[youtube][/youtube]amorovski je napisao/la: Je li imo i jednu asistenciju?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Zaboravio sam utakmicu koja nije imala nikakvog znacaja, ustvari jest, znacila je oprostaj od SPa. To je sve momcino?MeshaIzVaresha je napisao/la:[youtube][/youtube]amorovski je napisao/la: Je li imo i jednu asistenciju?
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Iako i drugi klubovi nude dobar novac, prema riječima agenta Tine Svena Sušića, Inter je jedina želja njegovog štićenika, ali i njega samog.
Još uvijek ništa nije potpisano, ali neformalni dogovor postoji. Do petog januara ništa ne možemo tvrditi, iako sumnjam da se može dogoditi neki preokret. I Sušić i ja želimo da on potiše za Inter“, izjavio je za italijanske medije jedan od Sušićevih zastupnika Sabatino Durante.
Prema Duranteovim riječima, ključni čovjek u transferu trebao bi biti trener Intera Roberto Mancini.
"Sa upravom Intera na temu Sušićevog angažmana sam razgovarao još prije godinu dana, a proces je naglo ubrzao Roberto Mancini. Interes su pokazali i Chelsea odnosno Arsenal, kao i Bordeaux i Sevilla. Najbolja ponuda bila je Sevillina, ali naša želja je jasna, a to je Inter. U prvim danima naredne sedmice Tino bi mogao 'staviti tintu na papir'. Inter ga namjerava posuditi do ljeta, nakon čega će se pridružiti timu. Hajduk će na kraju morati prihvatiti ovu ponudu", dodao je Durante.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ja pitam sta je konkretno ovaj uradio u utakmicama repke i nemate nista rec. Zato sto nije nista. Gura loptu najblizem igracu, krije se i trckara. On je takav igrac na ovom nivou. Sta radi protiv Hrvatskog Padobranca, Zadra i Cibalie, ne zanima me ni sekunde.
Drugo, gusi Pjanica i Medunjanina. Pjanic treba da ima trkace oko sebe, max. jos jednog kreativca, to jest Medunjanina, a ne ovoga da ga gusi i usporava igru. Igra treba da se gradi oko Pjanica, a u tom slucaju za ovoga nema mjesta.
Trece i najvaznije, on nema mjesta u prvih 11, to ce priznat i najveci Papetoljubac, ali nema mjesta ni na spisku. ZATO STO KVARI ATMOSFERU. Recimo Nasri je jedan od najboljih igraca Francuske pa ga ne zovu, jer kvari atmosferu. Ovaj je jedan od najgorih na spisku svakako i ne vrijedi ga ni sekunde pozvat. Mislite da igracima nije jasno da je on tu bio zbog nepotizma? Mislite da oni ne vide da nema logike da on igra? Mislite da je Spahicu i Dzeki svejedno sto je ovaj igrao na SP, a Ibro nije ni sekunde? Kvari atmosferu, a nema kvalitet da mu se to tolerise. Mozete sad pametovat Dzeko ovo, Spaha ono, ali bez njih mi nemamo nikakve sanse.
Bazdarevic ako je pametan, otjerat ce Hadzica i Susica i tako kupit vjernost igraca i navijaca. Hajrovica ne bi trebao jer je relativno popularan medju navijacima. Medju igracima defnitivno nije. Bazdarevic je limitiran trener kao i Susic, i sansa mu je da mu najvazniji igraci budu zadovoljni i u relativno dobroj formi. On ce se proslavit ili provalit na racun igraca. On nije kalibar da od polovnih igraca poput ovoga napravi ekipu i da glumi neki autoritet. Mora slusat Dzeku i ostale lidere ekipe. Treba mu i euforija i dobra atmosfera oko repke.
Krenuh da ti potpisem post i onda procitah ovaj boldirani dio . Nemoj majke ti sa zavjerama i insinuacijama , veze nemas kako ce biti sa Mesom , kako ce se postaviti , i sta igraci misle o njemu pa se prema tome i ophodi . Lupas bezveze .
Jos i savjete daje ...

Prvi dio posta dosta konkretan i logican ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Na temi ništa novo, jedni dijele pljuske, jedni siju mržnju.
Naprijed, Tino! :bio:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Naprijed, Tino! :bio:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Najveca pljuska koju nam je podijelila porodica vaseg idola, je stanje na tabeli. Poslije toga , sve pljuske izgledaju kao poljubac. 

- maximusdecimus
- Kontakt:
ovo ti mozes znati samo ako si gu.z.n.i haver nekog od reprezentativaca, pa ti se ispovjeda nakon sto te natakariCartman je napisao/la: Ni jednu dobru utakmicu nije odigrao za repku. Protiv Belgije kriminalan. Sto je vaznije, zbog njega Medunjanin i Pjanic ne mogu da disu i igraju na pogresnoj poziciji zbog njega. Plus je Salihovic na klupi zbog njega. Nedopustivo.
Covjek koji je unistio nasu reprezentaciju, zajedno sa Safetom. Unistio je i atmosferu do maksimuma. Ostali igraci ga mrze. I Hajrovic je unistio atmosferu, ali moze se tolerisat zbog odredjenog kvaliteta i onog gola. Mada se i u njegovom slucaju mora postavit pitanje vrijedi li to.

Kontam, pišeš ispod mog posta, pa se na mene odnosi. Što se mene tiče, moj idol se ne zove Safet, niti bilo kako drugačije, jer ga nema.SjeverniVjetar je napisao/la:Najveca pljuska koju nam je podijelila porodica vaseg idola, je stanje na tabeli. Poslije toga , sve pljuske izgledaju kao poljubac.

A pljusku baca Tino svojim radom. Možda neće u Inter ili nekog drugog bivšeg prvaka Europe, ali vjerujem da će imati karijeru od koje će mnoge ovdje sve boljeti, jer su puni mržnje. A, znamo da je mržnja loša po zdravlje.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
-
Plazenje jezika, pricanje o pljuskama itd, nasladjivanje stetom koju nam je doticna porodica evidentno nanijela, moglo bi se nazvati, mozda, i gorim imenom od mrznje...recimo sadizam !?BaDa12 je napisao/la:Kontam, pišeš ispod mog posta, pa se na mene odnosi. Što se mene tiče, moj idol se ne zove Safet, niti bilo kako drugačije, jer ga nema.SjeverniVjetar je napisao/la:Najveca pljuska koju nam je podijelila porodica vaseg idola, je stanje na tabeli. Poslije toga , sve pljuske izgledaju kao poljubac.
A pljusku baca Tino svojim radom. Možda neće u Inter ili nekog drugog bivšeg prvaka Europe, ali vjerujem da će imati karijeru od koje će mnoge ovdje sve boljeti, jer su puni mržnje. A, znamo da je mržnja loša po zdravlje.
![]()
Nista, i dalje trazite razloge po kojima Susici dijele pljuske..bjese ono Izrael, Besiktas, dzentlmenski sporazum, Inter..na koncu, upropastena reprezentacija, to je ultimativna pljuska

Kad god se pisalo da Sušići dijele pljuske,završilo se katastrofalno 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Vjetre, hajde ne stavljaj me ni u kakve kategorije, ok? 
Ja kažem da će se Tino vremenom izgrađivati i biti bolji, te kao i bilo koji drugi igrač zaslužuje pažnju selektora, na njemu je ostalo. Radujem se njegovom uspjehu kao i uspjesima svih ostalih reprezentativaca.
Samo naprijed, Tino!

Ja kažem da će se Tino vremenom izgrađivati i biti bolji, te kao i bilo koji drugi igrač zaslužuje pažnju selektora, na njemu je ostalo. Radujem se njegovom uspjehu kao i uspjesima svih ostalih reprezentativaca.
Samo naprijed, Tino!

nisam pobornik tine apsolutno, ali ga tretirate nepravedno da nepravednije ne mozete:
-ako tino odigra losu utakmicu - on je kriv loš je igrač/ako pjanke/dzeko/bilo ko odigra losu utakmicu kriv je pape i njegova debilna formacija gdje igrac ne moze doci do izrazaja
-vi znate kakva je atmosfera u reprezntaciji, medjuljudski odnosi, mentalni sklop igraca, pa ste zakljucili da ga svi mrze
-vi ste bolji skauti i poznavaoci fudbala od Interovih skauta
-ako tino odigra losu utakmicu - on je kriv loš je igrač/ako pjanke/dzeko/bilo ko odigra losu utakmicu kriv je pape i njegova debilna formacija gdje igrac ne moze doci do izrazaja

-vi znate kakva je atmosfera u reprezntaciji, medjuljudski odnosi, mentalni sklop igraca, pa ste zakljucili da ga svi mrze
-vi ste bolji skauti i poznavaoci fudbala od Interovih skauta

- Goalgetter
- Kontakt:
Odvadite malo. 

koliko mržnje prema momku, ovo već možemo nazvati bolešću!
mrzit' momka ni kivog, ni dužnog, samo zato jer mu je amidža bio selektor
baš me zanima kako ćete popljuvat' Mešu kad ga pozove
blago nama kad je Tino najveći problem naše repke, izbacit' Tinu iz repke i sve će biti cakum-pakum!
mrzit' momka ni kivog, ni dužnog, samo zato jer mu je amidža bio selektor

Ne znam o kakvoj mrznji pises ovdje niko momka ne mrzi, ali vecina voli ovu reprezentaciju.Chinaglia je napisao/la:koliko mržnje prema momku, ovo već možemo nazvati bolešću!
mrzit' momka ni kivog, ni dužnog, samo zato jer mu je amidža bio selektorbaš me zanima kako ćete popljuvat' Mešu kad ga pozove
blago nama kad je Tino najveći problem naše repke, izbacit' Tinu iz repke i sve će biti cakum-pakum!
I ublehu nebi nazvao problemom vec karcinomom, a kao takvog ga u svakom slucaju treba odstraniti. On ako vremenom uspije ostvariti karijeru kakvu prizeljkuje i izboriti se za zasluzeni poziv u reprezentaciju svakako mu dati novu priliku.
A do tad adio

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Goalgetter
- Kontakt:
Podsjeca me na onu situaciju sa BP protiv Belgije. Navijaci skandiraju PAPE, a zvizde Tini.

dakle, zaključak je da oni koji pljuju Sušića, vole repku, dok oni koji ga ne pljuju, ne vole repku
Tino je uništio atmosferu, kriv za loše rezultate, podjelio navijače na one koji vole i ne vole repku, Tino je bogotac!

Pa eto hajde da ne bude Tino na tapeti cijelo vrijeme... Jel Avdija npr kvalitet za repku,ako realno sagledamo,znači nije Sušić,Vršajević je ??
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
-
- Kontakt:
zakljucak je da je Mesa selektor i da ce zvati Tina u rerezentaciju 

Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Ovaj boldirani dio, slazem seChinaglia je napisao/la:dakle, zaključak je da oni koji pljuju Sušića, vole repku, dok oni koji ga ne pljuju, ne vole repkuTino je uništio atmosferu, kriv za loše rezultate, podjelio navijače na one koji vole i ne vole repku, Tino je bogotac!

A ovo, bogotac....Sine on je k.a.rina
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.