Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 17:00

@dubrovnik
U svakom slucaju jako teska odluka. Mozda vise nikad nece dobiti ponudu jednog Intera ne zna ni koliko ce igrati za reprezentaciju a po drugoj strani sanse da se naigra su jako male. I trebao bi da pruzi jako dobre partije. Po meni bi bilo bolje da kao najbolji igrac naprimjer Verone poslje dvije godine zaigra za Inter, Juventus itd..

Kovacic, Guarin i Hernanes su mnogo bolji igraci od njega. Hernanes je mozda malo sporiji samo ima duplo bolju tehniku od Tina igrati ce jos 4,5 godina u Italiji i 4-5X je skuplji igrac od Tina i jos je Brazilac. O Kovacicu i Guarinu ne treba ni trositi ni rijeci. M'Vila je bio jedan od najboljih igraca Francuskog prvenstva prije par godina. Kuzmanovic je iskusan defanzivac. A na krilima nece igrati sigurno. Ne znam sta bi ti vise rekao o tome osim jako teska odluka. Moze uspijeti a moze i propasti. Neka mu je sa srecom.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 03 jan 2015, 17:03

Ajax je napisao/la:
Husejinovic bi igao sigurno u Hajduku
Ne.
Sarajlijc@ je napisao/la:[

Nije ni ovaj najbolji u Hajduku.
.
Nisu tebi sinko sve na broju. On, Jean i brat Artem drže igru.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 17:05

Aktuelle Gerüchte

zurück vor Tino-Sven Susic
Position: Offensives Mittelfeld
Marktwert: 2,00 Mio. €
HNK Hajduk Split

Inter Mailand 55 %

:opaopa: :opaopa: 55% sansi za transfer.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jan 2015, 17:07

HST je napisao/la:Nekolicinu ode danas pozdravlja sportski direktor Intera.
Šta kaže?Ne vidim nigdje da govori o Sušiću.
Ajax je napisao/la:Kovacic, Guarin i Hernanes su mnogo bolji igraci od njega. Hernanes je mozda malo sporiji samo ima duplo bolju tehniku od Tina igrati ce jos 4,5 godina u Italiji i 4-5X je skuplji igrac od Tina i jos je Brazilac. O Kovacicu i Guarinu ne treba ni trositi ni rijeci. M'Vila je bio jedan od najboljih igraca Francuskog prvenstva prije par godina. Kuzmanovic je iskusan defanzivac. A na krilima nece igrati sigurno. Ne znam sta bi ti vise rekao o tome osim jako teska odluka. Moze uspijeti a moze i propasti. Neka mu je sa srecom.
Guarin i Kuzmanović :rol: Smiješni igrači.Kao i Sušić.U kontekstu Intera naravno.Isti takav (kao ova dvojica,jel...) bi bio i Sušić zato bi to čudo od transfera do kojeg neće doći bio nevjerojatno glup potez kluba.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 jan 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 17:10

Ajax je napisao/la:@dubrovnik
U svakom slucaju jako teska odluka. Mozda vise nikad nece dobiti ponudu jednog Intera ne zna ni koliko ce igrati za reprezentaciju a po drugoj strani sanse da se naigra su jako male. I trebao bi da pruzi jako dobre partije. Po meni bi bilo bolje da kao najbolji igrac naprimjer Verone poslje dvije godine zaigra za Inter, Juventus itd..

Kovacic, Guarin i Hernanes su mnogo bolji igraci od njega. Hernanes je mozda malo sporiji samo ima duplo bolju tehniku od Tina igrati ce jos 4,5 godina u Italiji i 4-5X je skuplji igrac od Tina i jos je Brazilac. O Kovacicu i Guarinu ne treba ni trositi ni rijeci. M'Vila je bio jedan od najboljih igraca Francuskog prvenstva prije par godina. Kuzmanovic je iskusan defanzivac. A na krilima nece igrati sigurno. Ne znam sta bi ti vise rekao o tome osim jako teska odluka. Moze uspijeti a moze i propasti. Neka mu je sa srecom.
Moze propasti i u Veroni. Tino ima i Belgijske papire pa nije stranac u Italiji sto nisam siguran za ove Guarina i Hernanesa. Ali prvenstveno se vodim logikom da on nema bas puno vremena za cekanje. Ako potpise u Inter ce za pola godine kada ce vec imati 23 a u tom slucaju sigurno ce proci neko vrijeme dok prodje prilagodbu u klubu. Tako da on vec tada nece biti premlad igrac. Ako ima sansu treba je zgrabit i dati sve od sebe. Najgore sto mu se moze desiti je posudba u nekog losijeg prvoligasa. Zasto bi to uzimao kao prvu opciju nije mi jasno. Ako valja neka se dokaze ako sam se prevario i ja i mnogi koji ga podrzavamo neka nam se otvore oci. Najmanja steta i za nas i za repku.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jan 2015, 17:12

http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... r-zu-inter

Njemacki Goal.com isto prenio vijest. tj intervju Susica da je blizu prelaska u Inter.

slika

Sto se tice vijesti, stoji u potpisu Jasmin Ligata, otkad je on u funkciji za Goal? Koliko znam, on je samo PR od Dzeke.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jan 2015, 17:14

dubrovnik je napisao/la:Tino ima i Belgijske papire pa nije stranac u Italiji sto nisam siguran za ove Guarina i Hernanesa.
Hernanes ima,Guarin mislim da ne.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 03 jan 2015, 17:18

SiamoNoi je napisao/la:

.
" onclick="window.open(this.href);return false; :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 17:20

HST je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ne.
Husejinovic je do ove zadnje povrede igrao vise manje standardno za Dinamo i bio je jedan od 14-15 najvaznijih igraca. Znaci ako povrati pravu formu bio bi jedan od vasih bitnijih igraca. Druga je stvar dali bi se dogovorili oko plate. Husejinovic je kvalitetom odskakao u Premijer ligi ima iskustvo Bundeslige a ta vasa liga nije bas toliko puno kvalitetnija od Premijer lige da igraci koji odskacu kvalitetom nebi imali mijesta kod vas. Husejinovic bi pravio razilku na terenu ( po meni ) kao sto su nekad Ibricic, Niko Kranjcar i jos neki to radili i bar ovdje bi mogli vi nadmudriti Dinamo. Mada ja bi najvise volio da se Husejinovic vrati u Sarajevo koje gradi jako snazan tim. @dubrovnik slazem se sa tobom puno toga. Samo tesko je biti pametan sto se tice prelaska u Inter.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 17:24

Kao i obicno Zagrepcani lose vide kad su igraci Hajduka u pitanju. :D :D :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jan 2015, 17:36

HST je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

.
Ovo mi nista ne znaci.Toboze neki covjek iz tuttoshita dosao do ekskluzivnih izjava Ausilia :rol: Talijani ne citiraju nikakve Ausiliove izjave o Susicu.Kad to vidim onda mogu smatrat da je ozbiljnije.Niti jedan ozbiljan portal koji prati Inter jos nije prenio citat nekoga iz Intera da zele Susica nego samo Rapajiceve i Susiceve izjave gdje se nude klubu.I ponavljam...ako se ispostavi da je ovo stvarno istina to ce bit jos jedan flop po kakvima je Inter poznat (hint:Marco Branca).S covjekom ce se sprdat ko i s Kuzmanovicem jer nema apsolutno nikakve sanse da on moze pridonijet ovom Interu.Bolje mu je da nadje neki solidan klub lige petice.

@dubrovnik
Ako na mene mislis ja s tim nemam problema.Sušić je ok igrač,vjerojatno i najbolji u Hajduku u ovom trenutku. I zapravo bilo bi mi drago kad bi Hajduk ostvario par jacih transfera i pljunuo u faci Tatticevcima koji spinaju o ogromnim financijskim poteskocama i losem vodjenju kluba.

@Ajax
Kuzmanovic nije defanzivni vezni.Defanziva je za njega znanstvena fantastika.Em je spor,em nema volje uopce za pomoc u obrani,em je izgubljen u prostoru i vremenu i prolaze kraj njega ko kraj drveta.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 jan 2015, 17:39, ukupno mijenjano 3 puta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 17:37

Ajax je napisao/la:
HST je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ne.
Husejinovic je do ove zadnje povrede igrao vise manje standardno za Dinamo i bio je jedan od 14-15 najvaznijih igraca. Znaci ako povrati pravu formu bio bi jedan od vasih bitnijih igraca. Druga je stvar dali bi se dogovorili oko plate. Husejinovic je kvalitetom odskakao u Premijer ligi ima iskustvo Bundeslige a ta vasa liga nije bas toliko puno kvalitetnija od Premijer lige da igraci koji odskacu kvalitetom nebi imali mijesta kod vas. Husejinovic bi pravio razilku na terenu ( po meni ) kao sto su nekad Ibricic, Niko Kranjcar i jos neki to radili i bar ovdje bi mogli vi nadmudriti Dinamo. Mada ja bi najvise volio da se Husejinovic vrati u Sarajevo koje gradi jako snazan tim. @dubrovnik slazem se sa tobom puno toga. Samo tesko je biti pametan sto se tice prelaska u Inter.
Koliko je Safet radio u korist Tinove stete toliko je Kljuno unistavao sve dobro sto je mogao od Husejnovica dobiti.Prava steta, dobar igrac samo u glavi propuh. Mislim da bi u Hajduku procvjetao ali on u Hajduk nikad nece doci a razlozi se znaju. Mamic bi ga prije dao besplatno Rijeci nego sto bi ga prodao Hajduku za razumne novce. Tako to ide.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 03 jan 2015, 17:39

SiamoNoi je napisao/la: Ovo mi nista ne znaci.Toboze neki covjek iz tuttoshita dosao do ekskluzivnih izjava Ausilia :rol: Talijani ne citiraju nikakve Ausiliove izjave o Susicu.
Nije on nego naš omiljeni Janjetinar radi intervju :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 17:48

SiamoNoi je napisao/la: @Ajax
Kuzmanovic nije defanzivni vezni.Defanziva je za njega znanstvena fantastika.
Ma znam ja to samo sam rekao da ima iskustva ako zatreba na toj poziciji. Mada to ne mjenja stvari ni malo oko TSS. Jer sanse da on zaigra defanzivnog vezog pored jednog Medela i M'Vile su 1%. A ako kojim slucajem nebi mogli odigrati ni jedan ni drugi mislim da bi prije to odigrao Kuzmanovic nego TSS. Mada ne slazem se sa tobom da transfer nije nije realan. Mislim da je trenutno bas onako kao sto pise oko 50% realan. To da je standardno igrao za reprezentaciju zadnje pola godine mu je dosta pomoglo i povecalo interes klubova.
HST je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false; :kafa:
Vidim Ibricic vam je drugi najveci transfer kluba od kada postojite. Cak veci i od Kranjcara i Tudora.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 03 jan 2015, 17:55

HST je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

.
Bešić i Tino isto vrijede po ovom? Ne mogu da vjerujem šta sve pišu, u šta sve vjerujete. Nevjerovatno
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jan 2015, 18:02

amorovski je napisao/la: Bešić i Tino isto vrijede po ovom? Ne mogu da vjerujem šta sve pišu, u šta sve vjerujete. Nevjerovatno
Sta je tesko povjerovati? Da igrac Ferencvarosa i igrac Hajduka imaju priblizno istu cijenu? Zasto bi to bilo nevjerovatno?
Uostalom cijena igraca je nesto po cemu se nikako ne smije mjeriti koliko je neki igrac dobar ili los.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jan 2015, 18:05

Ajax je napisao/la:Mada ne slazem se sa tobom da transfer nije nije realan. Mislim da je trenutno bas onako kao sto pise oko 50% realan. To da je standardno igrao za reprezentaciju zadnje pola godine mu je dosta pomoglo i povecalo interes klubova.
U svakom slučaju ukoliko se transfer ostvari najviše će profitirati Hajduk.Iako i kad bi ga doveli ne vjerujem da bi to bilo za 5m jer se za toliki iznos u klubu cjenkaju oko Shaqirija i Allana,a da bi pljunuli samo tako 5m za Sušića...3-3.5 m maksimum i to na više rata i mogućim bonusima koji se nikad neće ostvarit.
Za Inter debeli promašaj i stvarno bi se razočarao u Ausilia i ekipu jer su nakon odlaska Brance počeli raditi dobar posao i ovako nešto im nije potrebno.Naravno ako kojim čudom dođe prvom bi meni kao simpatizeru kluba bilo drago da se moje prognoze pokažu totalno krivima,ali jako teško.
Za Sušića...kako se uzme.U Interu se igrački neće proslavit sigurno,ali možda mu se i zbog velikog imena "sadašnjeg" kluba i toga što će i za koju godinu još uvijek biti relativno mlad otvori prilika da zaigra za neki solidan klub lige petice gdje bi imao značajniju ulogu i gdje realno pripada.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 03 jan 2015, 18:07

amorovski je napisao/la: Bešić i Tino isto vrijede po ovom? Ne mogu da vjerujem šta sve pišu, u šta sve vjerujete. Nevjerovatno
Ćemo da vidimo ko šta može da vjeruje ubrzo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 18:16

SiamoNoi je napisao/la: U svakom slučaju ukoliko se transfer ostvari najviše će profitirati Hajduk.Iako i kad bi ga doveli ne vjerujem da bi to bilo za 5m jer se za toliki iznos u klubu cjenkaju oko Shaqirija i Allana,a da bi pljunuli samo tako 5m za Sušića...3-3.5 m maksimum i to na više rata i mogućim bonusima koji se nikad neće ostvarit.
Za Inter debeli promašaj i stvarno bi se razočarao u Ausilia i ekipu jer su nakon odlaska Brance počeli raditi dobar posao i ovako nešto im nije potrebno.Naravno ako kojim čudom dođe prvom bi meni kao simpatizeru kluba bilo drago da se moje prognoze pokažu totalno krivima,ali jako teško.
Za Sušića...kako se uzme.U Interu se igrački neće proslavit sigurno,ali možda mu se i zbog velikog imena "sadašnjeg" kluba i toga što će i za koju godinu još uvijek biti relativno mlad otvori prilika da zaigra za neki solidan klub lige petice gdje bi imao značajniju ulogu i gdje realno pripada.
Tako i ja mislim. 5m sa svim mogucim bonusima za nastupe, golove i u ratama u par godina. Prosla su vremena transfera Kalinica, Ibricica i Niki Kranjcara. Mada Inter ima bogatog sponzora sada. Najvise ce profitirati Hajduk a sto se tice TSS i Intera to je tesko sada procjeniti. Mada mislim da ima i neka sansa da Tino uspije u Interu ako mu se bas sve poslozi. Minutaza, sreca i povrede nekih igraca. Nebi skroz iskljucio kao ti mogucnost da nesto napravi u Interu jer mogucnost uvijek postoji mada nije velika. A ni Mancini nije bas poznat kao strpljiv trener koji forsira mlade igrace njemu je najbitniji rezultat.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 03 jan 2015, 18:23

Goalgetter je napisao/la:http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... r-zu-inter

Njemacki Goal.com isto prenio vijest. tj intervju Susica da je blizu prelaska u Inter.

slika

Sto se tice vijesti, stoji u potpisu Jasmin Ligata, otkad je on u funkciji za Goal? Koliko znam, on je samo PR od Dzeke.

Koliko znam Ligata je u Oslobođenju, moguće da je ovima saradnik, trpa se on gdje stigne, i za SC nešto radi, svaka marka k'o tepsija...
#Salihović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, KarlMarx, KimJongEsmer, Maverick, Micron, MrPink, myself, Proximic, signalidunapark, zikerrz21 i 126 gostiju.