Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znam da su ovi najduze tu:
Dragan Micic u Drini od 25.03.2011
Slaven Musa u Sirokom od 13.08.2012
Cini mi se da su Jusufbegovic i Jevric bili tu vise od godinu dana.
Zvijezda, Travnik, Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Celik, Zrinjski, Radnik i Vitez su mijenjali trenere ove sezone.
Siroki, Olimpic, Mladost(?), Borac, Velez i Slavija nisu mijenjali trenere do sada ove sezone.
Zvijezda, Travnik, Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Celik, Zrinjski, Radnik i Vitez su mijenjali trenere ove sezone.
Siroki, Olimpic, Mladost(?), Borac, Velez i Slavija nisu mijenjali trenere do sada ove sezone.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne za trenutno. Od nastanka PL ?Mokroguz je napisao/la:Znam da su ovi najduze tu:

Amar Osim
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
' ", " сарајево (? 2009. - аугуст 2013.), хусреф ", & сарајево (јануар 2005. - & 2008.)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:

Koliko nam je liga dobra, ljudima bolje raditi i igrati amaterski fudbal....
I kod nas bi ovo bila amterska liga samo da se ima igrac gdje zaposliti
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Nemoj generalizirati stvari. Da nam liga nekvalitetna, to stoji, ali ima ljudi i klubova koji pokušavaju da je podignu na veći nivo. A ovakvim razmišljanjem to neće uspjeti nikom.vivaILchelik je napisao/la:Koliko nam je liga dobra, ljudima bolje raditi i igrati amaterski fudbal....
I kod nas bi ovo bila amterska liga samo da se ima igrac gdje zaposliti

U Norveskoj je plata bolja nego u bilo kojem klubu u BiH ili regiji. Naravno izuzetak su Dinamo, CZ, Rijeka, Partizan, CSKA i Levski. Tuzno ali istinito.
-
- Kontakt:
Jedna veelika istina je, da ako želiš igati u bilo kojem klubu do 8 mjesta naše lige,mooraš debelo platiti,a ako ti se posreći da te neko zovne, plata ti je tolika da ne možeš prehraniti porodicu.
Argumenti su ti da je naše djece i to izuzetno talentovane, najviše u nižim ligama Austrije,Njemačke,Češke .....koji su po meni izabrali težak put do uspjeha.ali kako mi većina od njih kaže jednostavno nisu imali dobre zaleđine,para,nisu htjeli ove naše koji se zovu mendžeri i td.
Argumenti su ti da je naše djece i to izuzetno talentovane, najviše u nižim ligama Austrije,Njemačke,Češke .....koji su po meni izabrali težak put do uspjeha.ali kako mi većina od njih kaže jednostavno nisu imali dobre zaleđine,para,nisu htjeli ove naše koji se zovu mendžeri i td.
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Dragan Jovic u Zrinjskom 2007-2010.Pappy je napisao/la:Ne za trenutno. Od nastanka PL ?Mokroguz je napisao/la:Znam da su ovi najduze tu:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
U sezoni 2016/2017 svaki član Premijer lige BiH morat će imati natkrivene tribine i reflektore. Nažalost propisi nemaju razumijevanja da je Velež svoj stadion praktično podigao sa nule. Zato u narednih godinu dana, pošto se licenca za sezonu 2016/2017 izdaje do marta 2016. godine, moramo napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama", dodaje Čevra.
Koliko klubova iz istog ranga može igrati na istom stadionu ?
Ovo će automatski značiti skraćenje lige jer će možda max 10 klubova ispuniti uslove.lazar je napisao/la:U sezoni 2016/2017 svaki član Premijer lige BiH morat će imati natkrivene tribine i reflektore. Nažalost propisi nemaju razumijevanja da je Velež svoj stadion praktično podigao sa nule. Zato u narednih godinu dana, pošto se licenca za sezonu 2016/2017 izdaje do marta 2016. godine, moramo napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama", dodaje Čevra.
Ma ne vjerujem da je uslov da sve tribine budu natkrivene, to ni jedan klub nije sposoban uraditi. Vjerovatno će se za početak ići sa nekim procentom, koji će se iz sezone u sezonu povećavati.
Neće sve, ali određeni broj mjesta će morati biti natkriven.hilmo je napisao/la:Ma ne vjerujem da je uslov da sve tribine budu natkrivene, to ni jedan klub nije sposoban uraditi. Vjerovatno će se za početak ići sa nekim procentom, koji će se iz sezone u sezonu povećavati.
To je OK, jer u ovom trenutku polovina stadiona ispunjava taj uslov.anel81m je napisao/la: Neće sve, ali određeni broj mjesta će morati biti natkriven.
Ovi ostali imaju dovoljno vremena da to poprave.
Koji je to izvor informacije? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... ore/149513" onclick="window.open(this.href);return false;Mancini je napisao/la:Koji je to izvor informacije?
"U sezoni 2016/2017 svaki član Premijer lige BiH morat će imati natkrivene tribine i reflektore. Nažalost propisi nemaju razumijevanja da je Velež svoj stadion praktično podigao sa nule. Zato u narednih godinu dana, pošto se licenca za sezonu 2016/2017 izdaje do marta 2016. godine, moramo napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama", dodaje Čevra.
Čitao sam ovo ali mi nije jasno odakle je ovaj Čevra dobio informaciju. U redu za reflektore ali za krovove nikakve logike. Pa ni na Koševu nema krova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To je neki logičan slijed dešavanja ako se krene sa smanjenjem lige. Da li će je prije smanjiti ili će to biti uslov pa će se onda sama smanjivati, to ne znamo.Mancini je napisao/la:Čitao sam ovo ali mi nije jasno odakle je ovaj Čevra dobio informaciju. U redu za reflektore ali za krovove nikakve logike. Pa ni na Koševu nema krova.
Najbitnije da to za početak bude samo određeni procenat tribina a za nekih 6-8 godina i cijeli station.
Da, nema ni Koševo, ali je ovo pravi trenutak da se vidi šta će biti sa tim stadionom. Naši ljudi rade na iznalaženju rješenja po pitanju rekonstrukcije Koševa, šta će biti vidjet ćemo.
Treba dati vremenski rok ali ne na godinu i nešto dana nego na malo duži period. I semafori treba da budu u ovo uključeni i to oni električni.
Kod nas se nešto može završiti samo ako smo rokovima pritisnuti. Sasvim je dovoljno godina i pol dana da se to riješi. Bar da se počne rješavati. Ako je ovo sve istina onda su klubovi o tome upoznati na vrijeme.Mancini je napisao/la:Treba dati vremenski rok ali ne na godinu i nešto dana nego na malo duži period. I semafori treba da budu u ovo uključeni i to oni električni.
A što se tiče semafora, ma to treba da bude uslov za sljedeću sezonu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.