HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Tebe i mene ce pitati koga volimo gledati, golema vam prica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mora mene niko da pita šta ja volim;(
Samo ako nisi skužio,forum ti služi da izjasniš svoje mišljenje...golemo;)
Samo ako nisi skužio,forum ti služi da izjasniš svoje mišljenje...golemo;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Brate i ja imam priču boli glava.mala sara je napisao/la:Pa nebi ni ja volio štimca to sam i napisao ,jašta nego mafija ali nemožemo poreci znanje sto ima to se najbolje vidi
na HRT2 kad komentira onu ligu prvaka zna covjek i gotovo
normalno da je preskup za naše uslove SVI HRVATSKI igraci i treneri iz 1 lige su preskupi
pa i kracic je bogami zahtjevo svasta nesto neznam koliko si informiran i svašta su mu davali,razni ruckovi vecere smještaji i druge pm !!
To je kao da kažeš da je Scoria čudo od trenera, kad ga čuješ kako priča rekao bi čovjek je novi guardiola i igra uvijek ofanzivni nogomet.
A sa svakom ekipom igra buker i na kontre.
**** priču dragi moj kad mu pogledaš igru i rezultate pa to ne liči na ništa.
No da prekinemo raspravu - sad javljeno da je Krstičević trener, kao što sam rekao - na njega se ciljalo još ljetos
kad su htjeli Karačića smijeniti oko utakmica sa Mariborom.
Cuj Stimac trener
Pa taj di je god dosao, napravio katastrofu.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
Realno u premijer ligi bih nije trener tolika prevaga. Bude li Mišo mogli bi igrat sa 2 napadača
Trener nije prevaga, sjećaš li se ti D.P. I rezultata i igre, i ovih zadnjih 1,5 ipolprimasquadra je napisao/la:Realno u premijer ligi bih nije trener tolika prevaga. Bude li Mišo mogli bi igrat sa 2 napadača
I have a dream
Nama bola niko nije dobar ,taki smo mi TA ĆE ON tace on i sve tako ,heheLillard je napisao/la:Cuj Stimac trener![]()

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Da bolan budi ozbiljan. Najgore au mi te price da nama niko ne valja...
Ali o Stimcu mislim samo najgore, kao o covjeku, a i treneru.
Ne mozemo ocekivati da ce Anceloti doci za trenera, ali mozemo ocekivari trenera u rangu Karacica.Mislim da su skoro svi treneri o kojima se prica u njegovom rangu.Jedno je sigurno ja iz iskustva znam da su samo teren i rezultati pravo mjerilo a ostalo je sve suplja prica.Nadajmo se boljem.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
- primasquadra
- Kontakt:
On i Bloudek su iznimni slučajevi , pa ova imena Jurčić,Štimac,Krstičević to su provjerena trenerska imena za ovu našu jadnu ligu .westherc je napisao/la:Trener nije prevaga, sjećaš li se ti D.P. I rezultata i igre, i ovih zadnjih 1,5 ipolprimasquadra je napisao/la:Realno u premijer ligi bih nije trener tolika prevaga. Bude li Mišo mogli bi igrat sa 2 napadača
Kakva provjerena imena bolan?!primasquadra je napisao/la:On i Bloudek su iznimni slučajevi , pa ova imena Jurčić,Štimac,Krstičević to su provjerena trenerska imena za ovu našu jadnu ligu .westherc je napisao/la:Trener nije prevaga, sjećaš li se ti D.P. I rezultata i igre, i ovih zadnjih 1,5 ipolprimasquadra je napisao/la:Realno u premijer ligi bih nije trener tolika prevaga. Bude li Mišo mogli bi igrat sa 2 napadača
O štimcu sam već sve napisao.
Krstičević osim Hajduka nikog nije trenirao.
Žalosno je na kraju da je Jurčić - kontrolirani nogomet - najbolji kandidat.
Ali što bilo bilo - sretno novom treneru, ciljevi su stavljeni visoko ispred njega.
Sve ispod prvog mjesta je neuspjeh!
- primasquadra
- Kontakt:
Treba zbog takvih vratit onog namrgođenog Slavena Musu
Zasto ih onda nisi pogledao? Kruno Jurcic je jako dobar trener, ali je Mamiceva sprdacina, zato ga svi i pljuju. Raspitaj se u Koprivnici za njeg, sigurno imaju puno drugacije misljenje o njemu. Covjek je sa Slaven Belupom bio drugi, drzao je Galatasaray u saci, a Dinamu je te sezone u Koprivnici uvalio 5 komada. Sjecas li se mozda kad je netko Dinamu u Hrvatskoj uvalio peticu?HercUSrcu je napisao/la:To što su igrali lopte ne znači da znaju lopte i sa trenerske pozicije.mala sara je napisao/la:Gledano realno Štimac je preskup ,Kruno takodjer,to su dva lika sto stvrno znaju o lopti !
Imaš jako puno primjera za to.
A imaš i njihove trenerske CV-e da potkrijepe moje razmišljanje.
Ispadanje iz lige sa Zagrebom i 2x poraz od Škotske - Štimac
Debakl u Europi i ne vođenje nikakvog drugog kluba osim Dinama - Jurčič
Dinamo je njegova mrlja, da Dinamo njegova, a ne on Dinamova. U Dinamu treneri nikako ne prolaze, a svi koji dodju nakon odlaska svima padnu u ocima. Kruno da nije bio u Dinamu, da je radio u bilo kojem drugom hrvatskom klubu danas bi bio jako cijenjen, ali pare su ucinile svoje, a mozda i ljubav, tesko je odbiti klub u kojem si proveo veci dio karijere i za koji si vezan. Uostalom, on je Dinamo uveo u LP nakon vise od deset godina. Ja ga kao navijac Dinama nebi pozelio opet u Dinamu iz razloga sto je Mamiceva igracka, ali u Zrinjskom u kojem je puno manje pritiska nego u Dinamu Kruno bi bio jako dobar, puno bolji od Krsticevica kojeg se ovdje najvise spominjalo i od kojeg je Kruno imao puno vise trenerskih angazmana. Slobodno pogledaj njegov CV koji spominjes, pored Dinama vodio je jos tri kluba.
Miso Krsticevic je novi trener, kako god, sretno mu. 

I upravo zbog te mrlje je postao psihotičan.Signore je napisao/la:Zasto ih onda nisi pogledao? Kruno Jurcic je jako dobar trener, ali je Mamiceva sprdacina, zato ga svi i pljuju. Raspitaj se u Koprivnici za njeg, sigurno imaju puno drugacije misljenje o njemu. Covjek je sa Slaven Belupom bio drugi, drzao je Galatasaray u saci, a Dinamu je te sezone u Koprivnici uvalio 5 komada. Sjecas li se mozda kad je netko Dinamu u Hrvatskoj uvalio peticu?HercUSrcu je napisao/la:To što su igrali lopte ne znači da znaju lopte i sa trenerske pozicije.mala sara je napisao/la:Gledano realno Štimac je preskup ,Kruno takodjer,to su dva lika sto stvrno znaju o lopti !
Imaš jako puno primjera za to.
A imaš i njihove trenerske CV-e da potkrijepe moje razmišljanje.
Ispadanje iz lige sa Zagrebom i 2x poraz od Škotske - Štimac
Debakl u Europi i ne vođenje nikakvog drugog kluba osim Dinama - Jurčič
Dinamo je njegova mrlja, da Dinamo njegova, a ne on Dinamova. U Dinamu treneri nikako ne prolaze, a svi koji dodju nakon odlaska svima padnu u ocima. Kruno da nije bio u Dinamu, da je radio u bilo kojem drugom hrvatskom klubu danas bi bio jako cijenjen, ali pare su ucinile svoje, a mozda i ljubav, tesko je odbiti klub u kojem si proveo veci dio karijere i za koji si vezan. Uostalom, on je Dinamo uveo u LP nakon vise od deset godina. Ja ga kao navijac Dinama nebi pozelio opet u Dinamu iz razloga sto je Mamiceva igracka, ali u Zrinjskom u kojem je puno manje pritiska nego u Dinamu Kruno bi bio jako dobar, puno bolji od Krsticevica kojeg se ovdje najvise spominjalo i od kojeg je Kruno imao puno vise trenerskih angazmana. Slobodno pogledaj njegov CV koji spominjes, pored Dinama vodio je jos tri kluba.
Slažem se da je prije, u belupu pokazivao određene trenerske kvalitete, ali Dinamo ga je pojeo.
Pa činjenica da od onda nema angažmana ti sve pokazuje.
Osim ak je zadovoljan s parama koje je zaradio pa mu se neda bilo gdje raditi, što znači da donekle i nema ambicije jer kao mlad trener, bitno je biti zaposlen a ne van svakog radara.
Kako god bilo - prijatelj od ljudi iz uprave je postao trener, sretno mu bilo!
Od mene dobija šansu za pokazati i dokazati se, ali cilj se zna - naslov prvaka ili je sezona neuspjela.
Kako sam i pretpostavljao,
sa konja na magarca...
sa konja na magarca...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
pa eto tebi nevalja stimacLillard je napisao/la:Da bolan budi ozbiljan. Najgore au mi te price da nama niko ne valja...
ovome nevalja kruno
meni nije nesto ovaj miso
O TOME TI PRICAM !!!
eto miso je trener ae necemo vise o tome
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
- EroHercEro
- Kontakt:
Mišo Krstičević - trenerska karijera:
Jadran Ploče, Jadran Tučepi, Trogir, HNK LJUBUŠKI, Tirana, Hajduk, reprezentacija HRVATSKA
Jadran Ploče, Jadran Tučepi, Trogir, HNK LJUBUŠKI, Tirana, Hajduk, reprezentacija HRVATSKA
Mišina nogometna filozofija je vrlo jednostavna. Ko priživi treninge igra.
Ja ću samo ponoviti ono što sam napisao i prije.Mišo Krstičević je novi trener i kao takav je za mene trenutno najbolji izbor.Zašto?
Prvi je razlog u ovoj upravi.Ja do sada nisam imao nikakve velike zamjerke ljudima koji trenutno vode klub.Otkaz Branku Karačiću je prvi potez koji nije po meni bio ,ako ništa drugo, dobro tempiran.Ali uprava je tu da povlači poteze svidjelo se to nekome ili ne.Sami su rekli da preuzimaju odgovornost u slučaju neuspjeha.
Drugi razlog je taj što je ista priča bila prilikom dolaska Karačića ili Jovića ,mnogi su ih osporavali a ljudi su nam donijeli 3 titule i nekoliko izlazaka u europu.Čak su Perić i Musa najbolje dočekani od strane nas navijača (jer su naši domaći ljudi što je i normalno) ali su imali loše rezultate.Hoću da kažem samo rezultati su mjerilo.Pustimo Krstičevića da pokaže koliko može i može li bolje od Karačića.Ja se nadam da može a hoće li vidjet ćemo.
Veliku ulogu u njegovim rezultatima kao i u rezultatima svih trenera imat će igračka pojačanja koja će doći ove zime u Zrinju.S trenutnim rosterom teško ćemo do titule jer i Široki i Sarajevo dovode pojačanja pa i mi ne smijemo zaostati a nama treba osvježenja u svim linijama.Ako uprava tu napravi dobar posao onda se možemo nadati napretku naročito uz povoljan raspored na početku proljetnog djela prvenstva kada treba pokušati iskoristiti eventualni kiks konkurenata.
Prvi je razlog u ovoj upravi.Ja do sada nisam imao nikakve velike zamjerke ljudima koji trenutno vode klub.Otkaz Branku Karačiću je prvi potez koji nije po meni bio ,ako ništa drugo, dobro tempiran.Ali uprava je tu da povlači poteze svidjelo se to nekome ili ne.Sami su rekli da preuzimaju odgovornost u slučaju neuspjeha.
Drugi razlog je taj što je ista priča bila prilikom dolaska Karačića ili Jovića ,mnogi su ih osporavali a ljudi su nam donijeli 3 titule i nekoliko izlazaka u europu.Čak su Perić i Musa najbolje dočekani od strane nas navijača (jer su naši domaći ljudi što je i normalno) ali su imali loše rezultate.Hoću da kažem samo rezultati su mjerilo.Pustimo Krstičevića da pokaže koliko može i može li bolje od Karačića.Ja se nadam da može a hoće li vidjet ćemo.
Veliku ulogu u njegovim rezultatima kao i u rezultatima svih trenera imat će igračka pojačanja koja će doći ove zime u Zrinju.S trenutnim rosterom teško ćemo do titule jer i Široki i Sarajevo dovode pojačanja pa i mi ne smijemo zaostati a nama treba osvježenja u svim linijama.Ako uprava tu napravi dobar posao onda se možemo nadati napretku naročito uz povoljan raspored na početku proljetnog djela prvenstva kada treba pokušati iskoristiti eventualni kiks konkurenata.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.