bordobijeli je napisao/la:
ma nije još ni presao u Inter i pitanje hoce li uopste preci , stvar je u tome da ljudi ovdje na forumu prizeljkuju da on propadne

,to meni nije jasno zasto je nekom krivo ako on zaigra u Interu pa nas reprezentativac daj Boze da svi nasi igraju u vrhunskim klubovima , sta mi dobijemo ako tino propadne

medjutim nekima je bitnije da mogu ovdje napisati kako ssu oni znali da od njeg nema nistsa i da nije ni za inter zapresic .
Al to je teško objasniti ljudima,lik nije ni blizu prelaska,samo novine pišu,a neki već pišu o nekim pljuskama... Šta Bože i da pređe u Inter,prešlo ih x,ne samo u Inter,u masu klubova u ligama 5,i likovi se pogube,jer je konkurencija daleko jača,jača nego i u našoj repki... A on realno ni konkurenciju u repki ne može pobijediti,a kamoli u Interu... Ja mislim da za njeg Inter uopšte nije dobar izbor (samo je dobar ako gledamo lovu),to će se i on sam uvjeriti kad bude mjesecima na klupi i kad izgubi želju da igra... Njemu treba jača liga,al klub u kojem može igrati,a ne dobijati šansu u 90+,to nam se isto desilo i sa Stevanovićem... A lik je bio strašan,čak jedno vrijeme i član prvih 11,jer je igrao u Vojvodini,imao ritam,sve... a sad ga ni na mapi...