Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Vec sam ti rekao da ja nisam nikakav ekstremni navijac Hajduka vec da mi je repka BIH ispred svega i uz ovo ti stvarno nemam sta nadodati. Nema se sta tu dodati protiv Amidze sam mu pisao protiv Tina necu. Ne zato sto je igrac Hajduka vec sto mislim da je sasvim solidan igrac ponajbolji kojeg imamo sa tim godinama. Nemoj odma traziti razloge u navijackim porivima jer to makar u mene ne funkcionira na taj nacin. Imamo brate glave da njima razmisljamo pa ne moramo svi to raditi uniformirano na isti nacin. PozzSjeverniVjetar je napisao/la:Ma nemoj to - sta bi bilo, kad bi bilo-.dubrovnik je napisao/la: Ajde da te nesto iskreno pitam iako ti to vjerujem ne gledas kao gubitak![]()
![]()
. Sto mislis bi li Tino igrao za BIH da je igrao u Dinamu. Hodzic ce uspjeti u Dinamu ako promjene papire ili bude toliko ludo dobar da bude makar 30% bolji od konkurenata koje Mamic nece moci pogurati u Hrvatsku repku. Necu vise pisati o ovome jer ja Mamica i njegov stil prezirem. Ovakvi ljudi nisu za sport vec za izbacivace u Narodnjackim klubovima. Ne zelim o njemu pisati vise kao o sportskom radniku. To je nesreca danasnjeg sporta kako goc ti gledao u to. Valjda Zagrepcani to vide bolje od nas pa na utakmicu sa Portom dodju slovom i brojkom 3000 igraca. Takav klub ne treba nikome. Toliko od mene. A Modrica bi bilo sa Mamicem ili bez njega.
Hodzic je trebao prekucati BH ligu, postici 20+ golova..da bi rekli da je pravi potencijal. Sace biti, ako jos jedan BH talenat propadne, kriv Mamic, kriv ovaj, kriv onaj. Husejinovic, koji je u BHPL izgledao kao space shuttle, u Dinamu je bio prosjek ! Je li zato sto ga Mamic mrzi?
Tino igra za Bih jer nije mogao za Hrvatsku, nije mogao za Belgiju, a , ako bas pitas za licno misljenje, cekao je poziv iz mlade Hr, zato se aktivirao tek nakon sto smo se plasirali i poceo da sredjuje papire.
Ali nema veze, previse pricamo o Mamicu (koji jeste sirovina, seljacina, siledzija), to nije tema , iako, vi Hajdukovci ne mozete da priznate neke stvari.
-
Ma dobro , u duhu diskusije, mi se uglavnom slazemodubrovnik je napisao/la: Vec sam ti rekao da ja nisam nikakav ekstremni navijac Hajduka vec da mi je repka BIH ispred svega i uz ovo ti stvarno nemam sta nadodati. Nema se sta tu dodati protiv Amidze sam mu pisao protiv Tina necu. Ne zato sto je igrac Hajduka vec sto mislim da je sasvim solidan igrac ponajbolji kojeg imamo sa tim godinama. Nemoj odma traziti razloge u navijackim porivima jer to makar u mene ne funkcionira na taj nacin. Imamo brate glave da njima razmisljamo pa ne moramo svi to raditi uniformirano na isti nacin. Pozz

SjeverniVjetar je napisao/la:Ma dobro , u duhu diskusije, mi se uglavnom slazemodubrovnik je napisao/la: Vec sam ti rekao da ja nisam nikakav ekstremni navijac Hajduka vec da mi je repka BIH ispred svega i uz ovo ti stvarno nemam sta nadodati. Nema se sta tu dodati protiv Amidze sam mu pisao protiv Tina necu. Ne zato sto je igrac Hajduka vec sto mislim da je sasvim solidan igrac ponajbolji kojeg imamo sa tim godinama. Nemoj odma traziti razloge u navijackim porivima jer to makar u mene ne funkcionira na taj nacin. Imamo brate glave da njima razmisljamo pa ne moramo svi to raditi uniformirano na isti nacin. Pozz

Podolski u Interu...valjda je ostalo sta kusura da dovedu Tinu za cunga lungu.
- HamburgCity
- Kontakt:
Njemački mediji pišu da Inter dovodi Podolskog i Shaquirija, tako da su priče oko Tinkija sve smješnije.
Čak i ako bi ga kupili (za max 2 mio) čeka ga slična karijera kao i Stevanovića u Sevilli. Po meni je Stevanović prije prelazka u Španiju čak i mnogo više obečavao nego Tinki sada.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Čak i ako bi ga kupili (za max 2 mio) čeka ga slična karijera kao i Stevanovića u Sevilli. Po meni je Stevanović prije prelazka u Španiju čak i mnogo više obečavao nego Tinki sada.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
-
- Kontakt:
nije poenta gdje ce otici ni hoce li uopšte otice ,nego je zalosno da ljudi zele da on propadne
.ja to ne mogu da shvatim da nas reprezentativac treba da potpise za veliki klub a da je ljudima to krivo

Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Gdje sam nekom forumasu nesto opsovo? Molim te nadji post, ili da sam nekog forumasa nazvo nekim pogrdnim imenom. To sto psujem Tinkiju i njegovom amidzi, nema veze s forumom ni s vama, osim ako nije neko od vas Tinki ili njegov amidza.. Pozdrav za sve Papetoljubceharixs je napisao/la:zar si ti jos uvjek na forumu poslije onakvih psovki?amorovski je napisao/la:Hahahaha . I Tomic i Cimirot ce prije u Inter nego ova ubleha, realno.harixs je napisao/la: Ta ubleha ode u Inter za milione a gdje ces ti?
tebe nema ni u onoj subi na plafonu dje se djahkad hajvani zavlace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
Nije poenta da mu neki zele da propadne ( a i za to ima razloga), poenta je sto se nastavlja sa bezocnim lazima i manipulacijama, kojima je prisustvo tog igraca u reprezentaciji,obiljezeno od samog dolaska.bordobijeli je napisao/la:nije poenta gdje ce otici ni hoce li uopšte otice ,nego je zalosno da ljudi zele da on propadne![]()
![]()
.ja to ne mogu da shvatim da nas reprezentativac treba da potpise za veliki klub a da je ljudima to krivo
![]()
Svi mi dobro znamo, i oni koji ga vole i brane , i oni koji ga ne vole i napadaju, da on nema sta traziti u Interu, a isti oni lobiji, koji su ga proglasavali defanzivnim veznim, koji su lagali da je odbio Belgiju, Hrvatsku, da je zasluzio da ide u Brazil...sada plasiraju price o Interu, 5 miliona itd, to je ono sto iritira raju .
To je ono što iritira tebe i još par osoba! Pričate o njegovim kvalitetama na osnovu par utakmica u reprezentaciji, sve ukupno pogledali ste max 5-6 njegovih utakmica i onda lupate gluposti kao vi znate šta on može, a šta ne može.SjeverniVjetar je napisao/la:Nije poenta da mu neki zele da propadne ( a i za to ima razloga), poenta je sto se nastavlja sa bezocnim lazima i manipulacijama, kojima je prisustvo tog igraca u reprezentaciji,obiljezeno od samog dolaska.bordobijeli je napisao/la:nije poenta gdje ce otici ni hoce li uopšte otice ,nego je zalosno da ljudi zele da on propadne![]()
![]()
![]()
Svi mi dobro znamo, i oni koji ga vole i brane , i oni koji ga ne vole i napadaju, da on nema sta traziti u Interu, a isti oni lobiji, koji su ga proglasavali defanzivnim veznim, koji su lagali da je odbio Belgiju, Hrvatsku, da je zasluzio da ide u Brazil...sada plasiraju price o Interu, 5 miliona itd, to je ono sto iritira raju .

x
baglama je napisao/la:Podolski u Interu...valjda je ostalo sta kusura da dovedu Tinu za cunga lungu.

X
-
Cini mi se ovdje, bjese anketa o tome sta raja misli o ucinku doticnog u reprezentaciji, nije bas da nas je par.Pelo je napisao/la: To je ono što iritira tebe i još par osoba! Pričate o njegovim kvalitetama na osnovu par utakmica u reprezentaciji, sve ukupno pogledali ste max 5-6 njegovih utakmica i onda lupate gluposti kao vi znate šta on može, a šta ne može.Vrlo ste ne objektivni i to mene iritira.
Mozes , takodjer, procitati sta o njemu misle u Hrvatskoj, cak im dobar dio navijaca Hajduka, otprilike isto sto i vecina ovdje, da moze u neku losiju ekipu lige 5, i to je plafon.
Meni ne treba vise od 5-6 utakmica, da vidim da li ima ili nema potencijal, njemu fali brzina, pokretljivost , a to se ne moze nauciti. Sto se tice ucinka u HNL, ne mogu reci da sam ga puno gledao, a i to nije relevantno.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 jan 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj jos par osobaPelo je napisao/la:To je ono što iritira tebe i još par osoba! Pričate o njegovim kvalitetama na osnovu par utakmica u reprezentaciji, sve ukupno pogledali ste max 5-6 njegovih utakmica i onda lupate gluposti kao vi znate šta on može, a šta ne može.SjeverniVjetar je napisao/la:Nije poenta da mu neki zele da propadne ( a i za to ima razloga), poenta je sto se nastavlja sa bezocnim lazima i manipulacijama, kojima je prisustvo tog igraca u reprezentaciji,obiljezeno od samog dolaska.bordobijeli je napisao/la:nije poenta gdje ce otici ni hoce li uopšte otice ,nego je zalosno da ljudi zele da on propadne![]()
![]()
![]()
Svi mi dobro znamo, i oni koji ga vole i brane , i oni koji ga ne vole i napadaju, da on nema sta traziti u Interu, a isti oni lobiji, koji su ga proglasavali defanzivnim veznim, koji su lagali da je odbio Belgiju, Hrvatsku, da je zasluzio da ide u Brazil...sada plasiraju price o Interu, 5 miliona itd, to je ono sto iritira raju .Vrlo ste ne objektivni i to mene iritira.

X
Cuj jos par osoba
a koliko si majketi ti to dobri odlicni tekmi pogledao od Tina Svena protiv Istre, Zadra, Hrv.Dragvlj
[/quote]
a cimirot, zakaric i ostali leptiri iz nase lige imaju jace utakmice?

a cimirot, zakaric i ostali leptiri iz nase lige imaju jace utakmice?
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
a cimirot, zakaric i ostali leptiri iz nase lige imaju jace utakmice?[/quote]turku je napisao/la:Cuj jos par osobaa koliko si majketi ti to dobri odlicni tekmi pogledao od Tina Svena protiv Istre, Zadra, Hrv.Dragvlj
![]()
Nemaju jace utakmice, al su nesto barem osvojili i dominiraju ligom, kakva je-takva je. Zasluzili su poziv u repku, jer su najbolji na svojim pozicijama u ligi, realno. Ni jedan od navedenih nije doso, znaci ni na slican, nacin ko Tinkica. Stiloc najbolji igrac lige, gdje igra, pa nema poziva. Kako to pravdate Papetoljubci i Teletabisoljubci??
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Pa @turku u tome I jest poenta....ako ce se zvati invalidi I rahili...onda nek se zovu ovi iz nase lige barem im se rejting dize...ovako pomazes ebenom hajduku od kojeg BIH nema nikakve koristi, a I u njemu igraju retardi, dakle nikakvi specijalni igraci koji ce biti korisni repci...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
stvar je u tome da momak je dobar igrac, a to sto mu je susic familija je drugi par cipela.
Stilic da je toliko dobar ne bi igrao u poljskoj ligi , koja je slabija od hrvatske, nego u nekoj od liga 5..
Nemam ja nista protiv toga da se pozove ni zakaric ni cimirot, ali momka odbacit zbog prezimena nema logike
Stilic da je toliko dobar ne bi igrao u poljskoj ligi , koja je slabija od hrvatske, nego u nekoj od liga 5..
Nemam ja nista protiv toga da se pozove ni zakaric ni cimirot, ali momka odbacit zbog prezimena nema logike
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocel taj Inter? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zapelo oko plate, i cuo sam svaki put kad da gol hoce na Meazzi da Enesa Begovica pjesma se pusta!Omerbavarac je napisao/la:Hocel taj Inter?

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
a stvarno ne kontam i nikad necu skontati jednu stvar zasto je nekome drago da Tino ne uspije ,momak igra za nasu reprezentaciju zasto ga mrziti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.