FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo_lijevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jan 2015, 22:16

Benko je napisao/la:njegova odluka, jedina ispravna je da produzi ugovor i to je jedino sto cu ja da prihvatim ...
razlog je jer mu je 19 godina, ima preko 50 utakmica u nogama, ligaskih, evropskih.... gurali smo ga maksimalno koliko smo mogli, forsirali ga... ima platu TRENUTNO koju nema ni jedan momak sa 19 godina u ligi, a moze dobiti jos i vecu... i nakon svega nabrojanog sto je njemu dao klub, kada on treba klubu dati nesto, treba da okrene leđa, mi ostanemo bez igraca i jos da "poštujemo njegovu odluku"?
Evo ja cu je postovati, kupit cu kartu za zapada da sjedim sa njim tamo do jeseni ... to bi mi bilo draze nego da uzmemo 500 000 eura za njega, samo da se vidi da je FKS iznad svakog igraca i da ti igraci moraju postovati klub koji je fer i korektan prema njima. Moraju ovi klinci shvatiti da je fudbal biznis, da se u njih ulaze NOVAC i da klub ocekkuje nakon ulaganja novca i vremena, ocekuje ZARADU a ne dolazak bez marke

:clap:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 02 jan 2015, 22:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
bakehz87 je napisao/la:Prijatelj koji je dobar sa Kenanom Piricem rekao mi je kako je upoznat da ce njegov menadjer sledece sedmice dolazi na zavrsne dogovore oko prelaska Kenana jer Abdulah Ibrakovic dolazi 5 sa odmora tako da cemo vidjet sta ce od toga na kraju biti !!
Laze te prijatelj. S Piricem ili njegovim menadzerom niko iz Sarajeva nije razgovarao...

Vidjet cemo sta ce biti zivi bili pa vidjeli

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 jan 2015, 23:00

apsolutno nije bitno STA CE BITI , nego je bitno da taj menadzer mjesec dana truni kako je sve zavrseno, samo ceka papire, evo ima papire a nista nije dogovoreno
ovo je jednostavno trpanje igraca preko i u FKS jer je to trenutno najbolji marketing igraca...
Taj menadzer je daleko od nekog znalca ali je i daleko od "****" kakvih ima u svijetu mendazera... međutim ovo trpanje po novinama je smijesno ... i nije istina da se ista on dogovorio sa nama niti da je vođen neki ozbiljan razgovor... tačka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jan 2015, 23:02

Ja ne zelim bez veze da ulazim u neku debatu,o igracima evropskim kojim ugovori isticu,a iste odrade do kraja bez nekih sankcija.
Što se tice Radovca njemu je vec ponuđen ugovor o nastavku saradnje.U slucaju da isti ne potpise,odmah ga prodati,i tu zavrsiti pricu.
Ja sam ubjeđen da ce Radovac i Sarajevo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 jan 2015, 23:04

Zar ovde nije cilj da SARAJEVO postane prvak drzave?
Ako cemo s Radovcem osvojiti ligu, on ce meni igrati produzio il ne ugovor.
Previse pritiska je na njemu, ja se slazem sa svim on ako ne potpise i ode vani, on ce u 90% slucajeva da propadne, kao njegovi prethodnici.
Predhopdnike mozemo razumiti sto su otisli iz Sar iz vec poznatih rauloga, a Radovca necu moci razumiti ako ne potpise.

Al opet, nama je prioritet da se postane DRZAVNI PRVAK, sa il bez Radovca..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jan 2015, 23:10

Husaric Piricev menadzer je iz Srebrenika i sigurno da se sa Ibrakovicem dobro zna.I ja mislim da ce Piric u ovoj hefti potpisati za Sarajevo.E sad hoce li biti 1,2,3 golman to ne znam.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 jan 2015, 23:18

Radovcu je najpametnije da produzi ugovor. Ne govorim to iz perspektive navijaca FKS, nego kao osoba koja je starija od njega. Ima jos sasvim dovoljno vremena da se proda... Neka potpise ugovor na 4 godine, pa neka se proda na isteku polovine. To bi bilo idealno, kako za njega, tako i za klub. Neka onda ganja bundesligu ;)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jan 2015, 23:39

Kao prvo Samir Ako je dobio 5 hiljada maraka platu mjesecnu igranje najlakse najkrace lige djete nase stanarinu nemora placa I plus I da podpise 4 godine zanas po isteku ugovora njemu ce bit 23 god Samo..

Il je on osjetio da za njega fudbal preteska profesija pa da sto prije uzme lovu I da se penzijonisise u 25 god...

A Ako nece da potpise ni pod kakvim uslovima zanas ja bi njega zadrzo da igra al bi nekog mladeg igraca Iz akademije prislonijo I rotiro njih dvoicu dok se ovaj drugi ne uigra koliko toliko...AL BI TO BIO VELKI MINUS ZA NAS AL IZ KOJEG MORAMO UCIT....

Sto se tice Pirica. Ako bude laz Ono od njegovom menadzera da je sve odgovoreno sa ibrakom moze moll mi tuzit menadera pa I pirica...

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 jan 2015, 23:41

Mislim da se radi o 1/3 kapaciteta stadiona. Ili neka slicna brojka. Nemoguce da je uslov da se natkriju SVE tribine. Pa to nije uslov ni u vecini liga EU.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 02 jan 2015, 23:49

Ma ne znam sta se decko vise razmislja, on ako misli da je trenutno izgradjen igrac i da moze bilo gdje igrati i slicno nesto, ili ako ga je u to ubjedio njegov menadzer, nek se rokne odmah. Vec je jednom pokusao sa Zenitom, uvijek mu je klub izlazio u susret. Ako je pametan potpisat ce, i kad ne bi gledali to sta mu je fcs dalo i ljubav prema klubu nego da gleda svoju guzicu i sto bolju karijeru da napravi, zbog sebe treba potpisati. Vjerujte da sad ode, nigdje se ne bi taj naigrao eto.

@amypitar ne diraj Puzija on je nas zaduzio jos od penala na derbiju, pa Evropa, pa nadalje da ne nabrajam. i dok mu je Mario bio konkurencija kad god je dobio priliku iskoristio je od borbenosti pa nadalje, i zasluzio je da bude prvi lijevi bek, kako je Kodro tu jos je bolji u defanzivi (samo pogledajte sta je na derbiju radio, zakljucao lijevu stranu, onog Memiju ili kako vec u dzep stavio i trckarao), ja ne znam samo kome jos nonsalantni Protic moze biti konkurencija.

I sto se tice Kalasija ja ne mogu da vjerujem da neko nije zadovoljan njime, ja sam prezadovoljan onim sto je pokazao u ovih malo utakmica. Klasicni bek onaj borbeni, gine za svaku loptu, ko je gledao tekmu protiv Viteza onom borbom ja sam prezadovoljan. I kad pogrijesi ne odustaje taj bas uporan. Valjda ce ga Kodrinjo vise koristiti.

I valjda vise nece biti transfera dvodjenja iz Pazara i slicnih egzoticnih ekipa, te vusljanin te protic, te kad se sjetim onaj truhli Radulovic ne znam odakle je onaj dosao al ko ga dovede cirkusa .. Nemamo lijepo iskustvo s tim igracima osim Piksija. Valjda ce se sad ako Bog da poceti prije uzimati igraci iz akademije nego te polovnjake, cuj polovnjake ni to nisu bili.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 jan 2015, 01:00

Mislim da se radi o 1/3 kapaciteta stadiona. Ili neka slicna brojka. Nemoguce da je uslov da se natkriju SVE tribine. Pa to nije uslov ni u vecini liga EU.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 jan 2015, 01:01

Bila prica Sevko OKic u Zirih i nista Cimirot LIl Mainz nista Radovac Zenit pa nista nekakvo zatišje pred buru..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jan 2015, 10:08

Valjda se zatalasa pocetkom sedmice ,a ubrzo ce okupljanje.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jan 2015, 12:18

amypitar je napisao/la:Husaric Piricev menadzer je iz Srebrenika i sigurno da se sa Ibrakovicem dobro zna.I ja mislim da ce Piric u ovoj hefti potpisati za Sarajevo.E sad hoce li biti 1,2,3 golman to ne znam.

Husara i Ibrakovic sarađuju godinama, ali to ne mora znaciti da Sarajevo zeli dovesti Pirica, a i Husara ima obicaj preko novina prodavati svoje igrace i dizati im cijenu, npr prica kako Okica trazi Zurich je krenula od njega..

Piric jos nije golman za Sarajevo, on jos nije bolji ni od Bandovica, a svi znamo kakav je Bandovic...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 03 jan 2015, 12:49

YNWA je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Husaric Piricev menadzer je iz Srebrenika i sigurno da se sa Ibrakovicem dobro zna.I ja mislim da ce Piric u ovoj hefti potpisati za Sarajevo.E sad hoce li biti 1,2,3 golman to ne znam.

Husara i Ibrakovic sarađuju godinama, ali to ne mora znaciti da Sarajevo zeli dovesti Pirica, a i Husara ima obicaj preko novina prodavati svoje igrace i dizati im cijenu, npr prica kako Okica trazi Zurich je krenula od njega..

Piric jos nije golman za Sarajevo, on jos nije bolji ni od Bandovica, a svi znamo kakav je Bandovic...
A fakat ni ja ne razumijem zasto dizu tog momka koji je branio dvije tri utakmice, i to jednu protiv nas, svako moze imati svoj dan, a mi uvijek imamo taj peh da svaki golman koji igra protiv nas briljira. Ali eto razumijem da je mnogim igracima iz nase lige zelja da igraju za nas klub. Trenutno nije bolji od Deje, ako se trazi golman trazimo boljeg od njega, a vec imamo djecu tipa Plakalo koji ja vjerujem nista losiji nije od Pirica.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jan 2015, 14:43

Bahati, bahati Željkan!
1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 03 jan 2015, 15:19

Sa Piricem je bilo kontakata (sa managerom) i nista vise , sve se na tome zavrsilo. Nama treba puno iskusniji golman od njega i to je i Ibrakova izjava u jednom drustvu. Dejan ima ugovor do juna 2015 ...u najozbiljnijoj prici je Kelava ali ipak da ne prejudiciramo stvari ...(mozda nista i ne bude od njegovog dolaska obzirom na neke stvari koje trazi njegov manager). Ipak , za 6-7 dana mozemo ocekivati prve potpise...koga , volio bih i ja znati ?????

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jan 2015, 15:27

Jel Vranješ negdje potpisao.?Kako bi nam u odbrani valjao.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 03 jan 2015, 16:02

nemoj da pljujete Puzigacu, ne znam kako mozete pojedini, pa covjek je svaku utakmicu davao 120% svojih mogucnosti i kao bek dao 7 golova u prvenstvu plus u Evropi 2... razumijem ja da nam se cesto desi da se ogrijesimo o nekog igraca, ali mislim da Puzigaca to ne zasluzuje, i da njegovo mjesto u ekipi ne treba biti upitno ni slucajno... Pod Mehinom palicom sigurno ce jos vise biti fizicki spreman...

p.s. cestitke njemu za osvojenu nagradu za najboljeg igraca u polusezoni, ja sam glasao za njega...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 03 jan 2015, 16:35

BeSha1992 je napisao/la:nemoj da pljujete Puzigacu, ne znam kako mozete pojedini, pa covjek je svaku utakmicu davao 120% svojih mogucnosti i kao bek dao 7 golova u prvenstvu plus u Evropi 2... razumijem ja da nam se cesto desi da se ogrijesimo o nekog igraca, ali mislim da Puzigaca to ne zasluzuje, i da njegovo mjesto u ekipi ne treba biti upitno ni slucajno... Pod Mehinom palicom sigurno ce jos vise biti fizicki spreman...

p.s. cestitke njemu za osvojenu nagradu za najboljeg igraca u polusezoni, ja sam glasao za njega...
Ma ko ovdje pljuje Puzigacu, ne znam odakle ti to. :wtf:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sanchez87hz i 12 gostiju.