Dado je napisao/la:Cisto da se ne zagubi. Momak je pozvan u kamp olimpijske reprezentacije SAD-a.
[youtube][/youtube]
Izjavio momak da bi htio igrati za BiH ako dodje vrijeme
Vedin rođak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dado je napisao/la:Cisto da se ne zagubi. Momak je pozvan u kamp olimpijske reprezentacije SAD-a.
[youtube][/youtube]
Izjavio momak da bi htio igrati za BiH ako dodje vrijeme
pa ako su u vezi od 2008 godine, znaci da mali moze biti max 2009 godiste ako ga je odmah sklepao. mada sumnjam, mozda mali ima neke 2-3 godine. Mada cim pocne ganjati loptu treba poceti vrbovati preko stare. Moc pic.ke je ogromna. Vidjeli smo to u mnogo primjera do sadaDeeWa je napisao/la:Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.
Nemoj ga majke ti. Jednom mi je trebalo 2+ na njihovoj utakmici za pare i ovaj lik promasi penalTMovac je napisao/la:jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?
Danijel Miličević želi dres Zmajeva
Danijel Miličević jedan je od najboljih veznih igrača Jupiler lige Belgije. Fudbaler Genta porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a rodio se i odrastao u Švicarskoj.
"Korijeni su mi iz Ugljevika. Kad god uhvatim slobodnog vremena dođem u BiH. Godišnje dolazim dva do tri puta", kazao je za ---- fudbaler Genta.
U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.
"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.
Gent je jesenji dio sezone u Jupiler ligi završio na četvrtom mjestu sa 34 boda.
"Zadovoljan sam, igramo lijep i kvalitetan fudbal. Mala žal postoji zbog trenutnog bodovnog salda jer smatram da smo trebali imati nekoliko bodova više", dodao je na kraju Miličević.
Ako je tako kao sto pises, Mesa ima razlog da ga pozove, s tim da bi Tinki moro izgubit mjesto. Prvi razlog je taj, recimo, Tinki nije mogo ostat u Belgiji ni pod koju cijenu, a znamo svi koliko je zelio, s tim da je igro i za njihovu mladu repku.. Drugi razlog, Gent jaci od Hajduka za klasu, jaca liga, vise jakih utakmica. Najveca mi je zelja da se na ovoj temi raspravljamo o tome KAKO JE TINKIVINKI ZABORAVLJENI POTENCIJAL NASE REPKE. ZIVIM ZA TAJ DAN..el-fighter je napisao/la:Nemoj ga majke ti. Jednom mi je trebalo 2+ na njihovoj utakmici za pare i ovaj lik promasi penalTMovac je napisao/la:jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?
Danijel Miličević jedan je od najboljih veznih igrača Jupiler lige Belgije. Fudbaler Genta porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a rodio se i odrastao u Švicarskoj.
"Korijeni su mi iz Ugljevika. Kad god uhvatim slobodnog vremena dođem u BiH. Godišnje dolazim dva do tri puta", kazao je za ---- fudbaler Genta.
U prošlosti je nastupao za omladinske selekcije Švicarske, ali debi u A timu ove zemlje nije dočekao. Ne krije da ima želju obući dres BiH.
"Pasoš Bosne i Hercegovine mi je istekao, a uskoro ga namjeravam produžiti. Ne bih imao ništa protiv nastupa u dresu BiH, ukoliko bih bio potreban novom selektoru. O bh. reprezentaciji mi je pričao Ervin Zukanović. Drago mi je što ga je krenulo u Chievu", dodao je Miličević.
Gent je jesenji dio sezone u Jupiler ligi završio na četvrtom mjestu sa 34 boda.
"Zadovoljan sam, igramo lijep i kvalitetan fudbal. Mala žal postoji zbog trenutnog bodovnog salda jer smatram da smo trebali imati nekoliko bodova više", dodao je na kraju Miličević.![]()
Salim se naravno. Standardan je u Gentu i cini mi se da igra zadnjeg veznog. Mesa bi trebao obratiti paznju na njega.
kad god pogledam na ovaj forum, nebitno koja tema, ovaj pizdi za ovim Susicem, daj popusti malo, jel moguce da imas toliki kompleks led te jbo, idi drkaj jbi radi nesto, koga boli **** vise sta ti mislis o susicuamorovski je napisao/la:Ako je tako kao sto pises, Mesa ima razlog da ga pozove, s tim da bi Tinki moro izgubit mjesto. Prvi razlog je taj, recimo, Tinki nije mogo ostat u Belgiji ni pod koju cijenu, a znamo svi koliko je zelio, s tim da je igro i za njihovu mladu repku.. Drugi razlog, Gent jaci od Hajduka za klasu, jaca liga, vise jakih utakmica. Najveca mi je zelja da se na ovoj temi raspravljamo o tome KAKO JE TINKIVINKI ZABORAVLJENI POTENCIJAL NASE REPKE. ZIVIM ZA TAJ DAN..el-fighter je napisao/la:Nemoj ga majke ti. Jednom mi je trebalo 2+ na njihovoj utakmici za pare i ovaj lik promasi penalTMovac je napisao/la:jel iko upoznat sa kvalitetom doticnog? ima li kakvog hajra od njeg?
"Zadovoljan sam, igramo lijep i kvalitetan fudbal. Mala žal postoji zbog trenutnog bodovnog salda jer smatram da smo trebali imati nekoliko bodova više", dodao je na kraju Miličević.![]()
Salim se naravno. Standardan je u Gentu i cini mi se da igra zadnjeg veznog. Mesa bi trebao obratiti paznju na njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pogledaj postavkuDeeWa je napisao/la:Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.
JoeCelt je napisao/la:pogledaj postavkuDeeWa je napisao/la:Da li neko mozda zna koliko godina ima sin thierry henry-ja? i da li igra za neke najmladje kategorije u nekom timu ako ima dovoljan broj godina ili nije fudbalski nastrojen? s obzirom da mu sin preko mame moze igrati i za nas ako bi bio fudbaler a ne prevelika svjetska zvijezda mozda ne bi bio dovoljno dobar da upadne u francusku repku ali bi mogao onda za nas.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p1936172
Cartman je napisao/la:Sta vam sve nece past na pamet, cuj sin Henrya.
Bitan mu je Bosanski jezik sa majcine strane koliko i Busmanski sa oceve!!!DeeWa je napisao/la:Ako ga stara (mlada) ne bude ucila bosanski lik nece ni znati gdje bosna a kamoli nesto vise a s obzirom na ove moderne roditelje tesko da ce ona uciti njega, pitanje je da li ga je i ona zaboravila...
U svakom slučaju treba sa dečkom ići porazgovarati. Kupiti mu koji Hot Wheels, da zna momak da je u ozbiljnim kombinacijamaCartman je napisao/la:Sta vam sve nece past na pamet, cuj sin Henrya.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.