Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la rishaaa » 03 jan 2015, 13:58

bordobijeli je napisao/la:zakljucak je da je Mesa selektor i da ce zvati Tina u rerezentaciju :bih:
Ti opet ne kontaš poentu... Nije stvar u tome hoce li Tino biti i dalje član repke,nego se nameće pitanje da li će igrat u prvih 11 ko kod amidže??? Ima li on kvalitet za prvih 11 ??? Nemam ja njega sta volit ili ne volit,lik nije za prvih 11,danas da potpise za Inter! Isto to mislim i za Avdiju,Višću,Ibričića,Vranješa... Samo što vi pojedinici i dalje budalešete i pominjete Papeta,koji je prošlost... I na osnovu tog Papeta provocirate raju ;)
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 03 jan 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 jan 2015, 13:59

Ako TSS predje u bilo koji tim lige 5, po opsteprihvacenom stavu da igraci liga 5 imaju mjesta u reprezentaciji, neka dobije poziv. Ima sav potreban reprezentativni i klupski marketing, ako to ne uspije, onda je cisti skart.
Za sada su ovo ublehe i lazi, iz kuhinje istih koji su na proglasavali defanzivnim vrznim, nezasluzeno gurnuli u reprezentaciju i napravili sto su napravili.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2015, 14:01

rishaaa je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:zakljucak je da je Mesa selektor i da ce zvati Tina u rerezentaciju :bih:
Ti opet ne kontaš poentu... Nije stvar u tome hoce li Tino biti i dalje član repke,nego se nameće pitanje da li će igrat u prvih 11 ko kod amidže??? Ima li on kvalitet za prvih 11 ??? Nemam ja njega sta volit ili ne volit,lik nije za prvih 11,danas da potpise za Inter! Isto to mislim i za Avdiju,Višću,Ibričića,Vranješa... Samo što vi pojedinici i dalje budalešete i pominjete Papeta,koji je prošlost...
ko ba spominje papeta ja kazem da ce momak dobit poziv sto znaci da nije kramp kao sto ga ovdje opisuju a hoce li igrati u prvih 11 to Mesa odlucuje a ne mi

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 jan 2015, 14:02

bordobijeli je napisao/la:
ko ba spominje papeta ja kazem da ce momak dobit poziv sto znaci da nije kramp kao sto ga ovdje opisuju a hoce li igrati u prvih 11 to Mesa odlucuje a ne mi
Pa ja znam da si ti uvijek bio na strani Papetovaca.. I Avdija je dobijao redovno pozive,pa jel on po tebi kalibar za repku,al pošteno odgovori???

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 03 jan 2015, 14:03

Gdje zapelo :hmmmmm: na ljeto ipak nova prica.....ono Real Madrid, Barca malo el clasica :lol:

Kupis Tina Svena dobijes Avdiju GRATIS :rol:
X

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2015, 14:07

rishaaa je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Pa ja znam da si ti uvijek bio na strani Papetovaca.. I Avdija je dobijao redovno pozive,pa jel on po tebi kalibar za repku,al pošteno odgovori???
pa mislim da nije kalibar za nasu repku , sl realno i nismo imali tu nekih rjesenja Mujdza je dobar ali rijetko igra ostalo ja ne vidim tu neke extra kvalitetne igrace .

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 03 jan 2015, 14:08

amorovski je napisao/la:
MeshaIzVaresha je napisao/la:
amorovski je napisao/la: Je li imo i jednu asistenciju?
[youtube][/youtube]
Zaboravio sam utakmicu koja nije imala nikakvog znacaja, ustvari jest, znacila je oprostaj od SPa. To je sve momcino?
nije tesko kad je glava suplja ;) cuj nikakvog znacaja, Iran ganjao prolaz u drugi krug, a mi prvu, istorijsku pobjedu na velikim takmicenjima, al eto strucnjak kaze da je utakmica bila bez ikakvog znacaja :facepalm:

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 03 jan 2015, 14:11

Kostala nas pobjeda protiv Irana, EP 2016 :(
X

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 jan 2015, 14:13

ANDREJ KRAMARIĆ je nakon posljednjih razgovora Rijeke i Chelseaja nešto dalje od prelaska na Stamford Bridge. Problem je u odšteti, koja je za jedne preniska, a za druge previsoka.

Englezi su, navodno, spremni ponuditi 3,5 milijuna eura odštete te ostatak kroz bonuse, koji mogu narasti do još 3,5 milijuna eura. Riječani bi željeli šest milijuna eura fiksne odštete te eventualne bonuse do tri milijuna eura.

Podsjetimo, među onima koji su se najviše dovodili u vezu s Kramarićem su još Leicester City i Juventus, a nije isključen ni igračev ostanak u Rijeci do ljeta.

E da su u Rijeci bili pametni, pa kupili TSS, umjesto Kramarica! ako u Hajduku vbrijedi 5 , u Rijeci bi otisao za najmnje 10-15 mil !
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 03 jan 2015, 14:18, ukupno mijenjano 2 puta.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 jan 2015, 14:15

bordobijeli je napisao/la: pa mislim da nije kalibar za nasu repku , sl realno i nismo imali tu nekih rjesenja Mujdza je dobar ali rijetko igra ostalo ja ne vidim tu neke extra kvalitetne igrace .
Avdija realno ne moze nikad biti u prvih 11 naše repke... E sad da se vratimo na Tinu,ono što je pokazao za repku nije ništa specijalno,a igrao je u par navrata,i uvijek je bilo isto... Na osnovu igara i on a i Prcić su daleko od prvih 11... I ja stvarno ne znam na osnovu čega ljudi misle da će on izboriti neku značajniju minutažu u jednom Interu,koji će sigurno na ljeto dovesti još igrača... Pitanje je čak da li će ga uvesti i sa klupe... Koga on može mijenjati u Interu,Kovačića ??? Budimo realni većina naših igrača ne bi mogla imati neku značajniju minutažu u Interu,a kamoli Tino... Bezveze se prepiremo danima... Nije stvar da li neko voli Tinu,on da je igračina tipa Bešić,niko ne bi A rekao,al on nije nista specijalno i to je poenta cijele priče...

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 03 jan 2015, 14:18

SjeverniVjetar je napisao/la:ANDREJ KRAMARIĆ je nakon posljednjih razgovora Rijeke i Chelseaja nešto dalje od prelaska na Stamford Bridge. Problem je u odšteti, koja je za jedne preniska, a za druge previsoka.

Englezi su, navodno, spremni ponuditi 3,5 milijuna eura odštete te ostatak kroz bonuse, koji mogu narasti do još 3,5 milijuna eura. Riječani bi željeli šest milijuna eura fiksne odštete te eventualne bonuse do tri milijuna eura.

Podsjetimo, među onima koji su se najviše dovodili u vezu s Kramarićem su još Leicester City i Juventus, a nije isključen ni igračev ostanak u Rijeci do ljeta.

E da su u Rijeki bili pametni, pa kupili TSS, umjesto Kramarica! ako u Hajduku vbrijedi 5 , u Rijeki bi otisao za najmnje 10-15 mil !
Dobro druže sve si dokazo Tino je grobar BH fudbala, nema od njega ništa, ubleha teška bla bla bla bla hajd sad produži dalje, ima nas koji bi ušli na ovu temu i pročitali nešto pametno o našem reprezentativcu. :bih:
x

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 jan 2015, 14:21

Pelo je napisao/la: Dobro druže sve si dokazo Tino je grobar BH fudbala, nema od njega ništa, ubleha teška bla bla bla bla hajd sad produži dalje, ima nas koji bi ušli na ovu temu i pročitali nešto pametno o našem reprezentativcu. :bih:
Sta pametno ?
Lazi i ublehe da prelazi u Inter za 5 mil, pa ga to cini vrhunskim igracem i treba i dalje da nam nanosi stetu u reprezentaciji?

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 03 jan 2015, 14:21

SjeverniVjetar je napisao/la:ANDREJ KRAMARIĆ je nakon posljednjih razgovora Rijeke i Chelseaja nešto dalje od prelaska na Stamford Bridge. Problem je u odšteti, koja je za jedne preniska, a za druge previsoka.

E da su u Rijeci bili pametni, pa kupili TSS, umjesto Kramarica! ako u Hajduku vbrijedi 5 , u Rijeci bi otisao za najmnje 10-15 mil !
ehh da su bili pametni, pa doveli Stilica, nema sumnje da bi bio flop i u HNL-u kao sto je bio u Ukrajini i Turskoj...al ajd, uvijek se moze vratiti u Poljsku :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2015, 14:22

rishaaa je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: pa mislim da nije kalibar za nasu repku , sl realno i nismo imali tu nekih rjesenja Mujdza je dobar ali rijetko igra ostalo ja ne vidim tu neke extra kvalitetne igrace .
Avdija realno ne moze nikad biti u prvih 11 naše repke... E sad da se vratimo na Tinu,ono što je pokazao za repku nije ništa specijalno,a igrao je u par navrata,i uvijek je bilo isto... Na osnovu igara i on a i Prcić su daleko od prvih 11... I ja stvarno ne znam na osnovu čega ljudi misle da će on izboriti neku značajniju minutažu u jednom Interu,koji će sigurno na ljeto dovesti još igrača... Pitanje je čak da li će ga uvesti i sa klupe... Koga on može mijenjati u Interu,Kovačića ??? Budimo realni većina naših igrača ne bi mogla imati neku značajniju minutažu u Interu,a kamoli Tino...
ma nije još ni presao u Inter i pitanje hoce li uopste preci , stvar je u tome da ljudi ovdje na forumu prizeljkuju da on propadne :oops: :oops: ,to meni nije jasno zasto je nekom krivo ako on zaigra u Interu pa nas reprezentativac daj Boze da svi nasi igraju u vrhunskim klubovima , sta mi dobijemo ako tino propadne :?: :?: medjutim nekima je bitnije da mogu ovdje napisati kako ssu oni znali da od njeg nema nistsa i da nije ni za inter zapresic .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jan 2015, 14:22

SjeverniVjetar je napisao/la:
Pelo je napisao/la: Dobro druže sve si dokazo Tino je grobar BH fudbala, nema od njega ništa, ubleha teška bla bla bla bla hajd sad produži dalje, ima nas koji bi ušli na ovu temu i pročitali nešto pametno o našem reprezentativcu. :bih:
Sta pametno ?
Lazi i ublehe da prelazi u Inter za 5 mil, pa ga to cini vrhunskim igracem i treba i dalje da nam nanosi stetu u reprezentaciji?
Safet je nanosio stetu reprezentaciji, a ne Tino.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jan 2015, 14:23

rishaaa je napisao/la:Pa eto hajde da ne bude Tino na tapeti cijelo vrijeme... Jel Avdija npr kvalitet za repku,ako realno sagledamo,znači nije Sušić,Vršajević je ??
Avdiji moramo sto prije vidjeti ledja iz repke. Nema on na njegovu zalost sta tu vise traziti. Svaka pojava Vrsajevica na terenu je Ruski rulet za nasu odbranu i to bi valjda svima vec trebalo biti jasno. Sa njim se sprdaju i po HNLu a tesko mi je i promisljat da ovakvog igraca stavljamo pred Belgijance ili igrace vrhunske kvalitete u napadu Velsa.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 03 jan 2015, 14:24

maximusdecimus je napisao/la: ehh da su bili pametni, pa doveli Stilica, nema sumnje da bi bio flop i u HNL-u kao sto je bio u Ukrajini i Turskoj...al ajd, uvijek se moze vratiti u Poljsku :lol:
Stilic kao i TSS, igrac za HNL ili Poljsku, moze imati dobru sezonu, odigrati dobro na niskom nivou takmicenja i to je to. Ne procitah da Stilica, najboljeg igraca Poljske trazi, npr, Milan, a bilo bi i smijesno.

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 03 jan 2015, 14:26

SjeverniVjetar je napisao/la:
Sta pametno ?
Zašto te toliko boli ta informacija oko njegovog prelaska u Inter i to za 5 mil, kad si ubijeđen da je to laž? Opusti se niko ovdje njega ne gura u prvi' 11, ali pokušavamo objasnit da je momak zaslužio poziv od Mehmeda i da može biti dobra zamjena. :bih:
x

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 jan 2015, 14:27

bordobijeli je napisao/la: ma nije još ni presao u Inter i pitanje hoce li uopste preci , stvar je u tome da ljudi ovdje na forumu prizeljkuju da on propadne :oops: :oops: ,to meni nije jasno zasto je nekom krivo ako on zaigra u Interu pa nas reprezentativac daj Boze da svi nasi igraju u vrhunskim klubovima , sta mi dobijemo ako tino propadne :?: :?: medjutim nekima je bitnije da mogu ovdje napisati kako ssu oni znali da od njeg nema nistsa i da nije ni za inter zapresic .
Al to je teško objasniti ljudima,lik nije ni blizu prelaska,samo novine pišu,a neki već pišu o nekim pljuskama... Šta Bože i da pređe u Inter,prešlo ih x,ne samo u Inter,u masu klubova u ligama 5,i likovi se pogube,jer je konkurencija daleko jača,jača nego i u našoj repki... A on realno ni konkurenciju u repki ne može pobijediti,a kamoli u Interu... Ja mislim da za njeg Inter uopšte nije dobar izbor (samo je dobar ako gledamo lovu),to će se i on sam uvjeriti kad bude mjesecima na klupi i kad izgubi želju da igra... Njemu treba jača liga,al klub u kojem može igrati,a ne dobijati šansu u 90+,to nam se isto desilo i sa Stevanovićem... A lik je bio strašan,čak jedno vrijeme i član prvih 11,jer je igrao u Vojvodini,imao ritam,sve... a sad ga ni na mapi...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jan 2015, 14:31

Bordeaux ( ili neki slican klub ili Verona sto se je spominjala ) bi bio puno bolji izbor nego Inter. Za TSS je najvaznije da igra i napreduje pa za par godina u Italiji moze preci u jaci klub ( Inter, Juventus, Napoli ). Ako izabere Inter napravit ce istu gresku kao Hajrovic u Galatasarayu. Ne vidim na koji nacin bi TSS igrao u prvih 11 Intera a njemu bi trebalo da bude najvaznije da ipak igra u ovoj fazi karijere. Drugi je problem sto TSS nije klasicno krilo a trener u Interu ga nece koristiti na krilu kao sto je to radio Pape jer ima boljih rijesenja na toj poziciji. Mozda neki Bundesligas nebi bio los izbor cudi me da nema ponude iz Bundeslige za Tina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 23 gosta.