Ma ne znam sta se decko vise razmislja, on ako misli da je trenutno izgradjen igrac i da moze bilo gdje igrati i slicno nesto, ili ako ga je u to ubjedio njegov menadzer, nek se rokne odmah. Vec je jednom pokusao sa Zenitom, uvijek mu je klub izlazio u susret. Ako je pametan potpisat ce, i kad ne bi gledali to sta mu je fcs dalo i ljubav prema klubu nego da gleda svoju guzicu i sto bolju karijeru da napravi, zbog sebe treba potpisati. Vjerujte da sad ode, nigdje se ne bi taj naigrao eto.
@amypitar ne diraj Puzija on je nas zaduzio jos od penala na derbiju, pa Evropa, pa nadalje da ne nabrajam. i dok mu je Mario bio konkurencija kad god je dobio priliku iskoristio je od borbenosti pa nadalje, i zasluzio je da bude prvi lijevi bek, kako je Kodro tu jos je bolji u defanzivi (samo pogledajte sta je na derbiju radio, zakljucao lijevu stranu, onog Memiju ili kako vec u dzep stavio i trckarao), ja ne znam samo kome jos nonsalantni Protic moze biti konkurencija.
I sto se tice Kalasija ja ne mogu da vjerujem da neko nije zadovoljan njime, ja sam prezadovoljan onim sto je pokazao u ovih malo utakmica. Klasicni bek onaj borbeni, gine za svaku loptu, ko je gledao tekmu protiv Viteza onom borbom ja sam prezadovoljan. I kad pogrijesi ne odustaje taj bas uporan. Valjda ce ga Kodrinjo vise koristiti.
I valjda vise nece biti transfera dvodjenja iz Pazara i slicnih egzoticnih ekipa, te vusljanin te protic, te kad se sjetim onaj truhli Radulovic ne znam odakle je onaj dosao al ko ga dovede cirkusa .. Nemamo lijepo iskustvo s tim igracima osim Piksija. Valjda ce se sad ako Bog da poceti prije uzimati igraci iz akademije nego te polovnjake, cuj polovnjake ni to nisu bili.