Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Format
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Format » 03 jan 2015, 16:16

Kakav ba Cimirot,igrace u Sarajevu ko Stanic u Zelji,citav zivot,sve neki talenti..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jan 2015, 16:17

Format je napisao/la:Kakav ba Cimirot,igrace u Sarajevu ko Stanic u Zelji,citav zivot,sve neki talenti..

Mali plavi nemaju pravo na repliku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jan 2015, 16:17

Mene bi stid bilo da navijam za klub i da najboljeg igraca tog kluba kroz historiju zovem papkom. Sve neka nadrkana omladina.
1946

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 jan 2015, 16:19

Head je napisao/la:Mene bi stid bilo da navijam za klub i da najboljeg igraca tog kluba kroz historiju zovem papkom. Sve neka nadrkana omladina.
I mene je stid što ti lupetaš da je Tino bolji od svih igrača Sarajeva :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jan 2015, 16:21

rishaaa je napisao/la:
Head je napisao/la:Mene bi stid bilo da navijam za klub i da najboljeg igraca tog kluba kroz historiju zovem papkom. Sve neka nadrkana omladina.
I mene je stid što ti lupetaš da je Tino bolji od svih igrača Sarajeva :rol:
Ne lupetam, Tino ce potpisati u Inter a ovi i dalje igrati u Bijeljini.
1946

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 jan 2015, 16:22

Decko kakve veze ima za koga navijam i Stanica sam spomenuo,gledam realno,taj Cimirot je samo ok igrac kojem je najveci domet Belgija. Ja zivim vani i mogu ti reci da po trecim ligama imas igraca kao on ili Svraka,Stanic i 90%igraca u ligi ,samo se pravimo pametni.

Zadnja izmjena: Format, dana/u 03 jan 2015, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar! 1921 !

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 03 jan 2015, 16:23

I mene bi bilo stid da me neko yebe u mozak a da ga unatoc svemu velicam. Znamo nase legende, zabili ti oni. Cast izuzecima, koji su bili i ostali legenda(Hase, Musemic itd).. Papak je mogo ostat legenda, neprevazidjena, ali zayebo se.. No, ovo nije papkova tema, zayebi papka

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jan 2015, 16:24

amorovski je napisao/la:I mene bi bilo stid da me neko yebe u mozak a da ga unatoc svemu velicam. Znamo nase legende, zabili ti oni. Cast izuzecima, koji su bili i ostali legenda(Hase, Musemic itd).. Papak je mogo ostat legenda, neprevazidjena, ali zayebo se.. No, ovo nije papkova tema, zayebi papka

Mene stid sa takvim primitivcem dijeliti tribinu. Fuj.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2015, 16:25

Head je napisao/la:Mene stid sa takvim primitivcem dijeliti tribinu. Fuj.
Ne dijeliš je sa njim, ne brini ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jan 2015, 16:26

Format je napisao/la:Decko kakve veze ima za koga mavijam i Stanica sam slomenuo,gledam realno,taj Cimirot je samo ok igrac kojem je najveci domet Belgija. Ja zivim vani i mogu ti reci da pp trecim ligama imas igraca kao on ilu Svraka,Stanic i 90%igraca u ligi ,samo se pravimo pametni.

Nije istina sigurno! Pa vi bi tako pricali i za Dzeku, Modrica, Zukanovica svojevremeno. Ko je njih shvatio ozbiljno, pominjao ih ili obracao paznju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 16:28

Head je napisao/la:Tino je bolji nego ijedan igrac Sarajevo, ovo ja ko okorijeli pitar tvrdim.
Nema teorije da je Tino sa 18 godina bio bolji igrac nego sto je Radovac sada. Jedini njegov "minus" je sto igra u relativno nepoznatoj ligi. Da Radovac igra za jedan Dinamo ili cak Rijeku pa i Hajduka za par godina bi se prodao u dobre klubove iz Dinama vjerovatno i u najbolje klubove. Momak je najveci talenat u Sarajevu. Radovac ima nesto Pjanicevsko u sebi. Momak je prirodni talenat i nasljednik Pjanica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 16:30

@Sajrajlijc
A tko je onda najbolji igrac Hajduka ako nije Susic mozes li nam reci. Uz to za forumase koji ovdje Hajduk stavljaju na nivo najlosijih momcadi BIH Premier lige zar nije malo cudno da u ovom momentu makar 3 igraca Hajduka imaju ponude vrlo dobrih ekipa iz liga 5. Da se razumijemo ne kazem ja da je Hajduk na nivou ekipa iz najacih liga ali nije ni tolika rupa od tima.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 jan 2015, 16:30

Osim Dzeke ja me vidim da je neki igrac iz nase lige napravio zavidnu karijeru,Zuka,Stila i jos po neki imaju samo solidnu karijeru. Od Cimirota se pravi Matic,i ne samo ma forumu nego inace,nas mentalitet. Kazem gledao sam ga dovoljno da mogu reci da on nije kao Tino. Stojcev je genijalac za njega,toliko veci talenat pa mikad nije mogao igrati vani kao i mnogi drugi. Zolotic je vazio za veceg talenta od Cimirota recimo pa i Gent mu je mozda previse.

Zeljeznicar! 1921 !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jan 2015, 16:32

Ajax je napisao/la:
Head je napisao/la:Tino je bolji nego ijedan igrac Sarajevo, ovo ja ko okorijeli pitar tvrdim.
Nema teorije da je Tino sa 18 godina bio bolji igrac nego sto je Radovac sada. Jedini njegov "minus" je sto igra u relativno nepoznatoj ligi. Da Radovac igra za jedan Dinamo ili cak Rijeku pa i Hajduka za par godina bi se prodao u dobre klubove iz Dinama vjerovatno i u najbolje klubove. Momak je najveci talenat u Sarajevu. Radovac ima nesto Pjanicevsko u sebi. Momak je prirodni talenat i nasljednik Pjanica.
Recimo da se djelimicno slazem s tobom. I ja mislim da ce Radovac za 2-3 godine biti igrac za prvih 11 repke. Naravno, sa pravilnim radom, treninzima i sportskim zivotom. Igrac koji obecava mozda i najvise od svih igraca do 21 godine.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 16:34

dubrovnik je napisao/la: A tko je onda najbolji igrac Hajduka ako nije Susic mozes li nam reci.
To dali je neko najbolji igrac sadasnjeg Hajduka ne znaci nista dali ce i koliko ce on igrati u jednom Interu. Ibricic je bio daleko najbolji igrac Hajduka i postizao je golove kakve Tino moze samo da sanja pa se nije naigrao u jednoj Rusiji. Cak i jedni Soudani i Kramaric kao najbolji sadasnji igraci Dinama i Rijeke nebi imali nikakve garancije da ce se naigrati u jednom Interu.

@Head Radovac je najveci trenutni talenat u BiH, prirodni talenat kao i Pjanic. I TSS i CImirot mogu da igraju vise pozicija i jako su dobri igraci samo po meni nisu potencijalne svijetske klase. Radovac bi mogao da bude svijetska klasa kao sto su to Dzeko, Pjanic i oko svijetske klase na ivici su Spahic i Begovic. Ostali su sve samo jako dobri igraci i nista vise.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 jan 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jan 2015, 16:38

mirzatele je napisao/la:Samo me zanima na koju ga poziciju dovode, posto znamo da je zadnji vezni, krilo, ofanzivni veznjak i napadac po potrebi.
Samo na ss.ba forumu to moze biti nesto negativno. Polivalentan igrac.... fuj. :crazy: :lol: :lol:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 jan 2015, 16:40

Najbolji primjer igraca iz nase lige je Huseinovic,toliko odskace od osralih a u Dinamu ne moze igrat pa i Hodzic veliki talenat Zelje,igrao se sa odbranama sa 18mu godina.

Postujmo kad neko ode u Inter,to je nesto ipak,ima nesto taj decko ocito u sebi.

Zeljeznicar! 1921 !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2015, 16:41

Hoće li fakat preći u Inter?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 16:45

Format je napisao/la:Najbolji primjer igraca iz nase lige je Huseinovic,toliko odskace od osralih a u Dinamu ne moze igrat pa i Hodzic veliki talenat Zelje,igrao se sa odbranama sa 18mu godina.
Husejinovic bi igao sigurno u Hajduku i najvjerovatnije u Rijeci. Sto s tice Hodzica njega je povreda poremetila tako da je jako rano da se vide njegovi konacni dometi. Husejinovic je i igrao vise manje stadardno za Dinamo do ove zadnje povrede. Mada izgleda da je DInamo pronasao bolje igrace poslje ove druge povrede i ne racunaju toliko na njega. Nadam se da grijesim. Hajduk da je pametan ulozio bi dio para od TSS u Husejinovica. On bi se im pokazao veci kapitalac od TSS ako bi bio bez vecih povreda posebno u derbi utakmicama.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 jan 2015, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 16:47

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: A tko je onda najbolji igrac Hajduka ako nije Susic mozes li nam reci.
To dali je neko najbolji igrac sadasnjeg Hajduka ne znaci nista dali ce i koliko ce on igrati u jednom Interu. Ibricic je bio daleko najbolji igrac Hajduka i postizao je golove kakve Tino moze samo da sanja pa se nije naigrao u jednoj Rusiji. Cak i jedni Soudani i Kramaric kao najbolji sadasnji igraci Dinama i Rijeke nebi imali nikakve garancije da ce se naigrati u jednom Interu.
Nisam ja rekao da ce se Tino niti prodati u Inter a kamo li zaigrati u njemu. Interes Intera postoji i to je vec zar svima i ocito a ako je igrac u prvom timu cijele lige koja i nije tako losa to valjda nesto znaci. U veznom redu sa igracima Dinama smijesno je kada ljudi ovdje govore ne bi prismrdio prvom timu Rijeke. Uz to spocitava mu se sporost a taj Hernanes kojeg spominjes i usput ima 30ak godina je kao neki brzanac i ovaj nema sanse protiv njega. Tino nije slucajno na radaru Intera, nije slucajno u timu lige i najbolji je igrac ovog Hajduka i to daleko. Ako se proda u Inter zelim mu sve najbolje i mislim da ima sanse zaigrati tamo u vrlo skoro vrijeme. Ne na krilu i na DM toga smo zar svi svijesni. Dosadilo mi je da nase igrace smijestamo u neke slabije klubove da tamo kao napreduju. Ako ima znanje i vjeru u sebe treba ici u Inter i neka se dokaziva. Ako nema znanje nece mu ni neka losa ekipa pomoci. Nije ovo vise onaj Inter od kojega se svima gace tresu vec ga je i ovaj sto neki kazu tragicni Hajduk ne tako davno isprasio u njegovom dvoristu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.