekujem vise ipak prva prava sezona i odmah teska povrijeda), bajic je jeftina verzija centra (ocekivao sam barem 50% vise kao minimum) , a kada se samo sjetim da je stanojevic bio u igri, istina neigra odbranu, ali zato zabija, moram priznati da nam je otpao mahalbasic (ali tu uprava isto snosi krivicu) koji je trebao biti igrac buducnosti za bosnu i sa kojim bi imali daleko manje problema u relizaciji i odbrani (barem 7-8 pt. i 5-6 sk. sto bi bilo odlicno za back-up), za zimica i dalje smatram da je steta sto je otisao jer nije nista losiji od bajica, ali je barem nase dijete, mislim da smo se i prebrzo otarasili ceskovica (manje) i vucurovica (vise jer ako njega krene ubija, a krene ga svaka 4-5 utakmica, dok njegovu zamjenu radonjica samo protiv CZ u beogradu) i coplanda koji sada u rodnoj zemlji veoma solidno igra i momak je imao veoma dobar sut, taman da zamjeni isti kod kojadinovica, a ovaj bi razigravao, u ostalo kao sto je i islo protiv olimpije i FMP-aCP3 je napisao/la:Izgleda da nije glavni igrac bio na parketu ...
sto se tice kasnijeg skautinga promasaj je milosevic (ja i fera smo vise zeljeli stevica tj. pravu 4, a ne ovaga ja igram sam), a rakocevic i kojadinovic su napokon pojacanja i ako ovaj prvi sada u manjku kvalitetnih krilnih centara koje je imao u buducnosti i partizanu sada pokazuje limitiranost u visini i samim tim u skoku
sto se mene tice jovanovic podbacio, ali ne toliko da mu nebi dao jos jednu sansu
bajic - podbacio i ako je imao nekoliko solidnih partija
milosevic-vidi bajic
rakocevic - pogodak, ali ne puni
copland - vidi gore napisano
sehovic - najveci podbacaj u liderskoj ulozi, ali sada kada je lidersku ulogu (apsolotno zasluzeno) preuzeo kojadinovic pokazuje da njemu najvise odgovara uloga igraca iz sjene sto igra veoma dobro, a sto govori da smo imali kojadinovica od pocetka (ili ikonica) nebi nikada bili na zadnjoj poziciji
kojadinovic - pored svojih nekoliko zutih minuta u svakoj utakmici pravi motor ove ekipe
djurasovic - pravi borac i buducnost bosne uze kojadinovica i jovanovica (ocekujem daleko bolju sljedecu sezonu, a mislim da ce to sada pokazivati i u ligi 6) + jos jednu sezonu sehovica, ovaj put u njemu primjerenijoj ulozi igraca iz sjene + oporavljenog sarajliju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
napisah svasta, ali zaboravih napisati poentu:
da je nasa uprava bila manje skrta na pocetku (citaj kojadinovic kojeg je htjeo i vlado) i pametnije (citaj slucaj mahalbasic), sada nebi bili u ovakvoj situaciji jer nebi morali letati citavu sezonu za novim, a jeftinim pojacanjima
da je nasa uprava bila manje skrta na pocetku (citaj kojadinovic kojeg je htjeo i vlado) i pametnije (citaj slucaj mahalbasic), sada nebi bili u ovakvoj situaciji jer nebi morali letati citavu sezonu za novim, a jeftinim pojacanjima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.